< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Atasun Optik Gözlüklerde İndirim Günleri (14-24 Ocak 2021) (17. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: reactor1111
Halen gelmedi benim siparişler. Ertesi gün teslim etmişler herkese. Yarın bir hafta olacak sipariş vereli. Burada yazıldı teşhir ürünlerini veriyorlar ertesi gün teslim ediyorlar diye adamlar uyandı.genelde en erken 3 günde geliyor 1 haftayıda buluyor gelmesi, camları sipariş verip bekliyorlar camlar geldiğinde aldığınız çerçeveye takıp veriyorlar. siparişini buradan takip edebiirsin üretim aşamasında diyorsa camların gelmiş, aldığın yerde bekliyor. https://www.atasunoptik.com.tr/uye/OrderStoreTracker
-
Üretimde yazıyor. Tahmini teslimat 15.02.2021 yazıyor ama. Camlar gelmiş mi yani?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: reactor1111Üretimde yazıyor. Tahmini teslimat 15.02.2021 yazıyor ama. Camlar gelmiş mi yani?
Aynen camların gelmiş mağazada üretimde. Mağazayı arayıp sorun.
-
benim de geldi gozlugum, rayban parlak cerceve gorunurde bisey yok ama telefonun flash isigi ile bakinca kilcal cizikler mevcut. aradim yeni cerceve siparisi verdiler bakalim o da mi teshirdeki olacak
-
Bugün mesaj geldi bana da gözlüğünüzü teslim alabilirsiniz diye. Benim gözlük kesin teşhir üründü. Sapları yaylı Menteşeli bir model. Denedim mağazada. baktım bir Menteşe si sıkıntılı zor açılıyor gözlüğün sapı . Satış temsilcisine söyledim. Kontrol ederken sapı kırıldı vida tarafından gözlüğün.
sıfır bir ürün buldular daha jelatinini yeni çıkardılar. Camları ona taktılar. Dbyd marka almıştım ben ucuz olsun diye sanırım çok kalitesiz bir marka. Atasun un Kendi markası olabilir stokların da mevcuttu çünkü.
İndirim devam ediyor mu? Şubat ayı içeresinde olacak mı -
Ya matematik bilmiyorsunuz ya da mübalağa seviyorsunuz. %1000 nedir Allah aşkına. Sizin ilk veya son gittiğiniz yerde bir sıkıntı var. Aynı marka model camın arasında o kadar uçurum fark olması imkansız. Sektörde işi bilmeyen eleman sayısı da çok yüksek. Yüzlerce çeşit cam var haliyle satış temsilcisi tecrübesiz olunca bu tarz olaylar yaşanabilir. -
Haber verenlere teşekkürler. Kampanyadan önce 500 TL ye numaralı gözlük almıştım. Kampanyayı öğrendikten sonra 1 ay içinde değişim hakkımı kullanarak 900 tl lik gözlüğü hemen hemen aynı fiyata almış oldum 😊 -
camın üst kısmı ile çerçevesi arasında boşluk var kesim kavisli olduğu için boşluk kalmış bu normalmidir tşk -
quote:
Orijinalden alıntı: hollyland62
camın üst kısmı ile çerçevesi arasında boşluk var kesim kavisli olduğu için boşluk kalmış bu normalmidir tşkKesinlikle normal değil hatalı cam kesimi, sıfır işcilik. Gözlük camları mağazaya geliyor orada kesilip takılıyor, camın çerçeve ile arasında hiç boşluk olmadan oturması lazım. Götürün gözlüğü para veriyoruz adam gibi yapın şunu diyin. yeniden cam siparişi versinler.
-
Kampanya iyiymiş ama kaçırdık galiba. Başka bir gözlükçüde benzer indirim var mı bildiğiniz? -
tşk. bir deneyeyim yarında bunlarla uğraşmak içinde sinirleri aldırmak lazım en iyisi bugünden yoga yapmaya başlayayım -
Ben gözlüğü teslim aldım. Ama gözlük burnumdan aşağıya kayıyor. Yapılabilecek bir ayar var mıdır? Gözlüğü değişim yapsam yine %40 indirimden yararlanabilir miyim?
Normalde gözlüğü teslim ederken sapın kulak üstü kısmını ayarlamalılar. Burna değen kısım silikonlu modelse orası daraltılır ya da açılır. Yani burna göre ayarlanır.quote:
Orijinalden alıntı: reactor1111
Ben gözlüğü teslim aldım. Ama gözlük burnumdan aşağıya kayıyor. Yapılabilecek bir ayar var mıdır? Gözlüğü değişim yapsam yine %40 indirimden yararlanabilir miyim?
Bi gözlük aldım 3 kez ayara gittim ben de. Gözlüğü ilk gördüğümde ben bunu takmam dedim de mağaza sorumlusu ilgilendi biraz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben gözlüğü teslim alırken çok sorun yaşadım. Teslim aldığımda ilk denemem de sapı kırıldı gözlüğün. Sonra yeni çerçeveye taktılar taktılar uzun sürdü işlem acelem de vardı. Tekrar kontrol etmeden çıktım. Burun ayarlama şeyi yok gözlüğün. Saplardan ayar yaptırayım yarın gidip.
uzak yakın bi arada yaptıran varmı kaça mal oluyor🤔
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar merhaba, Atatsun'dan çerceve alıp numaralı cam siparişi verdim. Dün teslim aldım. Fotoğrafları ekliyorum.
Gözlüğü taktığımda önden bakınca çerçevenin içinde bembeyaz cam görünüyor (camın kalınlığı) Gözlüğü denerken böyle bir sorun yoktu. Numaralarımdan dolayı cam baya kalın geldi. Gözlük siyah mat oldugu için belli açılardan bakıcna camların içleri göründüğü için yüzümdeki duruşu garip geldi bana.
Astigmat + Miyop var ikisinde de.
Numaralar sol (0,75) + (-3,25) sağ 0,75 + (-1,75)
310 TL'lik Platin olan camdan yaptırdım.
Camda ufak bir çizik var o yüzden yeniden yaptırıp verecekler. Hazır yapılmışken aradaki fiyat farkını verip camı bir kademe daha mı incelttirsem?
Platinde yüzde kaç inceltilmiş hatırlamıyorum %45 olması lazım.
Acaba biraz daha inelttirsem camları bu bahsettiğim sorun çözülür mü?
Veya bu camlardan memnun olmadığımı söylersem iade alırlar mı?
Çerçeve güzel camları başka yerde yaptırabilirim.
-
hiç inceltilmiş gibi durmuyor hocam bu cam...
-
Konuyu hortlacağım ama atasundan gözlük alırken sürücü camı özelliği ekleten oldu mu? Basit bir Gözlük alacağım uzağı görmek için, 0.50 numaram, uzun yolda falan kullanıyorum genelde, mavi ışık filtresi, sürücü camı filtre özelliği falan ekletilebiliyormuş ek ücretler vererek. Sürücü camı için Kullanan varsa yorumlarını paylaşabilir mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X