Vitrinden beğendiğiniz çerçeveyi ayırıp cam siparişi veriyorlar camlar gelince takıp teslim ediyorlar. |
Atasun Optik Gözlüklerde İndirim Günleri (14-24 Ocak 2021) (16. sayfa)
-
-
Atasun onlineda beğendiğiniz bir model var ancak gittiğiniz mağazada yoksa model numarasını verin ödemeyi yapın 2-3 gün içinde elinize ulaşıyor ben rayban aldm mağazada yoktu en yakın model 800 küsürdü beğendiğim modeli 600e aldım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Atasun Optik'ten 45% inceltilmiş (1.67 index) - Essilor Crizal Prevencia kaplamalı gözlük aldım.
En azından satış temsilcisi bu şekilde ifade etti.
Sertifikada ne index değeri, ne kaplama bilgisi göremiyorum.
Opak Optik'ten tedarik edilmiş camlar benim anladığım kadarıyla.
Bu konuda tecrübesi / bilgisi olan var mı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: DarkwatcherAtasun Optik'ten 45% inceltilmiş (1.67 index) - Essilor Crizal Prevencia kaplamalı gözlük aldım.
En azından satış temsilcisi bu şekilde ifade etti.
Sertifikada ne index değeri, ne kaplama bilgisi göremiyorum.
Opak Optik'ten tedarik edilmiş camlar benim anladığım kadarıyla.
Bu konuda tecrübesi / bilgisi olan var mı?
Opak optik Essilor Türkiye temsilcisi ama %45 1.67 ye tekabül etmiyor bildiğim kadarıyla %60- 1.67 %70-1.74 diye biliyorum
-
evet herkese ayni seyi soyluyorlar, agiz birligi yapilmis bu hos bir davranis degil. musterilere dogruyu soyleseler daha iyi olacak. ben de israrla sifir acilmamis istiyorum dedim, tabiki siparis gectigimiz icin merkezden gelecek, bu cerceveyi vermeyecegiz dediler ama bir zarfa koydu ayirdi.
gozlugum henuz gelmedi, ama cidden teshir urununu gonderdilerse, o zaman her mecrada rezil edecegim
-
bana da bugün sms geldi siparişiniz hazır diye umarım teşhirdeki ürünü vermezler. Çünkü üzerinde çizik vardı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ugur6600bana da bugün sms geldi siparişiniz hazır diye umarım teşhirdeki ürünü vermezler. Çünkü üzerinde çizik vardı.
Benim tam 1 hafta oldu ses yok. Daha kötüsü kullandığım gözlüğün camı kırıldı bantladım öyle geziyorum
-
teslim aldiniz mi, urun teshir mi?
-
Teslim aldım. Aynısından teşhir kısmında vardı. Şu an için teşhir değil gibi duruyor. Özellikle de çizik olan yere baktım. -
kampanya uzatıldı mı acaba. cam için indirimli fiyatlar devam ediyr mu? camı yaptırmamıştım henüz
-
Yanlış anlamayın ama hatasız bir çerçeve ise orada ki olsa ne olur olmasa ne olur. Ben takılmam şahsen incelerim fonksiyonu yerindeyse hatasız ise eskimiş bir tarafı yoksa bu sıfır çerçeve işte.
yok yanlis anlayacagim bisey yok :) ama sadece temsilcilerin tutumu hos degil,musteriyi yaniltiyorlar, kutusundan yeni cikmis urunle teshir urunun arasinda fark vardir.
ornegin mediamarkta gidin oradaki teshir urunleri outlet olarak ucuza satiliyor, bu da onun gibi, insanlar teshir urunlerine ne yazikki hassas davranmiyor, ayni paraya neden teshir urunu alayim ki? yukarda baska mesajlardada yazmislar, cizikler icinde geldi diye, cizikli yere dusmus urune, bile bile neden kapali kutu parasi vereyim,
ki bu gozluk biraz hijyen nedeni de onemli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf89 -- 28 Ocak 2021; 0:41:56 > -
Ben gözlükleri bugün teslim aldım. Belki merak eden olur diye fiyat bilgisini yazmak istiyorum.
Göz derecelerim:
Sol 3 derece miyop 0.75 astigmat
Sağ 2.75 miyop 0.75 astigmat
Armani exchange 1019 çerçeve 499TL indirimli 251.40TL
1 adet Essilor %60 inceltilmiş cam 425TL indirimli 245TL
1 adet Mavi ışık kaplama 45 TL
251.4+245+245+45+45=831.4TL numaralı gözlük toplam fiyatı
Armani exchange 1019 çerçeve 499TL indirimli 299.40TL
1 adet Atasun platin paket cam 155TL indirimli 93TL
Cam boyama 40 TL indirimli 24 TL
299.4+93+93+24+24=533.4TL toplam numaralı güneş gözlüğü fiyatı
Turuncu garanti 150 TL
Genel yorumum olarak gözlüklerin üzerinde herhangi bir çizik yoktu. Hatta vida yerlerinde bile herhangi aşınma boya çıkması vs yoktu. Eve gelince köpüklü suyla yıkayıp kolonya sürdüm. Ben alışverişten memnun kaldım. En azından detaylı fatura verdiler. Konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim.
-
Ben de bugün gözlüklerimi teslim aldım. Sipariş verirken turuncu garantiyi yaptırmayı unutmuştum. Bugün onu da yaptırdım. Gözlüklerin ikisini de iyice kontrol ettim herhangi bir çizik yada sorun yok. Teşhir değil gibi duruyor ama bundan asla emin olamayız. En azından sorunsuz olması benim için yeterli.. Bugün itibariyle gözlük kullanmaya başladım. Allah verecekse böyle dert versin. Bir gözlükle hallettik meseleyi :)
Hocam keşke iki çerçeveyi aynı almasaymışsınız. Farklı olsa çerçeveler bence daha iyi olurdu. Ama çerçeveler çok güzel. Güle güle kullanın.
Bende boyalı cam olarak lacoste sipariş verdim. bakalım nasıl olacak.
Sadece bunlar değil bütün optikcilerin çalışma şekli çerçeve anlamında zaten teshir satıştır. Stoklu çalışmayı pek tercih etmezler fiyatların döviz endeksli olmalarından kaynaklı ve teslimatı biran önce gerçekleştirip stok eksiltme için. O yüzden dalga dubarayla adamlar size her türlü sizin istediğiniz şekilde değilde onların istediği şekilde teslimatı uygun görürler. Sonuçta sen almazsan başka alıcı çıkar. Hem kar oranı en yüksek sektör aynı zamanda. Üretirken min maliyet satışta Max kar. En az %1000 kar ile satış olmazsa dönmez zaten sektör. Geçenlerde cam taktırma arayışındaydım, bir markanın bir model camına bir mağazada 1600tl dediler başka mağazada 360tl. Yani böyle bir serbest piyasa ekonomisi olacaksa olmaz olsun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı durum ankamall de başıma geldi ve mağazada uzun süre tartıştık. Çalışanlar ürünlerin teşhir olduğunu kabul etmediler. Ürünlerin raftaki ürünler olduğunu kabul ediyorlar ama teşhir değil diyorlar. Nasıl değil işte raftaki ürün Dediniz diyorum. Evet ama onlar teşhir değil sıfır ürün biz teşhir satmıyoruz raftan ürün satıyoruz dediler. E dedim raftaki ürün teşhir demek işte. Yok dediler. Lanet olsun dedim iade ettim böyle aptalca bir iş olamaz. Adama diyorum ki bir bayiye gittiniz orada test aracı var sürdünüz beğendiniz. Para verip araç aldınız.size Gelen aracın sıfır mı olmasını beklersiniz yoksa test aracı olmasını mı. Bizim satış politikamız böyle diyor raftaki ürünü satarız. Satabilirsin ama öncesinde bilgi vermen gerekir müşteriye.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-1ED2E7222Aynı durum ankamall de başıma geldi ve mağazada uzun süre tartıştık. Çalışanlar ürünlerin teşhir olduğunu kabul etmediler. Ürünlerin raftaki ürünler olduğunu kabul ediyorlar ama teşhir değil diyorlar. Nasıl değil işte raftaki ürün Dediniz diyorum. Evet ama onlar teşhir değil sıfır ürün biz teşhir satmıyoruz raftan ürün satıyoruz dediler. E dedim raftaki ürün teşhir demek işte. Yok dediler. Lanet olsun dedim iade ettim böyle aptalca bir iş olamaz. Adama diyorum ki bir bayiye gittiniz orada test aracı var sürdünüz beğendiniz. Para verip araç aldınız.size Gelen aracın sıfır mı olmasını beklersiniz yoksa test aracı olmasını mı. Bizim satış politikamız böyle diyor raftaki ürünü satarız. Satabilirsin ama öncesinde bilgi vermen gerekir müşteriye.
İşleri güçleri yalan dolan, Teşhir ne demek bilmiyorlarmıymış grzkl lar, o gözlükleri zaten raflarda teşhir ediyorsunuz, her gelen takıp deneyip koyuyor oraya hala neyin tartışmasını yapıyor sizinle, birde siz tam yerine düşmüşsünüz, biliyorum orayı 2 tane atasun var biri girişin bir üstü sağ tarafta, oradakiler tam yalancı, herkese sıfır ürün geliyor diyorlar asla öyle birşey yok, camları sipariş verip geldiğinde orada denediğiniz çerçevelere takıp veriyorlar. çerçeveler zaten yalama olmuş sağı solu oynuyor.
-
tam da o dediğiniz yere düştük hocam sinirlerimi zıplattılar. raftaki ürün ama teşhir değilmiş, bunu inanarak nasıl söyleyebiliyor hayret gerçekten. bir daha kapısından geçmem
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X