Şimdi Ara

ATATÜRK 1920'DE İNGİLTERE'YE TEŞEKKÜR ETMİŞ! ŞOK BELGE !!1!1 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
332
Cevap
3
Favori
25.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
864 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Atatürk aslında ingiliz ajanıydı yahudiydi vs. diyen arap kırmalarına gelsin. Konuyu görünce çok mutlu oldum. Böyle şeyleri görüp atatürke sövmeye, hakaret etmeye gelenlere iyi bir akıl tutulması yaşatmıştır. Beyinleri error vermiştir. Hiçbir kanıt olmadan saçma sapan deli saçması hurafelerle bu ülkenin cumhuriyetine, kurucusuna düşmanlık ediyorlar. Bir durupta ne düşünüyorum lan ben diye sorgulayın. Gavur diye nitelendirdiklerinizin atatürk korkusu vardı zamanında. Her yerde belgelerde her şey açık yazıyorda tabi okuyana. Ama nasıl oluyorsa atatürk hakkında bir sürü saçmalık ortaya atılabiliyor. Beyinlerinizi geliştirebilmeniz dileğiyle. Ama tabiki bunu yapabileceğinizi zannetmiyorum. Konu için teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet, bugün tarihe baktığımızda görüyoruz kiii buuunlaaar, evet beeniim Er-me-ni kardeşlerimin heveslerini kursağında bıraktılar.
  • iamburak kullanıcısına yanıt
    hoccam kaşınız yammuk
  • Atatürk'ün eksik yaptığı tek iş yüzünden bu haldeyiz maalesef. Bunların dedelerini ne güzel asmıştı Atamız ama maalesef hepsini asamadığı için virüs gibi türediler ülkede.

• Bu haberler ne kadar güvenilir acaba, aynı gazete defalarca Atatürk için Yahudi diye de yazmış.
  • Gece gece cuk diye oturdu seriat isteyen sozde dinciler icin :))

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ağzından salya akıta akıta gelenler boş gitmesin.
    Atatürk sigara ve içki içiyordu. Bu da onu otomatik olarak çok kötü bir insan yapar, değil mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne püsküllü severim ne de ataya hakaret vb taraftarı değilim. ama ingilizlerin tarihini az biraz bakan herkes görür ki iki yüzlülüğün kitabını yazmışlar. lafa değil sonuca bakmışlar. günümüz batı mantalitesinin kaynağıdır bu düşünce ve pkk ya silahı verirler ama kınamaktan çekinmezler.
    istanbulu işgal eden ingiliz neden tek kurşun atmadan anadoluyu terk etti ???????
    verdiği silahlar osmanlının eline geçince ingiliz bundan nasıl yararlanır kınayarak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ister kabul edin ister inkar edin

çanakkale de yapılacak karakter katliamını önleyecek olan nesil temizlenmeseydi türk milletinin dna sıyla bu kadar kolay oynanmazdı
  • Al işte bu gibi üyeler provoke etmek için ve milleti birbirine düşürmek için mücadele vermiyorsa karın ağrısını indirmek için konu açmıyorsa bende bir şey bilmiyorum.

Forumda şuan adminlerin bile yazdığı bir konu var ve orada donanımhaber 10 seneye bitecek diye bu konu açıldı ve orada herkesin en çok şikayet ettiği ülke ve siyaset gündemi idi ve orada yazanlar ne diyorlar, işte bu tarz konuların açıldığı ve içinde de insanları kavga etmek için teşvik edenlerin olduğu deniyor, bu konu da bu denilenlerin özetidir. O yüzden yönetim o konuyu dikkate alırsa ve herkesin ortak derdini anlarsaaaaa işte bu tarz konular içinde milleti birbirine düşürmek için uğraşanlar da nasibini almış olur. Konu sahibinin yazdığı ve Cem 'in en çok beğeni aldığı mesaj yeteri kadar forumun halini gösteriyor.
  • Gecen sene tanidiğim birisi Ataturk e ingiliz ajani imasindan bulunmuştu, sonra aylar geçti bir mesele oldu, bir guzel ağzina siçip intikamimi almiştim. Tarihe bakildiğinda ingilizlere kimin yaltaklandiğini goruyoruz.

• Adamlığının zekatinin milyonda birini bile alamadık ya Atamızdan ona yanıyorum.

• Atatürk ileri görüşlü derlerdi de inanmazdim adam 100 sene ilerideki adamları kudurtuyor

• x2yk X kullanıcısına yanıt
    Geçen gün konu dışında biri Atatürk' e iftira ve hakaret konusu açtı doğruyu yazdım ve ilerledikçe elemanı mısıroğlu saçmalıklarından başka şey savunamayacak kadar sıkıştırdım sonunda konu silindi ancak gün boyunca ilk sırada kaldı.
    Orada o mısıroğlucu elemana karşı çıktın mı?
  • Perturbator kullanıcısına yanıt
    Sizler benim yerime çıkıyorsunuz, yeter de artar ne yani eksik mi görüyorsun ya da görüyorsunuz kendinizi. Yapacağınız tek bir şey var öylelerine karşı şikayetinizi yapın ve bloklayın siz o ve o gibiler cevap verirseniz prim verirseniz o kendini değerli görür ve daha da fazla yapar nasılsa bana bir şey olmuyor diye daha da saldırır sizi ayağa kaldırır. Yeterli mi neden cevap vermediğim, çünkü yapacağım şey bu olurdu, şikayetimi yapar iplemez olur biterdi.
  • Rahmetli Kadir Mısıroğlu'na küfür ve hakaret edenlere sesleniyorum . Kadir Mısıroğlu adam gibi adam olupta değeri çok az kişi tarafından bilinen fakat sizin gibi tarihi ilkokuldaki masallardan öğrenmesine rağmen kendsiine deli denilen adamdır . Rahmetli 40 akıllıyı cebinden çıkaracak biriydi . Allah'ım rahmet eylesin . İnşallah Kadir Mısıroğlu hocaya hakaret ve küfür eden zavallılar ahirette o çok sevdiğiniz Kamal'ın arkasında saf aldığınız zaman göreceğiz sizleri "Kişi sevdiğiyle beraber , kişi sevdiğiyle haşr olunur" Hadisi Şerif . Kaçacak karınca deliği arayacaksınız insan müsvetteleri Bu dünya böyledir doğruyu söyleyenlere hep küfür edilmiştir , deli denmiştir , tıpkı peygamberlere yapıldığı gibi . Unutmayın müslümanların hesabı ahirette kapanacak !!
    Ateistlere necis kâfirlere sözüm yok onlar kâfirleri severler birbirlerinin dostudurlar çünkü "küfür tek millettir" Hadisi Şerif .
    Sözüm müslüman olduğunu iddia edenlere ; Aziz Nesin gibi dinsiz bir komünist şunu söylemiştir "Bir müslüman Mustafa Kemal'i seviyorsa ; ya dinini bilmiyordur ahmaktır , yada menfaatleri gereği takiye yapıyordur" .

• x2yk X kullanıcısına yanıt
    Ben kendi yerime karşı çıktım doğru bildiğimi söyledim ve elemanın belgesiz provakasyon yaptığı açığa çıktı, eksiklikle bir ilgisi yok senin yerine karşı çıkmak haddime değil.
    Senin burada karşı çıkmanın sebebi konunun aslından sapıp müslümanlara karşı tartışma çıkarmaya yöneltici yorumların olması ve artı alması. Haklısın da. Niçin bu raddeye, kimsenin eline birşeyin geçmeyeceği kısır tartışmaların olduğu bir hale gelsin? Bunu bu raddeye getiren kendini Müslümanlıkla tanıtıp durmaksızın Atatürk' e saldıranlar ve kendini Atatürkçü tanıtıp durmaksızın muhafazakarlara saldıranlardır. Bunlara ve kişi, kurum veya politikacı farketmeksizin burayı kaşıyanlara hep birlikte karşı çıkmalıyız artık hiçbiryere varmayan kısır tartışmaları bırakıp önümüze bakmalıyız, kaybedecek zamanımız ve lüksümüz yok milletçe.
  • Siniirli ofkeli bir sekilde acaba kufur yerine ne yazsam diye dusunurken neyse ki gerek kalmadi

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.