< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Atasun Optik Gözlüklerde İndirim Günleri (14-24 Ocak 2021) (20. sayfa)
-
-
sgk daki doktorun yazdığı reçete atasunda kaç gün geçerli oluyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yapıyorlar hocam, ben 2 sene önce opmar'dan çerçeve alıp, atasundan cam almıştım sadece. Çerçevenin içindeki cam(klavuz galiba bu) olduğu sürece ona göre kesip yapıyorlar.
-
tamam işte ucuz çerçeve satan yer bulamadım.
bugün atasundan gözlük aldım, pazartesi zam gelecek diyorlar,dolar çıkınca zam inince yine zam zama zam🥳🥳🥳🥳
7.iş güne kadar geçerli biliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayri kilavuza gerek yok. Gozluk cercevesi oldugu surece makine ic duvar seklini cikarip otomatik kesim yapiyor.
Fakat dolar arttigi icin ek kargo ve vergiyle birlikte ucuza aliexpress cercevesi kalmadi malesef.
10 iş günü geçerli dediler.
Şu andaki güncel fiyatlar bunlar.
27 aralıkta yaklaşık %20 zam gelecek galiba.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halimselim -- 25 Aralık 2021; 21:39:32 >
-
350 olan 400 , 590 olan 690 olacak yuzde 15 20 arası zam ve indirim günleri şu an şüpheli dediler. birde % 50 indirim için illa 2 çerçeve ekliyorlar fiyata oda 96 tl ucuz gözlükleri alırken indirim pek fazla olmuyor . gözüm optikte hem fiyatlar 1 tık aşağı hemde 2. camda direk indirim hiç gözlük eklemiyorlar .
-
20 liraya aldığım gözlükten memnunum, yaz-kış takıyorum...
https://forum.donanimhaber.com/29-99-tl-aqua-di-polo-3-adet-gunes-gozlugu-kadin--150127101
Bende uzun zaman sonra muayeneye gittim. Numaralar büyümüş . Yanlış reçete edilen numaradan korkuyorum m. Atasuna gidip reçete edilen demo bir gözlükte numarayı deneyebiliyor muyuz acaba? Yada herhngi bir optikcide
Çerçeveye oturmayan ve çizik gelen cam için sıkıntı olduydu. Olur o kadar şeklinde bir yaklaşımda bulundular. Şikayet konusu açılınca sonunda değiştirdiler.
güneş gözlüklerinde indirim gördüm başladı mı acaba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
takip
-
Gecerli olmasi cok da onemli degil cam çerçevede 50tl mi ne veriyormuş sanirim Atasun oyle demisti onun icin recete mi yazdiralim git gel muayene giris ucreti vs bulur zaten
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam bu görsel tüm subelerde mi gecerli 29 aralikta subedeydim indirim icin bizi ocagin 15i gibi arayin dendi de burdaki camlar marka olarak fiyat degil
Seiko, hoya, zeis markalar var Atasunlarda bunlara ek ozellik eklenirse mi en profesyoneli 590tl oluyor acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2. cerceve falan niye ekleniyor benim alacagim cerceve zaten ithal olunca 1500 2000tl camlar da 1000tl dersek 2500 3000tlye patlayacak bana 2. yi asla kabul etmem ayrica Atasunda o teşhirler hem eski model hem de kilcal cizik var ben 2 3bin verdikten sonra ellenmemis isterim bu yuzden avm disindaki cadde optikcilerden mi almak mantikli bilemedim once oyle almistim hatta daha toptancidan yeni almisti optikci de ve yeni modeldi
Goz Grup diye zincir magaza var ordakiler de temizdi ama Atasun teshirler cok fena calisan bile ölçü alirken ust uste koydu çerçeveyi dedim kendime burdan alirken dikkat
Teshir dışında istiyorum desende posete koyup çekmeceden cikarir gibi yapiyorlar optikciler sanirim indirim bu eski deformeleri elden cikarmaya yonelik oyleyse asla almam zaten (-2 -1) miyop gozum no touch yaptirsam 5-10k hallederim gibi o da aklimda kurtulmus da olacağız gozlukten sizce napayim deneyimi olan var mi Dunya Goz ve Veni Vidi Vicide?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Hehe garanti süresi bitmiş ve gözlüğü ücretsiz değiştirmişler, noel babaya denk gelmiş olmalısın atasun'a değil 🤣
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X