< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Atasun Optik Gözlüklerde İndirim Günleri (14-24 Ocak 2021) (18. sayfa)
-
-
Ben taktırdım sonra ise çıkarttırdım. Çünkü gündüz renkleri hafif sarımsı gibi gösteriyor günlük kullanımda asla tavsiye etmem ha arabanın torpido gözüne koyarım araba sürdükçe kullanırım derseniz ayrıca yaptırın derim çok güzel faydası oluyor lakin günlük kullanımda çok kötü
-
quote:
Orijinalden alıntı: sasa_iliç
Güneş gözlüklerinde kampanya var dediler numaralı güneş gözlüğü yanına optik cam çerçeve hediyeli 238 TL imiş. Bir tane güneş gözlüğü beğendim markası İniesta’ydı. Daha önce hiç devamlı güneş gözlüğü de kullanmadım sizce numaralı güneş gözlüğü alsam mı, bu marka güneş gözlükleri nasıldır iyi midir? Fiyat olarak da başka yerlere baksam mı bilemiyorum rastgele alışveriş merkezinde gezerken denk geldim. :)hocam kampnya ne zamana kadar acaba ?
-
Bende kimseden cevap gelmeyince sizin gibi düşünüp 2 tane yaptırdım bir tanesine günlük kullanım için mavi ışık filtresi taktırdım, diğerini araba kullanırken kullanmak için sürücü filtresi yaptırdım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Atasundan almadım ama o camı kullandım. Lazer geçirmiyor bile diyebilirim. Araç ısıkları gözümü alıyordu. %100 etkisini görmesemde %70 güzeldi. Severek kullanıyorum. Etraf cıvıl cıvılken sen biraz sarı tonunda görüyorsun 😂 puslu gibi. Gözlüğü cıkarınca hayat varmıs dersin. Tavsiye eder misin dersen. Ben bilgisayar kullanırken arac kullanırken kullanıyorum. Işınlara etkisi oluyor. Ama yedek bi gözlük daha aldım. O gözümü daha cok yoruyor. Buna alısırsan seversin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mjslashhocam kampnya ne zamana kadar acaba ?
Alıntıları GösterHocam onu sormadım süreç ayaküstü gelişti açıkçası. Ben de kararsız kaldım acaba yaptırsa mıydım diye. Fiyatlar uygun mu, gözlük-cam kalitesi nasıl vs de hiçbir bilgim yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Numaralı gözlüklerde ocak sonrası da indirim dönemi oluyor mu ? kaçırmışız kampanyayı bi kaç ayla :O
-
quote:
Güneş gözlüklerinde kampanya var dediler numaralı güneş gözlüğü yanına optik cam çerçeve hediyeli 238 TL imiş. Bir tane güneş gözlüğü beğendim markası İniesta’ydı. Daha önce hiç devamlı güneş gözlüğü de kullanmadım sizce numaralı güneş gözlüğü alsam mı, bu marka güneş gözlükleri nasıldır iyi midir? Fiyat olarak da başka yerlere baksam mı bilemiyorum rastgele alışveriş merkezinde gezerken denk geldim. :)Yorumlarınızı bekliyorum duruma göre ilçeden ile gidip gözlüğü alacağım. :)
-
quote:
Güneş gözlüklerinde kampanya var dediler numaralı güneş gözlüğü yanına optik cam çerçeve hediyeli 238 TL imiş. Bir tane güneş gözlüğü beğendim markası İniesta’ydı. Daha önce hiç devamlı güneş gözlüğü de kullanmadım sizce numaralı güneş gözlüğü alsam mı, bu marka güneş gözlükleri nasıldır iyi midir? Fiyat olarak da başka yerlere baksam mı bilemiyorum rastgele alışveriş merkezinde gezerken denk geldim. :)Daha detaylı anlatabilir misiniz olayı? Numaralı güneş gözlüğü + numaralı optik gözlük mü 238 lira? Genel bir kampanya mıymış?
-
quote:
Orijinalden alıntı: SercieyDaha detaylı anlatabilir misiniz olayı? Numaralı güneş gözlüğü + numaralı optik gözlük mü 238 lira? Genel bir kampanya mıymış?
Alıntıları GösterHocam genel bir kampanya mı onu sormadım ama çalışan arkadaş kampanya yeni başladı dedi. 99 Tl'ye güneş gözlüğü beğendim İniesta marka. Kendim de numaralı gözlük kullanıyorum, numaralı olarak bu güneş gözlüğünü almak istersem bana ne kadar maliyeti olacak diye sordum, 238 Tl tutacak dediler. Yanında da ekstra numaralı gözlük hediye edilecekmiş(kendi gözlük numaramda). Olay bu hocam. Ben de markası nasıldır, kalitesi nasıldır bilemediğim için, daha önce de güneş gözlüğü kullanmadığım için sizlere sormak istedim. Ucuz mal alıp gözü sıkıntıya sokmaktan korktum, bir de acaba gerçekten gerekli mi dedim kendi kendime. Şimdilik düşünme aşamasında kaldım. :)
-
119 liraya geliyor adedi. Camlar özelliksizse 70 lira civarı dersek, çerçeve de 49 liralık çerçevelerdense fiyat normal. Ocak döneminde bu fiyatlara satılıyordu.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Serciey119 liraya geliyor adedi. Camlar özelliksizse 70 lira civarı dersek, çerçeve de 49 liralık çerçevelerdense fiyat normal. Ocak döneminde bu fiyatlara satılıyordu.
Güneş gözlüğü de numaralı olacak düşününce fiyat fena değil gibi. Tek düşüncem marka konusu. Gözlerim hassas bir sorun yaşamaktan korkuyorum
Bildiğim kadarıyla boyayıp veriyorlar camı, polarize filan olacaksa iyi.
-
arkadaşlar Şubat-Mart gibi yapılan kampanya ile Silhoutte çerçeve ve Seiko numaralı gözlük %40 indirimle almıştım. Gözlük camı ilginç şekilde sanki içeriden çatlamış gibi oldu 1 hafta içinde. Sonra Atasuna götürdüm kullanıcı hatası deyip sonrasında tamam Seiko'ya yollayalım dediler. 8 Nisan 2021 tarihinde gönderilen camlardan hala ses yok. Atasun'u aradığımda 17 günlük kapanma vs olaylarından dolayı 30 gün süresinin uzadığını söylüyor fakat 2 ayı geçmiş durumda. Sizce daha ne kadar beklemeli yada bunu tüketici mahkemesine götürsem bir sonuç çıkar mı veya öneriniz nedir?
-
Bugün Atasun aradı. 8 nisanda verilen camlar 16 haziranda malum şekilde kullanıcı hatası gelip alabilirsiniz diye. Zaten firmaların yeni modası bu herşeye kullanıcı hatası deyip geri dönmek. Pandemiyi bahane edip bir cam incelemesi için 2 ay 8 gün bekletmek. Bundan sonra cam durduğu yerde buhar olsa bile cesaret edip gönderme demenin en güzel yolu. Hem atasunı hem seikoyu ultra müşteri memnuniyeti için tebrik ediyorum. Şansımı tüketici mahkemesinde bir demeyeceğim ama ondan da ümidim yok.
Şikayetvar a yazin hocam. Hemen dönüş yapiyolar.quote:
Orijinalden alıntı: royalsBugün Atasun aradı. 8 nisanda verilen camlar 16 haziranda malum şekilde kullanıcı hatası gelip alabilirsiniz diye. Zaten firmaların yeni modası bu herşeye kullanıcı hatası deyip geri dönmek. Pandemiyi bahane edip bir cam incelemesi için 2 ay 8 gün bekletmek. Bundan sonra cam durduğu yerde buhar olsa bile cesaret edip gönderme demenin en güzel yolu. Hem atasunı hem seikoyu ultra müşteri memnuniyeti için tebrik ediyorum. Şansımı tüketici mahkemesinde bir demeyeceğim ama ondan da ümidim yok.
Atasun mu yoksa seiko icin mi hocam? Tüketici mahkemesine de hangisini şikayet etmek lazım?
Atasun ben satışını yapıyorum seikoya ürünü yolladım ama onlar geri yollamadılar pandemi vs diyip yırtmaya çakışacak.
Uretimde yazan cam daha magazaya gelmemistir degil mi? Numaraya gore astigmat vs ayarlarinin yapilmasi magazada degil ureticisinde yapilan bir sey mi?
Atasundan bahsediyorum hocam. Ben de bı güneş gözlüğü cami yaptirmistim. Cam şişti nasıl olduysa. Sonra verdim bunlara kullanıcı hatası diye geri verdiler bana. Şikayetvar a yazdım. Hemen aradılar tekrar getirin gözlüğü dediler. O şekilde degistirmislerdi.quote:
Orijinalden alıntı: royalsAtasun mu yoksa seiko icin mi hocam? Tüketici mahkemesine de hangisini şikayet etmek lazım?
Atasun ben satışını yapıyorum seikoya ürünü yolladım ama onlar geri yollamadılar pandemi vs diyip yırtmaya çakışacak.
Hocam öncelikle teşekkürler cevabın için. Cumartesi günü mağazaya gittim camları geri almak için. Şikayetvara atasun geri dönmüş müşteri temsilcimiz sizinle iletişime geçecek diye. Kimse geçmeyince camları alayım dedim fakat canları bulamadılar. Sonra aaa sizin camlar sipariş verilmiş bekleniyor dediler. Nasıl böyle denmişti bana vs dedim. Sanırım genel merkezi aradınız vs denildi. Maalesef klasik Türkiye manzarası. Haklıysam neden sikayetvara yazmak zorunda kalıyorum, haksızsam zaten karar değişmemeliydi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X