gp plus diye bir marka cam taktırdım cam 1haftada çizildi dandik bir marka galiba < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Eray. -- 13 Ocak 2022; 19:42:12 > |
Atasun Optik Gözlüklerde İndirim Günleri (14-24 Ocak 2021) (24. sayfa)
-
-
Cam dandik olmasa ad Atasun kalitesiz modelini takmıştır. Ben şu an bu firmadan her şeyi bekliyorum
-
Camlarınızı nemlendirmeden mi siliyorsunuz? Sokakta gözlük kullanımı sonrası havadaki toz toprak cam yüzeyine yapışır. Benim tavsiyem camlarınızı silmeden önce güçlü şekilde üfleyin sonra gözlük camı temizleme spreyini iç dış sıkıp o şekilde mikrofiber bezle temizlik yapın. Sprey yoksa parmaklarınızı suyla ıslatıp silseniz de olur. Emin olun bu şekilde çizik problemi çok daha az başınızı ağrıtacak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sprey sıkarak gözlük beziyle silerken çizdim ben galiba bezde çizecek bir parçacık gibi birşey mi vardı bilemiyorum bezi yıkadım tekar çizmedi
-
Arkadaşlar geçen sene atasun un kendi camından elmas paketdi sanırım yaptırdım turuncu garanti de yaptırdım biliyorsunuz 1 kere cam değiştirme hakkımız var. Gel gelelim camlarda hiç çizik yok üstelik gözlüğü düz z katlama peçetelerle silmeme rağmen. Hastane de çalışıyorum mecburen sık silmem gerekiyor ilk önce dezenfektan sonra suya tutup ardından z katlama ile siliyorum hiç çizik oluşmadı daha önce ki gözlüklerim hızlıca oluşmuştu çizikler çok garip bir durum oldu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam garantisinin bitmesini bekliyordur sonra çizilir
Hocam aynısını bana yaptılar. Siluet marka çerçeve almıştım eleman camı sığdıramadı herhalde bir süre sonra çerçeve oradan kırıldı başka bir gözlükcü söylemişti bana. O an uyansam yeni çerçeve isterdim. Yok böyle bir uygulama. O günden beri şu atasuna hiç ısınamadım.
%40 indirim bu sene 2-6 şubat arasında.Ben dün armani çerçeve(650 tl) ve elmas paket atasunun camından (690 tl) aldım 250 tl kapora verdim siparişi şubatın ikisinde verecekler indirimli fiyattan yalnız reçete beklediği için sgknın karşıldağı 98 tl hakkımdan faydalanamıyorum.
Başka bir gözlükçüden gp plus cama 800 işbir camına 1200 tl fiyat aldım.Atasunun camı bunlardan iyi midir ya da kötü müdür kalite olarak ?
-
Bilgi olarak yazmak istedim
Emporio Armani marka çerçeve kullanıyorum, kollar artık kapanmıyor. Saçma şekilde sıkıştı. Bir kez ayarlattım ancak çok geçmeden yeniden sıkıştı. Tekrar gitmem gerekiyor. Eski Polo Ralph Lauren çerçevemden açık ara daha memnundum. Çerçeve seçecek arkadaşların dikkate almasında fayda görüyorum.
Ayrıca yine Armani çerçeve zaman zaman kulak arkamda iz yapacak kadar sıkıyor, Atasun bu konuda bir şey yapamayacağını söyledi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sokakta gezerken toz toprak yapışıyor camlara. Gözle görülmeyen ufak toz tanecikleri çiziyor zaten camı o yüzden üfleyin dedim :)
Yazdığınız fiyatlar indirimsiz fiyatlar değil mi?
Evet indirimsiz fiyatlar toplam 1340 tuttu indirimle 804 oldu
hocam atasun mu taktı o markayı benim bildiğim 3 marka satıyorlar seiko,essilor ve kendi camları (bunu kim üretiyor bilmiyorum)
-
Ben Armani Exchange marka aldım hocam çok fazla çeşit de yoktu istediğim gibi model bunu bulabildim inşallah sıkıntı çıkarmaz
-
yok başka yerden taktırdım atasunla bir alakası yok
-
Camla mı alakalı bu durum?
Büyük ihtimal öyle
Anladım hocam ben de başka bir optikciden o marka için 800 tl fiyat almıştım iyi ki almamışım.
Hocam mavi ışık koruması yaptırdınız mı
Mavi değilde anti far koruması kırmızı bir koruma yaptırdim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X