Şimdi Ara

Atasun Optik Gözlüklerde İndirim Günleri (14-24 Ocak 2021) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
1.203
Cevap
89
Favori
169.246
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Profesor -- 15 Ocak 2021; 12:39:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: El Profesor

hocam malesef garanti durumundan haberdar değildim ve yaptırmamıştım. ürünü götürdüğümde incelediler, 6 7 aylık üründe ne camda ne çerçevede çizik dahi yok diyerek garantiye gönderildi 2 kez. ikisinde de kullanıcı hatası dendi. daha sonra atasun bölge müdürlüğü ile görülüşülerek şube kendi bünyesinde bana sıfır ürün sağladı ücretsiz şekilde. tabi bu süreç 2 aydan uzun sürdü raybana gidip gelmesi sebebiyle. kalınlık olarak diğer modellerle olabilir fakat bu çerçeve fazla esnek gibi geldi. kırılan yeri incelediğimde 3d printer ile basılmış gibiydi plastik kalıbı :D bir bütün gibi değildi 3d printer flamentlerinin birleşmiş hali gbiydi :) bir daha muhakkak garanti yaptırırım ama :)

• 750 TL lik raybanlar yine aynı fiyat. 850 bandına çıkanlarda var. Bindirim yapıp indirim yapmış.

• muscako M kullanıcısına yanıt
    Tekrar aynı çerçeveyi mi verdiler yoksa farklı mı ?
  • İstediğim rayban 1000 papel.. yalan oldu benim gözlük işi yine. 10 sene önce 200 liraydı, kışı bekleyip düşer diyodum her sene, böyle böyle geçti gitti zaman.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Tekrar aynı çerçeveyi mi verdiler yoksa farklı mı ?

Aynı çerçeveyi verdiler yine :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İyi mağdur etmemiş mağaza o zaman :-) şuan nasıl hocam memnunmusunuz bir sıkıntı var mı ?
  • atom-karınca A kullanıcısına yanıt

ayin 12sinde ileri tarihli siparis verdim rayban hala aramadilar, bu sefer belki depodan geliyordur emin olamadim

ama kasada fatura islemleri sonrasi o cerceveyi paketlemesi oyle dusundurttu, 4 ay once esime aldik, merkezden gelecek dendi, 1 gun sonra hazirlandi kargolandi, ne ara geldi de kargolandi

• quote:

İyi mağdur etmemiş mağaza o zaman :-) şuan nasıl hocam memnunmusunuz bir sıkıntı var mı ?

Sağolsun mağaza çözdü olayı. Garanti konusunda rayban sıfır resmen.

Şu anda sıkıntı yok şükür. O orta kısma falan dikkat ediyorum iyice. Ekstra Bi sorun sıkıntı yaşamadım memnunum

• Essilor %45 inceltilmiş camlar 550 TL, mavi ışık koruması da 150 TL.

Yüzde 40 indirim ile camlara 420 TL ödedim.

Yedek gözlüğümün camlarını da Atasun camlarla değiştirdim. %45 inceltilmiş camlar 310 lira, mavi ışık koruması da 80 TL. Yüzde 40 indirim ile 234 TL de bu camlara ödedim.

• Merhaba, İşini iyi bilen doğru yönlendirmeler yapabilen müşteri temsilcilerinin ve bol çeşidin olduğu İstanbul’daki Atasun şubeleri hangilerdir? ( Avrupa yakası tercihen)

• 1100 tl (%60) 1900 tl (%70)  ne demek?

• faruk F kullanıcısına yanıt

Camın inceltme oranlarını kastediyor sanırım. %60 inceltilmiş cam şu kadar ₺ vs gibi.

inceltme oranı hocam.

• mtan M kullanıcısına yanıt

capitol avm ye gittik, adamlar ilgilenmedi, sonra buyaka avmye gittik orada baya ilgilendiler

• atasundan gözlük aldığımızda daha sonra iade ve değişim konusunda nasıllar bilgilisi olan var mı ( 6 ay 1 yıl sonrasından bahsediyorum)

• beyler gözlük alacağım ancak arada kaldım. ben en çok pradayı beğendim. piyasada bu gözlük 1000den aşağı değil ancak atasunda 700 küsür tl. alınır mı?

https://www.atasunoptik.com.tr/prada-sport-ps-01ts-dg02b0-56-erkek-gunes-gozlukleri_80243

https://www.atasunoptik.com.tr/tum-gunes-gozlugu-modelleri

https://www.atasunoptik.com.tr/erkek-gunes-gozlugu-modelleri

• ftokan F kullanıcısına yanıt

Atasun fiyat listesinde ince, daha ince, en ince diye geçiyor. Acaba normalde kullandığını camlar essilor mu yoksa siz özellikle mi istediniz?

Atasun fiyat listesindeki kendi camları. Essilor ve Seiko özel camlar menüsünde bulunuyor. Satış yapan kişiye söylerseniz bilgisayardan dediğim kısımları gösterir.

Ben Ray-Ban RB3447 modelin burundaki metal ayağı kırdım yanlışlıkla benim hatama rağmen garanti değişim onayı vermişti.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.