eski gozlugumde hic bir sikinti yok onu cikartiyorum eskiyi takiyorum direk gozumun rahatladigini hissediyorum,sanki telefona bakarken sanki ortasinda kavis varmis gibi sag gozum iyo gormuyor gibi oluyor,taktigimdan beri bir tuhaf hissediyorum ayni camdan iki tane yaptirdim digeride oyle iade etsem sininti çıkartırlar mi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Atasun Optik Gözlüklerde İndirim Günleri (14-24 Ocak 2021) (42. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Soylediginizi bana da yapmislardi eski camimi yaptirdigim yerde gözlükçüye bile gitmemistim ama cok temiz goruyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İade hakkiniz 7 gun icinde var diye biliyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Atasun'dan yeni siparis verdim sadece bi alet takti sol gozume bakin dedi ayarladi tabletle fotosunu cekti. Sadece PD olcumu icin oldugunu dusunuyorum bahsettiginiz ilgincmis. Cok odakli camlar icin olabilir mi acaba? Onlarda camin alt kismi icin ayri odak aliniyor diye biliyorum da. Bunun disinda niye yandan odaklanayim ki kafami ceviririm
Arkadaşlar bir gözlüğün dereceli camları değişecek sadece yüzde 40 varmı bir gözlük camlari için . Konuda ikinciye yüzde kırk falan yazmış kimisi anlamadim
Bilmiyorum. Bana da garip gelmişti çünkü 98 den beri uzak gözlüğü kullanırım daha önce hiç böyle bir uygulamaya denk gelmemiştim. 4 sene önce böyle bir şey olunca şaşırmıştım. Sorunca orta kısımdan odaklandığınız için o kısımdan net göreceksin yanlardan netlik kaybolacak demişlerdi. Gecen sene atasundan gözlük alırken ise böyle bir ayar yapılmadı. Şimdi son 1 aydır filan gözlük takmıyorum artık. Biri 0.25 biri 0.50 düşmüş ve uzun zamandır öyle doktor artık gerek yok belli ki gözlüklü ve gözlüksüz fark etmiyor dedi. Gözde yastıksı bir tabaka olurmuş. 2014 de ödem olunca benim onlar gözün ön bölgesine kadar ilerlemiş. Oda numarayı azaltmaya başlamış. Ödem geçince normalde o kısım eski konumuna dönermiş bende dönmedi ama doktorlar bu bir sorun değil dediler. Bu seneye kadar o tabaka kat ve kat görünüyordu ödem sonrası. Gecen ay gittiğim de doktor o katlanmayı göremedi. Dediğine göre eski haline yani doğal yapısına geri dönmüş. Gecen sene mayısta covid geçirmiş 14 gün hastanede yatmıştım. Cordizon verilmişti o süreçte. Onu söyleyince aşırı cordizon yüklemesi yaptıkları için o gözü etkileyip o gözde oluşan olayı düzeltmiş olabilir dedi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu yıl indirimler ne zaman başlayacak bilginiz var mı ?
-
2023'de gorusmek uzere
Yarın, 8 şubat
-
Çok güzel bir indirim vardı. dün bitmiş.
Haber veren arkadaşa teşekkürler, güzel indirimdi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
merhabalar bende rayban çerçeve ve seiko cam yaptırdım.yanlız mavi filtre için ekstra ödeme yaptım ama forumda bilen var mı seiko camlarda mavi filtre zaten standart diyorlar doğru mu.?
her şey dahil 982 tl tuttu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacques1791 -- 7 Şubat 2022; 13:2:44 > -
Covid yüzünden kaçırdım indirimi. Seneye kaldım artık
Bana seiko için mavi filtreye gerek yok dediler
aynı durumdayız hocam, gözlüğe ihtiyacım vardı ve bu indirimi aylar öncesinde bekliyordum. maalesef indirim zamanı covid izolasyonuna denk geldi:((
-
Bugün cam inceltme oranını değiştirmek için aradığımda fiyatlara zam geldiği söylendi. Seiko %70, 2400 TL’den 3200 TL’ye güncellenmiş. Diğerlerinde de buna benzer zam yapılmıştır diye düşünüyorum.
Cam/cerceve 7sinden itibaren hepsi zamlanacak demislerdi.
geçen hafta doktora reçete yazdırdım bu hafta alacaktım şimdi görüyorum indirimin bittiğini, bu kadar şanssızlık olur:) bu arada bu reçetenin numaralı gözlük içim kaç gün geçerli olduğunu bilen var mı? süresi var mı yani reçetenin?
-
10 gün olması lazım hocam, bana öyle demişlerdi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İlk defa Atasun optikten alışveriş yaptım, numaralı gözlük için ortalama kaç günde teslimat yaparlar?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X