Resmi olarak başladı mı, alım yapan var mı? |
Atasun Optik Gözlüklerde İndirim Günleri (14-24 Ocak 2021) (9. sayfa)
-
-
-
-
Bende Rayban çerçeve ve essilor cam aldım sgk dahil 450 TL tuttu + 50 TL de garanti yaptırdım. -
Armani(artık ne kadar Armani bilmiyorum ama) çerçeve ve Seiko %60 inceltilmiş cama 940 küsür ödedim. alacak arkadaşlara referans olsun. seiko camlar 1100 tl (%60) 1900 tl (%70) şeklinde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Optik Ray-Ban'lerde var. Güneş gözlüğü kategorisini diyorsanız o zaten bu kampanyada kapsam dışı.
Bu sene beni kaybetti Atasun zam yapıp sonrasında indirim yapmasından dolayı ama yinede piyasaya göre özellikle essilor ve Seiko da fiyatları gayet iyi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Essilor cam fiyatını hatırlıyor musunuz hocam?
%40 indirimli 210 TL -
Sağolun hocam, bu mavi ışık filtresiz olan sanırım değil mi? Önceki yıllarda mavi ışık filtresi eklenince essilor prevencia olduğunu yazmışlardı. Sanırım o şekilde de 210+48=258TL olur, makul duruyor.
Evet,sordum onu mavi ışık eklenince prevencia oluyor ama ben istemediğim için yaptırmadım. -
Hayirli olsun, cerceve hangi model acaba?
Bilgiler için çok teşekkürler hocam
Teşekkür ederim 7074 -
Hayırlı olsun, çok güzel bir çerçeveymiş etiket fiyatı ne kadardı acaba?
500 TL -
Gözlük seviyorsanız değerlendirmeniz gereken bir fırsat. Ekim ayında Taksim Atasun’dan Persol marka optik çerçeve almıştım. Çok kaliteli ve şık bir gözlük olduğu için güneş gözlüğü olarak kullanıyorum. Rayban ve Persol boş çerçeveler alıp güneş gözlüğüde yaptırabilirsiniz. Standard numaralı güneş camı 130 tl indirimle 78 tl oluyor. Bence güzel bir çerçeve seçip bu şekilde değerlendirin seneye yine bu indirimde optik cam takarsınız. Bu arada Persol çerçeveye 750 tl vermiştim şu an indirimle 450 tl :)
Bana da öyle dedi bunları vermiyoruz depodan geliyor dedi ama sanki çerçeveleri siparişle ilgili paketin içine koydu.quote:
Orijinalden alıntı: yusuf89Valla söyledikleri sipariş geçiyoruz merkezden geliyor. Ama bence oradaki gözlükleri veriyorlar, çünkü faturayı keserken, o gözlüğü ayırıyorlar camlarını söküp, geri yerine koyduklarını görmedim
Yıllardır aldığım gozlukcuye uğramıştım pazartesi günü. Eşim ve benim için baktığımız çerçevelere cam dahil SGK düşülmüş şekilde peşin 600 dedi. Allah tan burdaki indirimi duymuştum. Bugün ikimiz için 5 taksit 230 TL verince bedava gibi geldi açıkçası.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atom-karınca -- 15 Ocak 2021; 1:17:16 >
Bunu bende bilmek istiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: El Profesor
Teşekkür ederim 7074Hocam aynı çerçeveyi geçen ocakta aldım ben de. Essilor cam tercih etmiştim. Çerçeve iyi hoş fakat burnun üstüne gelen tam orta noktası aşırı ince. Geçen yaz silerken tam ordan ikiye ayrıldı. Bilginiz olsun :) kullandığım en hassas çerçeve malesef.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X