23-24 hafta sonu sokağa çıkma yasağı var.Malesef bu durumu dikkate almamışlar. |
Atasun Optik Gözlüklerde İndirim Günleri (14-24 Ocak 2021) (14. sayfa)
-
-
14 ocakta natilius avm den satın aldım. 1 hafta içinde gelir dediler. hala daha üretim aşamasında gözüküyor. neden bu kadar uzun sürdü acaba.
-
Bana sipariş sırasında ek garantiden bahsetmemişlerdi. Şimdi telefon ettim gözlükleri teslim almaya geldiğinizde 2 gözlük için toplam 100 liraya ikisine de 1 yıllık değişim garantisi yaparız dediler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sistemde kayıtlı son receteniz yapıyorlar -
Rayban cerceve ve platin paket aldim sgk dahil 465 tl tuttu. Arkadas israrla essilorun baslangic camlarini satmak istemedi kalin olur yuzde 30 inceltme o alirsan yuzde 45 lik essilor al vs dedi. Kaziklanmadik insallah
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mevcut camınızı vermezseniz değişim yapmıyorlar. Yani kırıldı diye atmayın yoksa garantiye almıyorlar. Dediğimi yaparsanız sıkıntı yaşamazsınız. Hatta ücretini verirseniz üst pakete vs de geçersiniz 1 yıl içinde.
-
arkadaşlar filtre yaptırmayın çok pişman oldum,mavi ısık yada gece araç kullanmak için bi filtre varmış onu yaptırdım,görüntü flu oluyor üstündeki filtre belli bir süre sonra kabarıyo gibi oluyor
-
teşekkürler yasaklar yüzünden gidemeyeceğim😢😢
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
başlık sahibine de sordum
1 yıl önce gözlük almıştım iade olayı nasıl oluyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trapezounta_ -- 22 Ocak 2021; 17:20:26 > -
Aldıktan 1 yıl sonra nasıl bir iade bekliyorsunuz? Ben mi yanlış anladım?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
konu başlığında öyle bir ifade var o yüzden sordum sanırım turuncu garanti yaptırmış kendisi mağaza öyle bir durum yok diyor onu öğrenmek istedim -
Turuncu garanti yaptırırsanız camla ilgili problemde yada 12.ayda bir defa yenileme hakkınız oluyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: double or nothingTelefonda laptopta mavi ışık filtresi açıkken mavi filtreli cam ile filtresiz cam arasında fark hissediyor musunuz ?
Evet fark oluyor. Telefonumda da sürekli göz konforu modu açık kullanıyorum (Huawei). Bu modu kapattığım zaman ciddi Bi fark oluyor, gözümü yorduğunu hissediyorum. Ek olarak laptop kullanırken de bir dönem yedek çerçevemi taktım bikaç günlüğüne. O günlerde bariz baş ağrısı oldu. Daha sonra asıl çerçeveme geçtiğimde bu baş ağrısını yaşamadım. O zamana kadar ben de mavi filtrenin hikaye olduğunu düşünüyordum. Hatta çarşıda olan gözlükçüler lazer falan tutunca atasun camı dandik, bak lazer ışığını geçiriyor falan dediler ki hakkaten de ışık arkaya geçiyordu. Kendi camlarında arkaya ışık geçmiyordu. Hangisi doğru bilmiyorum ama ben kendi vücudumda olana güvenerek yine atasundan aldım yine mavi filtre eklettim, memnunum :) çevremde olanlara da mutlaka ekletin diyorum mavi filtre yi. Malum şu dönemde akıllı telefonu olmayan kimse kalmadı ve şu dönemde günde yarım saat Bi saatten az telefona bakan kişi de kalmadı :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
arkadaşlar bende dün armanı çerçeve ve essilor cam aldım. aslında neden armanı demeyin biraz mecburi oldu bana yakışan çerçeve o vardı en iyis o yüzden yoksa çok dandik bir marklaya benziyor. neyse işte adam dedi senin derecelere Yüzde 30 yeter dedi ama ben 45 olsun dedim ve privence modeli +1 yılda çerçevelere çizilmeye karşı dayanaklı :) bence en boşu bu garanti oldu sormayın. neyse işte çerçeve+cam+1 yıl garanti 750 tlye 6 ay taksit aldım. adlıktan sonra biraz üzüldüm, atasun cam ve çerveve alsak en fazla 300 tutardıu garantiye de yok yok nerdeyse 400 tl fazla verdim :) neyse hayırlısı olsu nartık
-
sizin gozluk geldi mi? atasunun sitesinde soyle bir bilgi var;
Satıştan Kaçınma
Madde 5- Üzerinde "numunedir" veya "satılık değildir" ibaresi bulunmayan bir malın; ticarî bir kuruluşun vitrininde, rafında veya açıkça görülebilir herhangi bir yerinde teşhir edilmesi halinde satıcı bu malların satışından kaçınamaz.
https://www.atasunoptik.com.tr/kurumsal/tuketici-yasasi_1586
bir de outlet gunes gozlugu bolumu var orada soyle yazmislar;
Outlet güneş gözlükleri kategorisinden seçeceğiniz güneş gözlüğü modelleri hiçbir şekilde açılmamış bir şekilde teslim ediliyor. 2 yıl üretici garanti belgesi ile sunulan outlet güneş gözlükleri arasından dilediğiniz modele sadece tek bir tuşla sahip olabilirsiniz. Outlet kategorisi içinde bulunan teşhir etiketli güneş gözlükleri Atasun Optik mağazalarında sergilenmiş, hasarsız ürünlerdir. 2 yıl üretici garantisi ve özel Atasun Optik kılıfı ile teslim edilmektedir.
Bu durumda bizlere teshir urunu vermemesi gerekir, verse bile soylemesi gerekir, ben de cayabilirim
-
Altın paket+sürücü camı yaptırdım 200 tl mi ne tuttu. bu sürücü camı eklentisi çok mu etkiliyor renkler kötü mi yansıyor nasıl oluyor tereddütte kaldım şimdi böyle dediniz iptal mi ettirsem ya
-
o zaman iptal mi ettirsem şimdi ödemeyi yaptım nasıl olacak ki camları teslim almadım yapım aşamasında
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X