çok pahalı düz inceltilmiş cam 200 e yaptırdım |
Atasun Optik Gözlüklerde İndirim Günleri (14-24 Ocak 2021) (25. sayfa)
-
-
benim numaram yüksek hocam sağ -5 sol -6 ikisinde de 1.5 astigmat var
-
Arkadaslar az once magazadaydim indirim 2 subatta başlayacak dediler ama konu hakkinda bilgisi olan varmi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
güneş gözlüklerinde indirim başladı mı?
-
mağazaya sordum 2 şubat- 6 şubat arası olacakmış
-
Indirim yok su an 2 subat dediler.
Arkadaşlar indirim, numaralı güneş gözlüğü camı için de geçerli oluyor değil mi
evet geçerli
-
teşekkürler hocam
-
Hiç sanmıyorum, başlasa dahi süresi em az 5 gün 1 hafta olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen sene gözlük almıştım bonus kampanyası ile idare eder binfiyata denk geldi aman aman bi fiyat olmadı
Kampanyalı satış başladı mı yoksa şubatta mı öyleyse konu başlığı değiştirilse iyi olur.
-
Bana da fiyatlar zaten indirimde, değişen çok bir şey olmayacak dediler. Ürünleri yüzde 25/50/75 diye gruplandırmışlardı.
Konu başlığında ne yazıyor ki.
Konu geçen senenin o yüzden tarih doğru bence
-
2019 ve 2020'de de 4 gundu kampanya
2021'de pandemiden dolayi kapanma oldugu icin suresini uzatmislardi sadece
Su an oyle bir durum yok
ben atasuna uğradım başlığa aldanıp. bu sene 14ocak diye. kampanya 4 şubat- 10 subat 2022 arası olacak bütün optik çerçeve ve camlarda dedi.
göz geçirdim çerçeveler 1000 lira üst segment markalarda. 600 civarına inecek tek çerçeve.
2021de online miydi siparişler çünkü çoğu şube avm icinde sanirim avmler de kapaliydi nasil oldu kampanya o zaman
Kesin bilgi mi mail gelmedi dediler kac kez gittim kafaniza göre tarih yazmayin burda ben gibi gözlükle hayat kalitesini arttıran çoğu kisi kampanyayi beklemekte çünkü
az önce kumsmall (kayseri) atasun bayisi aradı ''2-6 şubatta indirim var '' diye
-
online değildi, yasak zaten.
haftada 2 gün mü ne açıktı yanlışım yoksa. süreyi uzatarak o şekilde hallettiler. hatta 24 ocak pazara denk geldiği için (pazar kapalıydı) 25 ocak pazartesiyi de dahil ettiler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X