Şimdi Ara

Atasun Optik Gözlüklerde İndirim Günleri (14-24 Ocak 2021) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.203
Cevap
89
Favori
169.271
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2 gün önce gittim yakın zamanda zam bekliyoz dediler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 9 ocakta indirim başlayacakmış

• Ülkenin geldiği duruma bak sebep olanların abv

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almak istediğim bir güneş gözlüğü olduğu için sürekli takipteydim,indirimli fiyatlara %10 zam yaptılar,yani şu anki fiyatlar daha aşağıdaydı,Ocakta çok da indirmezler gibi,çünkü zamdan sonra da dolar yine baya yükseldi.Sezonda fiyatlar çok uçuk olacak orası belli.

• Yıllar önce güya arkadaşımın tanıdığı diye bir optikçiye gittik. 3 kişi. Adam bize yüksek fiyattan satıp sonra arkadaşa düşük fiyattan satmış. Bu zihniyetin adı esnaflık falan değil.

• Drak44 D kullanıcısına yanıt
    senin hatan.bu devirde tanıdık diye bişey yok, google var.yaz google 'a, en ucuzunu bul, en tanıdık odur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atasun sürekli indirim yapıyor güneş gözlükleri için. Her sene ocak ayında yaptıkları indirim ise güneş gözlüğünün yanı sıra tüm optiklerde geçerli oluyor. Benim gibi yüksek numaraya sahip ve güneş gözlüğünü dahi numaralı kullanması gerekenler için çok iyi fırsat oluyor. Umarım indirim olur, çerçeveyi ayırttım indirimi bekliyorum.

• Merhaba. Yakın zamanda gittiğim göz muayenesinde numara ufak da olsa gözlük verdi doktor. İlk defa numaralı gözlük alacağım. Tamamlayıcı Acıbadem sigortam var, Atasun optikle de anlaşmamız varmış. Özel sigorta ile gözlük alan oldu mu hiç? Ya da hem bu %40 hem de özel sigorta aynı anda kullanılır mı sizce?

• hrvl H kullanıcısına yanıt

Mahalle gözlükçüsü değil bu adamlar.

uğrayıp, begendiğiniz bir üründe her türlü fiyatı alabilirsiniz. Net rakam o zaman belli olur.

• lazarusuo kullanıcısına yanıt

çerçeveyi ayırttım derken teşhir ürün mü satın alacaksınız hocam.

• sadece gözlük çerçevesi satan yer yok mudur? tahtakale'de falan vardır sanırım. amacım çerçeveyi dışardan alıp, atasun 'da sadece cam taktırmak.

• Noira kullanıcısına yanıt

Yok hocam normal çerçeve. Biraz fazla alışverişim olduğu için çalışan arkadaşlar böyle güzellikler yapıyor :)

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

Çerçeve atasunda daha ucuz olabilir :))

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

bir ara aliexpressten alıyorduk hocam siz eskisiniz bilirsiniz. Ben rayban çerçeve alıp buradaki bir gözlükçüde cam taktırmış yıllarca kullanmıştım.

şu an zaten çerçeve olarak en ucuz fiyat muhtemelen atasundur.

• proferbil kullanıcısına yanıt
    amacım şu, dışarda 50-100 liraya çerçeve bulup, atasunda 50-100 liraya numaralı gözlük camı takmak.

• aksinaletinsan kullanıcısına yanıt
    Mahalle gözlükçüsü olmadıklarını biliyorum. Kendilerinden daha önce güneş gözlüğü alışverişim oldu hep, numaralı gözlük ilk defa alacağım. Deneyimi olan birinin yorumu olur belki diye yazmıştım. Yine de teşekkürler.

• atasunda ocak ayında kesin indirim olacağını öğrendim çalışan kişiden. ocak ayını bekleyin arkadaşlar

• geçen sene bir gözlük aldım hiç kullanmadım. Değiştirirler mi acaba başka gözlükle :(

• bu indirim sadece güneş gözlüklerinde mi geçerliydi? normal numaralı okuma gözlüğü tarzı gözlüklerde indirim olmuşmuydu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayatgezi -- 24 Aralık 2021; 15:5:23 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.