< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Atasun Optik Gözlüklerde İndirim Günleri (14-24 Ocak 2021) (23. sayfa)
-
-
Atasunla yaşadığım güzel bir deneyimi paylaşayım.
1 yıllık lens aldım fakat 1 ay içinde 3 aylık lensi harcadım sürekli gözüme batıyor hiç rahat edemiyorum lensi 1-2 gün 8 saat anca takabiliyorum çok rahatsız ediyor falan. 5 yıldır aynı marka model kullanırım hiç sorun olmazdı.
Gittim 1 pakette yanımda götürdüm birde sürekli çıkarıp kenara koyduklarımı götürdüm anlattım mevzuyu sağolsunlar çok ilgilendiler dilekçe yazmamı istediler genel müdürlüğe sonra götürdüğüm örnekleri aldılar. 2-3 gün sonra aradılar 1 yıllık yeniden 4 paket lens verdiler çok şaşırdım bu kadar hızlı dönüş yapıp ve tüm paketi yeniden vermelerine.
Böyle bir anı hep kötüyü paylaşmamak adına yazayım dedim arada güzel şeylerde oluyor firmalarda.
-
Ben geçen hafta arayıp sorduğumda bana 26 ocak indirim olacak denmişti. Direkt mağaza görevlisi söylemişti.quote:
Orijinalden alıntı: 07ENGİNEER
26 ocagi ve 2 subati kim cikardiysa kaynak gostersin lutfen
Daha dun Antalya Migros Atasuna gittim 2 ayri kisiyle gorustum satis elemanı müdür ocak ertelendi olmayacak peki subat kaci olur dedim ona gore geleyim onun icin kesin tarih bilgisi yok arayalim dediler no verdim
Demem o ki kesin tarih yok suan ve baska Göz Grup Optikte hoya seiko icin cam fiyatlari aldim Atasunla yakin soylendi fakat cerceveler uçuyor tabi ben hafif olsun ithal marka olsun diye Titanflex,Flair,Silüet baktim 3000 5000tl bandindaydi
Rayban Lacoste vs moda markalar 750 1500tlden bulunuyor tabi
Korneam ince Lasik Laser olamıyorum ama tip fakultesinde göz topografim cekildi ve no touch laser icin uygun olduğum söylendi -2 -1 miyop arac kullanim disinda sorunum yok
no touch mi olsam omur boyu masraftan kurtulsam diyorum Veni vidi vici 5500tlden basliyor dedi ki muayene sonrasi keson rakami vereceklermiş 8bin tl bile olsa kurtulmuş olacagim
Bu konuda deneyimi onerisi olan var mi Dünya Gözden no touch lazer rakami alan olan varsa yazsin lütfen
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Benim "garantisi yeni biten" hiçbir darbe zedeleme olmayan ama gönyesi hafif açılı sağ üstte duran ve düzeltme için verdiğim Emperio armani marka mat metal çerçevemi kırıp "asla fark edilmeyecek diyerek" tamir ettirdikleri, tamir için üstüne benden 50 tl para aldıkları çerçeveyi bırakın dışarıda takmayı evde bile asla takmazsınız. Alta resimlerini paylaştım
Yaptığım taleplere ve şikayet girişimlerine rağmen ne şubenin ne de genel müdürlüğün zerre umrunda olmadı.
Ki Şube çalışanı müdürüne tamir için zorladığını ve çerçeveyi zayıflattığını benim önümde açık açık beyan ettiği halde.
Şube de Tuzla Marina şubesidir gitmeyi düşünüp sorun yaşanırsa adres vereyim ki tekrar düşünsünler.
-
İndirim 1-7 Şubat arası %40 olacakmış. Telefon bıraktığım bayinin müdürü arayıp söyledi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Göz ameliyatı konusunda hızlı karar vermemenizi öneririm. Kaldı ki ameliyata uygun bir göz yapınız olmadığını da belirtmişsiniz.
Göz numaralarınıza baktığımda da ameliyatın birinci sıradaki çözüm olmadığı açık gözüküyor.
Ameliyatla belki 3-5 yıllığına gözlüğü atacaksınız elbette ama bunun bile garantisini hiçbir doktor veremez ama siz garip şekilde ömür boyu gözlükten kurtulacağınızı öngörüyorsunuz. Bence beklentilerinizi bu kadar yükseltmeyin.
Ameliyat olmadan önce sorun yaşamadığınız konularda da başınız ağrıyabilir. Göz kuruluğu, ışığa ve güneşe karşı hassasiyet en çok rastlanılan problemler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar bu indirimler internette mi yoksa mağazalarda mı geçerli? Normal gözlük çerçevesi almayı düşünüyorum ama uygun fiyata bulabilir miyiz? Atasun kampanyasından ilk kez faydalanacağım kısmet olursa
-
İnternet ten optik satışları yasak. Mağazalar dan yapılmakta ancak bu yıl indirim günleri halen kesin değil, yukarıda belirtilen tarihler hepsi farazi yada mağaza çalışanlarının olasılık tahminleri, resmi bir açıklama yok, öyle ki olacaksa 2 hafta öncesinden kesin belli olur ve haber yayılır
Cok teşekkür ettim bilgilendirme için.
-
4şubatta başlıyor indirim günleri
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar arada tv falan izlerken kullanmak için yedek gözlüğe atasundaki en ucuz camdan taktırsam iş görür mü?
Optik camı olarak hangi markayı tavsiye edersiniz?
-
derecesiz mavi ışık korumalı gözlükleri var ya ( I-Block), onda da indirim geçerli mi bilen var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phsna -- 13 Ocak 2022; 13:51:30 > -
Aynı gözlüğü geçenlerde aldım. 2 günde kulaklarımı mahvetti. Tasarimdan kaynaklı kulaklara çerçevenin sivri kısımları denk geliyor ve kullanamıyorum. 1-2 gün sonra gidip değişim isteyeceğim, 30 gün değişim hakkını kullanabilecek miyim bakalim.
Nedendir bilmem benimki ilk gönye düzeltiminde böyle oldu. Şikayetiniz varsa durmayın değiştirin direkt.
-
Arkadaşlar gözlük camlarım 1-2 ayda çiziliyor neredeyse hep gözlük bezi ile siliyorum ama yinede böyle bir sorunum var, mineral cam mı kullanmak lazım ne yapmak lazım? Daha öncesinde çizilmeyen buhar kir tutmayan cam aldım ama hepsi hikaye.
-
Ürünü kırdıklarında teslim almasaydınız keşke çok berbat bir durum olmuş.
-
Hocam Şube işine geliyorsa böyle kabul etsen de etmesen de dedi. Hatta pişkin şekilde 50 lirayı da almayalım dedi sanki sadaka veriyor. Şube müdürü olayı izleyip kılını kıpırdatmadı. Bıraksam da bişey değişmeyecekti şimdi dönüp baktığımda. Şube ilgilenmese de Gn müdürlükleri holdig firma her neyse şikayetimi dikkate alır belki demiştim ama atasun yanıtı da şubemiz ne diyorsa o oldu. Ne incelemeye aldılar ne merkeze soru soruldu ne yapabiliriz. Tuzla marina Şubesi eğer kazara okursanız merak etmeyin heryerde reklamınızı yapıyorum. Misal tuzlada bu sözde firmaya alternatif PRİZMA optik Levent Bey i öneriyorum. 30 senedir aynı muhitte gözlükçülük yapıyorlar. Tanıdığım bildiğim halde kurumsal kimliğe aldandım. Bu arada Atasundan onlarca alışverişim vardır minimum 10 tane güneş gözlüğü vs. Sokaktan geçen biri de değildim :)
-
Bugun sehrimdeki atasundan birini aradim. Indirimi sordum yok oyle bir indirim kampanyamiz dedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X