Şimdi Ara

Atasun Optik Gözlüklerde İndirim Günleri (14-24 Ocak 2021) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.203
Cevap
89
Favori
169.253
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bana malesef benzer tutumu sergilemediler. 2 ay civarı oyaladı rayban. 2 kez garantiye gidip ikisinde de kullanıcı hatası dedi. Beklemediğim şekilde atasun kendi bünyesinde yenisini verdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Crizal Prevencia 300₺ olarak alındı. Forte'nin yeşil yansımaları rahatsız ediyordu, biraz da o yüzden tercih ettim. İnanılmaz ilgi gösteriyorlar, açıkçası şimdilik fazlasıyla memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marslan1999

Crizal Prevencia 300₺ olarak alındı. Forte'nin yeşil yansımaları rahatsız ediyordu, biraz da o yüzden tercih ettim. İnanılmaz ilgi gösteriyorlar, açıkçası şimdilik fazlasıyla memnunum.

Hocam atasunda sadece Essilor Crizal serisinin Alize modeli var.

Alize ye film kaplayip Prevencia modeli bu diyorlar.

• 3 ay önce almaya niyetlenmiştim 1000 liraya emperio armani çerçeveyi iyi ki almamışım. 450 liraya lensle beraber geldi

• Vahsi Hindi Sürprizi kullanıcısına yanıt
    Hocam sipariş ekranında Prevencia gördüm ama ne kadar doğru bilmiyorum. Teslim alırken bir terslik görürsem söylerim. Uyarınız için teşekkürler.
  • Siparişiniz geldi mi ? Ben de sordum merkez den yeni ürün gelicek dedi ama emin olamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Profesor -- 19 Ocak 2021; 19:48:50 >
  • Babama, kendime ve esime biz de bugun giderek siparis verdik. Umarim memnun kaliriz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben dun aradim cerceve geldi ama camlar gelmedi dediler. israrla yeniden sordum cerceve oradakiler mi dedim, hayir o merkezden geldi dediler.

cercevenin merkezden gelip, camlarin merkezden gelmemesini anlayamiyorum acikcasi

• bu arada atasun hollanda firmasiymis, ben yerli saniyordum

• Yok hocam merkezden falan gelmiyor mağazadakine takıyorlar. Kırılan gözlüğe değişim çıkmıştı. Mağazaya gittim raftan aynı gözlüğü seçtim camları da bendeydi. Verdim raftaki çerçeveye 5dk da taktı. Satın almalarda da aynı şey oluyor. Hatta ben bir gözlüğü rafta dura dura kılcal olarak çizilmiş. Değiştirmeye uğraşmıştım onu bir de.

Linki inceleyebilirsiniz

https://www.sikayetvar.com/atasun-optik/teshir-urunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darqtitanQ -- 19 Ocak 2021; 23:22:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Profesor

Siparişiniz geldi mi ? Ben de sordum merkez den yeni ürün gelicek dedi ama emin olamadım.
    Çerçeve geldi gittim dükkana taktım gözlüğü ancak sol tarafta bı sıkıntı var bulanik görüyordum. Elemana söyledim sistemden baktı 0 numara zaten dedi. Elimdeki reçete 1 numara. Doktor veya sekreteri sisteme yanlis girmişler. Tekrar hastaneyi aradım falan gitmeden yeni reçete yazdırdım. Allah tan Atasun ücretsiz değişim yapıyor.
    Çerçeveye tekrar dikkatlice baktım bı sıkıntısı yoktu sıfır görünüyordu.

• yusuf89 Y kullanıcısına yanıt

Luxotica aldı Atasun'u

İtalyan firması diye biliyorum. Dünyada gözlük pazarının çoğunluğuna hakimler

• Bende çerçeve beğendim. Göz muayene randevum kampanya Tarihinden sonra olduğu için (29 ocak) Camları göz muayenesi sonrasında yaptıracağım. Kapora yatırdım. Bu şekilde kampanya tarihinden sonrada indirimden faydalanacağım söylendi.
    Bir adet normal cam için cv marka 200tl etiket fiyatı vardı. bir adette numaralı güneş gözlüğü camı için lacoste marka 500tl etiket fiyatlı beğendim.
    Haber veren arkadaşa teşekkür ederim.

• Ayın 13'ünde sipariş vermiştim. Az önce mağazaya geldiğine dair SMS aldım. Ortalama 10 gün, en geç 20 gün içerisinde geleceği söylenmişti.

• Merhaba,
    Yıllardır gözlük kullanıyorum ama cam markaları konusunda hiç bilgim yok.
    Tabiki numaraya ya, rahatsızlığa göre değiştir ama colormatik olacak şekilde hangi marka önerirsiniz.

• Atasun deforme olan çerçevemi ve kırık camını değiştirdi.müşteri memnuniyetlerini çok beğendim.

• 8 gün önce gittim bir çerçeve beğendim ve çerçeveye cd kalemiyle iç tarafında biryere kimse görmeden nokta koydum, alırken kesinlikle bu teşhir olan herkesin gözüne takıp çıkarttığı çerçeveyi istemediğimi , aldığım camları yeni çerçeveye takmalarını hem benimle ilgilenen bayana, hemde mağaza müdürüne söyledim, her ikisininde söyledikleri, efendim kesinlikle teşhir çerçeveyi kullanmıyoruz, yeni çerçeveleri sipariş ediyoruz onlara takılıyor camlar dedi, zaten hastalık dolayısı ile teşhir çerçeve kullanılmıyor artık denildi. Bende peki diyerek siparişi verip çıktım mağazadan. Bugün mesaj gönderdiler, gözlüğümün hazır olduğu ile ilgili, gittim mağazaya verdiler gözlüğümü, direk işaretlediğim yere baktım, aynen koyduğum işaret oradaydı. mağaza kalabalıktı baya Çağırdım mağaza müdürü ve bana gözlük satan bayanı, dedim sizde hiçmi utanma iş ahlakı yok, neden yalan söylüyorsunuz müşterilerinize, bana teşhir ürünü vermiyeceğinizi söylediniz, alırkende sizi uyardım fakat benim seçtiğim buradaki teşhir çerçeveye takmışsınız camları dedim, oradan mağaza müdürü zıpladı hemen yok kardeşim o sıfır çerçeve ne diyorsunuz siz diyerek atarlanmaya kalktı, gittim yanına direk kafayı gömecektim ama, dedim anlatıyım dahada ısrar ederse o zaman gerekeni yaparım dedim, bakın ben buraya işaret koymuştum işaret burada cd kalemi ile,, siz aynı çerçeveyi verdiniz bana dedim, ikiside kıpkırmızı oldu ne diyeceklerini şaşırdılar birbirlerine baktılar, sonra benden özür dilemeye başladılar, hatamızı telafi edelim bir karışıklık olmuş falan filan, geç bunları almıyorum verin kaporamı sizide heryere şikayet edeceğim terbiyesizler dedim, hiçbirşey diyemediler, vermiş olduğum kaporayı verdiler, çıktım mağazadan.

Diyeceğim o ki kesinlikle güvenmeyin dediklerine, eminim bunlarıda merkezdekiler yönlendiriyorlardır yalan söylemeleri, ve teşhir ürün satmaları yönünde, benim gözümde bitmiştir.

• ALGOS kullanıcısına yanıt
    Diğer optikçilerde hiç dikkat etmedim bu duruma onlarda nasıl acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Profesor

Diğer optikçilerde hiç dikkat etmedim bu duruma onlarda nasıl acaba

Dürüst sözünün arkasında duran ahlaklı çalışan tanıdık optikci bulmak lazım, artık bu zamanda kimsyede güven kalmadı malesef.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.