şu an atasundaki kampanyadan istifade edebilirsin yüzde 40 indirim az değil |
Atasun Optik Gözlüklerde İndirim Günleri (14-24 Ocak 2021) (40. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
mavi filtre önermiyorum. gerçek rengi bozacak bir cam neden kullanıyorsunuz ? mavi komple kötü olsaydi, tüm ekranlarda sarı filtre olurdu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İleride numaralı gözlük takmak zorunda kalmamak için, göz sağlığını korumak adına önlem amaçlıydı düşünüyordum hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler arkadaşlar ben de bugün finans bank kampanyasını kullanarak armani çerçeve seiko ile kapattım konuyu 1050 lira tuttu turuncu garanti ile
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
seikonun kendi sitesinde filtreleme özelliği var demiş ama atasunun sattığı hangi seiko modeli bilmiyorum
nerden duydun hocam bunları, kim uyduruyor bu saçmaliklari, göz bozulmasi genetiktir, mavi filtre ile falan engellenmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 5 Şubat 2022; 0:33:37 >
5 yaşında çocuk güneş gözlüğü için önerebileceğiniz model var mı acaba?
Pazarlama taktiğidir doğrudur hocam.
doğrudur hocam, detaylı seiko cam özelliği yazmıyordu sadece standart %45, %60 falan vardı. hani sordum da niye yok diye seiko kendi camına güveniyor o yüzden mavi ışık falan eklenmiyor ona gibi birşey dedi ama pek gerçekçi gelmedi.
-
pazar günü bir gidip bakayım o zaman. teşekkürler
-
İleride numaralı gözlük takmak zorunda kalmamak için en iyi çözüm: cep telefonu vb küçük ekranlı cihazları kullanmamak lazım
Laptop dahil mi hocam buna 15.6"?
İşten dolayı ve evde sürekli laptop başındayım uzaklık olarak bir kol boyu uzaktan bakıyorum(kablosuz klavye sayesinde)
Laptopa asla yakından bakmam
-
bazı ekranlar çok kötü hocam mesela benim önceki mönitör berbattı değiştirdim,yenisini kavisli va panel aldım çok iyi gözü yormuyor.
Merhaba mağazalarda varmı şuan kampanya dereceli gözlük camlarinda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İstinyepark magazası.
Pazar dahil bu fiyatlar gecerli. Ben dün ordaydım, çok iş yapıyorlardı.
-
Hocam titanyum markası olarak silüet senseday gördüm ben heritage nasildir cercevesiz mi aldin?
armani nasil saplari kalın nilör model mi her ikisi de atar misin rica etsem ben de titanyum almayi düşünüyorum kemik kullandim 7 8 sene boşa hammallik yapmisim 😞
Bana uv filtre var dendi, mavi isik degil (umarim da yoktur). Bir de seiko %60 olan, atasun %70 olandan daha fazla inceltmeye sahipmis.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schtroumpf Grognon -- 5 Şubat 2022; 13:36:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
merhaba arkadaşlar, perşembe günü atasundan çerçeve + %60 inceltilmiş seiko gözlük camı satın aldım. 650 lira farkla gözlük camlarımı %70 daha inceltebilme imkanım vardı fakat değip değmeyeceğinden emin olamadım, kararımı değiştirebilme hakkım da bulunuyor.
%60 ile %70 inceltme arasında paylaştığım gözlük numaralarına göre ağırlık, kalınlık, göz sağlığı vs açısından çok fark olur mu ve değer mi sizce? Bilgisayarı yoğun kullanan birisiyim ve daha çok iş amaçlı kullanıyorum. Satın aldığım çerçevenin linkini de paylaşıyorum.
Bir de cam için garanti yaptırmamı tavsiye der misiniz? Önceki camım da seiko %60 inceltilmişti, 4 senedir kullanıyorum ve bir problem yaşamadım. Numara değişikliğinde camda da herhangi bir sıkıntı olursa değişen numara üzerinden camı yeniliyorlarsa belki düşünebilirim fakat emin olamadım. Teşekkür ederim.
amazon.com
Hugo Boss frame (HG-1010 PJP)https://www.amazon.com/Hugo-Boss-frame-HG-1010-PJP/dp/B07JPB1KLRSağ göz: 3.5 miyop ve 2.75 astigmat
Sol göz: 3.75 miyop ve 1.75 astigmat
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fthmr514 -- 5 Şubat 2022; 15:18:8 >
-
3.5 miyop 0.75 astigmat icin seiko istiyorum dediginde %45 onerdiler. Ben %60 olsun dedim ona gectik %70'e hic gerek yok dedi. Sizin zaten kemik cerceve oldugu icin degmez bence.
Garanti yaptirmadim. Kirilma endiseniz yoksa onermem. Kendi bezleriyle bile dogrudan temizlik yapmanizi onermem garanti olsun olmasin. Once hassas cam temizleyici ile islatin ardindan verdikleri mikrofiber bezle temizleyin. Boyle yaptiginiz surece zaten cam cizilmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schtroumpf Grognon -- 5 Şubat 2022; 15:50:59 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X