Şimdi Ara

Atasun Optik - Optik Gozluk ve Camlarda %40 indirim (9 Ocakta Başlıyor) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
10
Favori
77.788
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hafta sonu atasuna gidip camlarımı mavi filtreli ile değiştirmek istiyorum dedim gözlüğü alıp hemen işlemleri başlatıyoruz, 60 tl kaplama ücretini teslim anında verirsiniz dediler. hiç yorum yapmadan, ukalaca birşeyler söylemeden, değişimden vazgeçirmeye çalışmadan. biz böyle kurumsallığa alışkın değiliz arkadaş, insan en azından niye değiştirmek istediğimi sorar vazgeçirmeye çalışır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rebelpirate R kullanıcısına yanıt
    Bende mavi filtreyi söktürmeye götürdüm hafta sonu Tamam değiştirelim dediler direkt

• nhtgrck N kullanıcısına yanıt
    Hocam bahsetmis oldugunuz kagit paketleri bana verdiler üzerinde ismim ve göz numaralarim mevcut.

Benim ALize aldim cunku mavi filtre bezayi sarimsi gosteriyor fakat benim paketlerde E-spf 35 logosu mevcut.
    Yani sizin söylediginiz gibi degil yada benim camlar forte?
  • Benim mavi filtrelide de, normal olanda da spf35 yazıyor.
    Bence hepsini aynı zarfa koyuyorlar.
    Çünkü şikayetvarda essilor şikayetlerinde firma crizal alize demiş camlara

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nhtgrck -- 28 Haziran 2021; 17:29:23 >
  • ravenous R kullanıcısına yanıt
    Hocam bende ayrı bir gözlük daha alıp ona yaptırtmayı düşünüyorum. Günlük camlara çok güzel durmaz sanırım.

Benim 3.gözlüğümde geldi seiko trans %60 inceltilmiş olan. Fakat takınca normal veya üstten bakınca görüntüde bulanıklık oluyordu. Aşağıya doğru bakınca normal görüntü geliyordu ve netleşiyordu. En iyi cam diye vermişlerdi. Bende dün başka atasuna gittim yeniden ölçü falan aldılar yükseklik 2 mm farklı çıktı. Ordaki arkadaş bu sıkıntı yaratır isterseniz değiştirelim veya alışmaya çalışın isterseniz dedi. Ne yapayım sizce arkadaşlar çokta memnundum yaa çerçevemden.

• anatolianwarrior kullanıcısına yanıt
    benim 2. gözlük hala gelmedi mavi filtreden rahatsız olduğum için değişim istemiştim.

bu arada aklıma takıldı, seikonun hangi modeli satılıyordu atasunda hatırlıyor musunuz?
    acaba seiko mu alsaydım camları

Hocam precisely yazıyor seiko da. Aslında incelik falan 10 numara hani diğer camlara göre çok ince. Ama sanırım odağı yanlış almışlar. Değiştirmelimiyim ne dersiniz?

Odak yanlışsa mecbur yeni cam sipariş ederler.
    Aldığınız şubeye gidin, makinesi var onun.
    Tekrar ölçüm yapsınlar, benim essilor olan da bir garip gelmişti, tekrar ölçüm yapmışlardı, bir sorun çıkmamıştı, zamanla alıştım.

Zarflarını almışmıydınız? Zarfta yazması lazım camın özelliğinin. As ar vs gibi kodlar olması lazım

Hocam ben zarftakini okudum aynen oydu tekrar bakarım.

Bencede değiştireyim o kadar para vermişim sonuçta. Seiko nun cam inceliği muazzam yanlız diğer camlara göre en az 1 numara daha ince gözüküyor.

• Atasun bronz paket cam, gözlüğü masaya bırakırken çatladı :) düşme değil, elimden kayma değil, farklı marka camla 3 yıldır kullandığım gözlüğümü her zamanki davranısımla masaya bıraktığım gibi. Sapları açık önce camın altı masaya değecek şekilde.

İndirimde 2 çerçeve, 3 takımda cam aldım.
    1.essilor mavi filtreli
    2. Gold paket + sürücü filtresi ( bu filtreyi astigmat olanlara kesinlikle öneririm)
    3. Bronz paket

• quote:

Orijinalden alıntı: yldrm35

Atasun bronz paket cam, gözlüğü masaya bırakırken çatladı :) düşme değil, elimden kayma değil, farklı marka camla 3 yıldır kullandığım gözlüğümü her zamanki davranısımla masaya bıraktığım gibi. Sapları açık önce camın altı masaya değecek şekilde.

İndirimde 2 çerçeve, 3 takımda cam aldım.
    1.essilor mavi filtreli
    2. Gold paket + sürücü filtresi ( bu filtreyi astigmat olanlara kesinlikle öneririm)
    3. Bronz paket
    Hocam sürücü filtresinin ne gibi bi ekstra özelliği var?

• TeKNoYDN kullanıcısına yanıt
    Çok uzun zaman olmuş, foruma yeni girdim. Hocam ben renkli gözlü ve astigmatım. Gece araç sürmek eziyet oluyor. Ama sürücü filtresi sarı bir kaplama, karşıdan gelen araçların farlarının göz almasını ciddi anlamda engelliyor. Bu arada bu gözlüğünde camı kırıldı. Kesinlikle atasunun platin altındaki camlarını tavsiye etmiyorum. Kafamı iki avcumun içine aldım, avuç içime aldığımda cam sapların baskısına dayanamadı ve krıldı, devamlı yaptığım bir alışkanlık.

• atasun 2020 yüzde 40 ocak 8 ile 12 arası başlıyor değerlendirmek isteyen varsa haberi olsun
    konu sahibi başlığı güncelleyebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maslan7 -- 5 Ocak 2020; 21:44:22 >
  • maslan7 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam

• Geçensene yararlanmıştık. Sicak firsatlara taşınmali tekrar

• Geçen sene essilor prevencia modeli alanlar memnun mu acaba? Fiyatı diğer yerlere göre baya uyguna geldiği söyleniyordu.

• Arkadaslar sol 0.50 miyop 2.25 astigmat sag 2.00 miyop 0.50 asrifmat icin essilor crizal forte dusunuyorum inceltme nasul olmali sizce standartinda 1.56 olarak geliyomus 290 tl 1.60 olunca fiyar yukseliyo sizce bu numaralara kac indis gider abbeyide dusunerek?

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.