< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Atasun Optik Gözlüklerde İndirim Günleri (14-24 Ocak 2021) (12. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: ALGOS8 gün önce gittim bir çerçeve beğendim ve çerçeveye cd kalemiyle iç tarafında biryere kimse görmeden nokta koydum, alırken kesinlikle bu teşhir olan herkesin gözüne takıp çıkarttığı çerçeveyi istemediğimi , aldığım camları yeni çerçeveye takmalarını hem benimle ilgilenen bayana, hemde mağaza müdürüne söyledim, her ikisininde söyledikleri, efendim kesinlikle teşhir çerçeveyi kullanmıyoruz, yeni çerçeveleri sipariş ediyoruz onlara takılıyor camlar dedi, zaten hastalık dolayısı ile teşhir çerçeve kullanılmıyor artık denildi. Bende peki diyerek siparişi verip çıktım mağazadan. Bugün mesaj gönderdiler, gözlüğümün hazır olduğu ile ilgili, gittim mağazaya verdiler gözlüğümü, direk işaretlediğim yere baktım, aynen koyduğum işaret oradaydı. mağaza kalabalıktı baya Çağırdım mağaza müdürü ve bana gözlük satan bayanı, dedim sizde hiçmi utanma iş ahlakı yok, neden yalan söylüyorsunuz müşterilerinize, bana teşhir ürünü vermiyeceğinizi söylediniz, alırkende sizi uyardım fakat benim seçtiğim buradaki teşhir çerçeveye takmışsınız camları dedim, oradan mağaza müdürü zıpladı hemen yok kardeşim o sıfır çerçeve ne diyorsunuz siz diyerek atarlanmaya kalktı, gittim yanına direk kafayı gömecektim ama, dedim anlatıyım dahada ısrar ederse o zaman gerekeni yaparım dedim, bakın ben buraya işaret koymuştum işaret burada cd kalemi ile,, siz aynı çerçeveyi verdiniz bana dedim, ikiside kıpkırmızı oldu ne diyeceklerini şaşırdılar birbirlerine baktılar, sonra benden özür dilemeye başladılar, hatamızı telafi edelim bir karışıklık olmuş falan filan, geç bunları almıyorum verin kaporamı sizide heryere şikayet edeceğim terbiyesizler dedim, hiçbirşey diyemediler, vermiş olduğum kaporayı verdiler, çıktım mağazadan.
Diyeceğim o ki kesinlikle güvenmeyin dediklerine, eminim bunlarıda merkezdekiler yönlendiriyorlardır yalan söylemeleri, ve teşhir ürün satmaları yönünde, benim gözümde bitmiştir.
Su mesajiniz düsündügüm tüm kuskulari dogrulamis oldu.
2 sene öncede ayni durum ile karsilasmistim. Neyse gözlügü begendik konustuk, teshir vermeyecegiz kesinlikle dediler satin aldik 1 hafta sonra teslim almaya gidince reyonda baktigim gozlugu paketleyip vermeye calistilar.
Dikkatli birisiyimdir neresinde cizik oldugunun fotografini cekmistim ve ayni gözlügü sifir depodan geldi diye itelemeye calistilar. Bu tamamen ahlaksizlikdir! 2 ay git gel gitgel yapa yapa, sonunda minumum cizikli bir ürün getirdiler, 4 tane farkli gozluk getirdiler ayri zamanlarda hepsinede sifir bu urun dediler ve hepside teshir ürünüydü. Her yerini silerler lakin plastik cam ile cercevenin bulustugu yer cok dar oldugu icin orada herzaman parmak izinden yag birikir oradan cok rahat anlarsiniz ürünün teshir oldugunu. Muhtemelen en son teslim aldigim gözlükte teshirdi ve az bir sure vitrinde durmustu.
Bu senede gözlük gerekli oldugu icin ve indirim oldugu icin yine atasuna gittik ve siparisi verdik.
1 hafta önce siparis verirken 2 sene önce yasamis oldugum durumu iyice anlattim ve dedilerki artik "sistem degisti eskide depodan siparis diye birsey yoktu!" bu kisimda yillarca yalan soyledikleri kabul etmis oldular zaten, neyse artik siparis geciyoruz direk depodan sifir ürün geliyor dedi, iyi dedim siparis verdik. 1-2 gune teslim icin ararlar gidip kavga edecegiz yine muhtemelen.
Cok eminim reyonda baktigimiz ürünü itelemeye calisacaklar.
Madem depodan sifir ürün geliyor neden teshirdeki ürünü paketleyip cekmeceye kaldiriyorlar? cevap basit ayni ürünü silip bu sifir sizin icin özel geldi deyip satiyorlar.
-
Evet bana da, siparis gectigimiz icin depodan geliyor dediler israrla teshir vermiyoruz dediler, whatsapptan musteri temsilcisi ile gorustum onlarda kesinlikle teshir urun satmiyoruz, merkezden geliyor dediler
"Sipariş oluşturmuş olduğunuz çerçeve mağaza stoğunda mevcutsa mağaza stoğundan işlem gerçekleştirilir. Ancak mağaza stoğunda mevcut değilse merkezden stok temin edilmektedir.Müşterilerimize kesinlikle teşhir ürünü verilmemektedir. Eğer mağaza stoğunda yalnızca teşhir ürünü mevcutsa ilgili personelimizin de aktarmış olduğu gibi çerçevenizin de özel olarak temini için merkezden talepte bulunulmuş olabilir."
ben siparisi verdikten 1 gun sonra aradim, durumu sormak icin, ne hikmetse cerceve 1 gunde gelmis(2 tane vardi, benim denedigim teshir olanin camlari sokuldu zarfa konuldu), essilor camlar halen bekleniyor 1 haftadir
-
Bu olayı bende sordum. Yeni ürün geleceğini söylediler. Ancak dediğiniz gibi o ürünü teşirden kaldırıp paketliyorlar. Zaten sipariş üzerine gelse ithal üründe en az 2 hafta bekletirler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ALGOSDürüst sözünün arkasında duran ahlaklı çalışan tanıdık optikci bulmak lazım, artık bu zamanda kimsyede güven kalmadı malesef.
Alıntıları Göstertanidik gozlukcum beni cok fena kazikladigi icin, bu sefer atasun a gittim
-
Onlarda aynı mıdır bilmiyorum fakat Atasun mağazaları hep işlek yerlerde AVM gibi ve müşteriler doğal olarak daha fazla oluyor. Bundan dolayı da hem daha çok deneniyor, hem de iade değişim çok kolay olduğu için insanların belki 4 hafta kullandığı çerçeveyi alma ihtimaliniz doğuyor. Özellikle ünlü markaların çerçevesini alanlar gözlüğü iyice incelesin. Sonradan fark ederseniz değişimle vs uğraşmayın zamanınız boşa gitmesin.
-
kendi merkez depolarinda stokta vardir onu anlarim, ama benim demek istedigim 2 tane teshir vardir, birini zarfa koydu, o zaman o teshir urunleri kime satilacak? neden yalan soyluyorlar ki durustce soylesinler
-
Alıntı
metni:"Sipariş oluşturmuş olduğunuz çerçeve mağaza stoğunda mevcutsa mağaza stoğundan işlem gerçekleştirilir. " Hocam zaten ürün "stokta" oldugu icin o ürünü gorup begendiniz, MH ninde dedigi gibi magaza stogundan veriyorlar. Zaten o cekmelerden cikardiklari gözlükler %90 i reyona cikmis ürünler daha önceden.
Olay zaten stok dedikleri ürünlerin %90 i teshir vitrin ürünü, yüzlerce insan sabahtan aksama kadar mincikliyor yere dusuruyor.
Aksi olasa neden bu begenilen ürünün plastik camini sokup paketliyorlar? Bu soruyu sordugunuz zaman kimse cevap vermiyor hemen cok profesyonelce gecistiriyorlar soruyu
-
Hocam eskiden bizde teşhir diye bir kavram yok, stok da tutmuyoruz sadece bunlar satılıyor diyorlardı. İsterseniz sipariş ederiz diyorlar fakat onlar da başka mağazadan geldiği için yine teşhir oluyor.
-
Hocam cogu kisiye 1-2 gunde geldi urun diye bildiriyorlar. Sonucta hicbir firma teshir urunu satiyorsa aa evet biz bu teshirleri satiyoruz size sifir diye demez :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: Vahsi Hindi SürpriziSu mesajiniz düsündügüm tüm kuskulari dogrulamis oldu.
2 sene öncede ayni durum ile karsilasmistim. Neyse gözlügü begendik konustuk, teshir vermeyecegiz kesinlikle dediler satin aldik 1 hafta sonra teslim almaya gidince reyonda baktigim gozlugu paketleyip vermeye calistilar.
Dikkatli birisiyimdir neresinde cizik oldugunun fotografini cekmistim ve ayni gözlügü sifir depodan geldi diye itelemeye calistilar. Bu tamamen ahlaksizlikdir! 2 ay git gel gitgel yapa yapa, sonunda minumum cizikli bir ürün getirdiler, 4 tane farkli gozluk getirdiler ayri zamanlarda hepsinede sifir bu urun dediler ve hepside teshir ürünüydü. Her yerini silerler lakin plastik cam ile cercevenin bulustugu yer cok dar oldugu icin orada herzaman parmak izinden yag birikir oradan cok rahat anlarsiniz ürünün teshir oldugunu. Muhtemelen en son teslim aldigim gözlükte teshirdi ve az bir sure vitrinde durmustu.
Bu senede gözlük gerekli oldugu icin ve indirim oldugu icin yine atasuna gittik ve siparisi verdik.
1 hafta önce siparis verirken 2 sene önce yasamis oldugum durumu iyice anlattim ve dedilerki artik "sistem degisti eskide depodan siparis diye birsey yoktu!" bu kisimda yillarca yalan soyledikleri kabul etmis oldular zaten, neyse artik siparis geciyoruz direk depodan sifir ürün geliyor dedi, iyi dedim siparis verdik. 1-2 gune teslim icin ararlar gidip kavga edecegiz yine muhtemelen.
Cok eminim reyonda baktigimiz ürünü itelemeye calisacaklar.
Madem depodan sifir ürün geliyor neden teshirdeki ürünü paketleyip cekmeceye kaldiriyorlar? cevap basit ayni ürünü silip bu sifir sizin icin özel geldi deyip satiyorlar.
Alıntıları Gösterteslim alinca gelismeleri yazarsaniz sevinirim
-
Benim gittiğim mağaza öyle çok büyük biryer değil. Optik çerçeve reyonuda küçük biryer. 2 farklı günde gittim. İlk gittiğim gün ayırttığım çerçeve 2. Gün reyonda yoktu. Teşir ürünü niye kaldırsınlar dediğiniz gibi. Kesin Teşir ürünü güzelce temizleyip satıyorlar. Küçük optik çiler de aynısını yapıyor çünkü.
quote:
Orijinalden alıntı: reactor1111Benim gittiğim mağaza öyle çok büyük biryer değil. Optik çerçeve reyonuda küçük biryer. 2 farklı günde gittim. İlk gittiğim gün ayırttığım çerçeve 2. Gün reyonda yoktu. Teşir ürünü niye kaldırsınlar dediğiniz gibi. Kesin Teşir ürünü güzelce temizleyip satıyorlar. Küçük optik çiler de aynısını yapıyor çünkü.
O zaman sirket olarak kural belirlemisler, herkese merkezden geliyor diye soyluyorlar, tembihlemisler personeli
-
Diğer optikçilere sorsak onlar da teşhir ürün satmıyoruz der,bence bütün optikçilerde aynı durum.
Ayrıca siteden de sipariş durumu öğreniliyormuş linki ;
www.atasunoptik.com.trSiparişim Nerede? - Atasun Optikhttps://www.atasunoptik.com.tr/uye/OrderStoreTracker -
quote:
Orijinalden alıntı: Öz...
Arkadaşlar ilk kez gözlük kullanmaya başlayacağım. Yaş 38. Sol gözüm 2 derece miyop çıktı.
- İlk kez gözlük kullanmaya başlayacak kişiye ne tavsiye edersiniz?
- Hafif çerçeve mi ağır mı daha iyidir?
- Kemerli bir burnum var ne tarz gözlük kullanmak gerekir?
- Telefon, bilgisayar fazla kullanıyorum. Çok sık kitap okurum. Cam tercihim nasıl olmalı?Benim burun yapım kemikli. Kemik gözlük kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım. Çok fazla teknolojik alet kullanıyorsanız mavi filtre ekletin tavsiye ederim. Ben essilor prevencia kullanıyorum tavsiye ederim. Bütçeniz daha yüksekse daha kaliteli de alabilirsiniz.
Hocam kucuk optikcide o ürünü 1-2 kisi parmaklarken atasunda hergun yüzlerce kisi parmaklayip yere dusuruyor. Olay bu zaten.
Teshir bile degil 2. el ürün...
Zaten kucuk optikcide calisan kisi magaza sahibidir müsterinin yaninda zebellah gibi durup gözlüge zarar verdirtmez lakin atasunda gözlügü yere atip üstüne basin kimse birsey demez iyi güzel hos lakin ertesi günü o gözlügü baskasina sifir diye satiyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vahsi Hindi Sürprizi -- 20 Ocak 2021; 22:44:1 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Lepton355Benim burun yapım kemikli. Kemik gözlük kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım. Çok fazla teknolojik alet kullanıyorsanız mavi filtre ekletin tavsiye ederim. Ben essilor prevencia kullanıyorum tavsiye ederim. Bütçeniz daha yüksekse daha kaliteli de alabilirsiniz.
Alıntıları GösterEvet teknolojik alet çok kullanıyorum. Dediğiniz gibi mavi ekran filtresi ekletirim. Çerçeveleri deneyip hem yakışan hem de rahat ettiğim bir tanesini seçeceğim. Cam daha önemli...Hiç bilgim yok orta ve en kaliteli cam markaları hangileri? Onlardan birini seçeyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben bugün gittim 2 gözlük aldım 1500 lira ödedim.
Dandik marka 2 tane aynı çerçeveye essilor ve atasunun camından aldım, en çok inceltilmiş olanlarından(3.0miyop+0,75astigmat).
Gittiğim şubede adam gibi çeşit yoktu. İstediğim özellikte(dikdörtgen, tam çerçeve, metal) 4 tane model vardı. Seçenek azdı bende birini seçtim öyle çok severek beğenerek almadım. Ama ilgi alaka iyi.
-
Hocam ben 3 yıldır kullanıyorum. Essiloru doktor önermişti fiyat performans olarak iyi. Zaten çok öneriliyor.Atasunun kendi camları var daha uyguna kullanıp memnun kalanlar var. Araştırsanız daha iyi sonuç verir.Çok uzun yıllar kullnamadığım için daha çok bilgisi olanlar cevaplarsa daha iyi olur. -
Ofis çalışanı yazılımcı vs gibi işler ile uğraşanlar için mavi ışık filtresi uygun olabilir ancak bu renkleri daha kahve görmenizi sağlıyor. Mesela bilgisayarda da aynı filtreyi açınca renklerde orjinallik kalmıyor. Ben şahsen gerçekle bağımı koparmak istemiyorum gerçek rengi neyse onu görmek isterim doğayı daha kahve görmek hoşuma gitmez.
Onun için bu mavi ışık filtresi camda sürekli maruz kalınan bir şey oluyor clipsle ihtiyaç halinde takabilsek eyvallah ama denize gidiyorsun maviyi kahverengi görüyorsun olur mu böyle şey.
Bence mavi ışık filtresi pazarlama taktiği.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X