< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Atasun Optik Gözlüklerde İndirim Günleri (14-24 Ocak 2021) (22. sayfa)
-
-
Optikçiler 3-4 çeşit cam gösteriyorlar ama, teslim alırken hangi camı taktığını anlamak zor oluyor. Kurumsal firmadan almak mantıklı gibi. Çocukların gözlüğünü değişirken atasun hiç aklıma gelmiyor nedense. :)) Teşekkürler cevap için
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yukarda yazdım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 10 Ocak 2022; 23:11:6 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Öyle yapacağız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gözlükçüye gittim fiyat araştırması için, 2 adet zeiss cama 1500 tl ama şuan 750 tl den yaparız dedi.
Atasun ne marka takıyor full özellik seçince 650 tl yazan katolog var ama marka modeli kalitesi nedir ??
-
Zeiss için o fiyat fazla uygun değil mi?
Atasunda verilen fiyat listeleri kendi ürünleri için diye biliyorum. Zamanında Essilor Crizal için tamamen farklı fiyatlar vermişlerdi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
crizal bende taktırdım güzeldi, katologda 650 tl diyor şuan en yüksek fiyata, crizal ve yüzde 40 indirim yaparsa yine alabilirim.
-
Arkadaşlar geçen gittim sordum dereceli gözlüklerde şubatın 2si ile 5 i arasında indirim olacakmış hatta çalışan satış görevlisi arkadaş numaramı aldı indirimden 5 gün önce arayıp haber edecekmiş. bende haber gelince randevu alıp göz randevusu alacağım
-
Atasun'un kendi en pahalı camı 690 lira, essilor olursa 1300, seiko olursa 1600 lira şu anda. Bunlar indirimsiz fiyat tabi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
14 Ocak tarihinde indirim yok öyleyse, sizde bizi bilgilendirir misiniz haber gelince lütfen...
Hocam camlarda da indirim olacak mı yoksa sadece çerçevelerde mi?
Gerçekten Zeiss taktığını nasıl anlayacağız?
Valla hiç sormak aklıma gelmedi onu ,
Sağ/sol üst köşede Zeiss yazmıyor mu?
-
26 ocagi ve 2 subati kim cikardiysa kaynak gostersin lutfen
Daha dun Antalya Migros Atasuna gittim 2 ayri kisiyle gorustum satis elemanı müdür ocak ertelendi olmayacak peki subat kaci olur dedim ona gore geleyim onun icin kesin tarih bilgisi yok arayalim dediler no verdim
Demem o ki kesin tarih yok suan ve baska Göz Grup Optikte hoya seiko icin cam fiyatlari aldim Atasunla yakin soylendi fakat cerceveler uçuyor tabi ben hafif olsun ithal marka olsun diye Titanflex,Flair,Silüet baktim 3000 5000tl bandindaydi
Rayban Lacoste vs moda markalar 750 1500tlden bulunuyor tabi
Korneam ince Lasik Laser olamıyorum ama tip fakultesinde göz topografim cekildi ve no touch laser icin uygun olduğum söylendi -2 -1 miyop arac kullanim disinda sorunum yok
no touch mi olsam omur boyu masraftan kurtulsam diyorum Veni vidi vici 5500tlden basliyor dedi ki muayene sonrasi keson rakami vereceklermiş 8bin tl bile olsa kurtulmuş olacagim
Bu konuda deneyimi onerisi olan var mi Dünya Gözden no touch lazer rakami alan olan varsa yazsin lütfen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 11 Ocak 2022; 22:18:9 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bunu kim hangi optikci soylediyse yalan söylemiş farkli marka takip zeis deyip yutturacaklar
Cunku burda en fazla takip eden amv ve cadde magazasi fiyatlarini marka bazinda arastiran kesin benimdir daha bir çoğunuz ne kadar indirim veya cam mi cerceve mi gunes mi indirim olacagini bilemezken
Zeis Hoya Esilor Seikodan ust segment bir cam daha dun sordum kendi nolarima gore %40 inceltilmis ki en dusuk -2 -1 olmasina ragmen 2000tl üzeri soylendi yani kimse Zeis icin 1000tl alti rakam veremez Atasunun Goz Grup kendi urettirdigi cami bile 1100tl fiyat verirken
Eger nolariniz daha yüksekse zaten fiyat katlaniyor 2 cam eger kisiye ozel yapilip gelirse 4000tl olur dendi
Demem o ki biraz arastirin oyle her optikciye kanmayın kesinlikle ben camlarin kalitesini hologramini bile bakarak anlıyorum artik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 11 Ocak 2022; 22:45:3 >
Malesef 100tl olsa gene iyi de oyle degil iste 60tl gibi bir rakam receteyle 10gun icinde gidince daha dun soylendi
Ayirma falan yok ve cerceve, cam sadece ikisinde indirim olacak gunes gözlüğünü normal kendi fiyatindan alirsiniz
sigorta türüne göre değişebilir.
Sgk türü mu var devlet 60tl veriyormuş hatta ben 100tl düşün dedim olmuyor en fazla o dedi Atasun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X