Şimdi Ara

ATATÜRK 1920'DE İNGİLTERE'YE TEŞEKKÜR ETMİŞ! ŞOK BELGE !!1!1 (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
332
Cevap
3
Favori
25.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
864 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: iFruit

Varmı delilin kaynagın belgen vatan haini olduguna dair

Yahu ssdece birkaç yere dikkat çekti

400bin şehit verdik. Çanak kalede ingilizlerde. 13bin kayıp
    Bunu zafermi diyorsunuz demeye çalışıuor

Sadece 260 bin türk askeri geliboluya demirleyen gemileriden karaya atılan toplarla vurulmuş

Bakıyorlar kayıplar agır silah sesi yok ingilizler karaya çıkarma yapıyo hepsi birgünde ölmüş askerin elinde silah yok. Mermi kutularının içinden kum çıkıyor toplar var. Atıcak gülle yok
    Bunun delilinin ozamanın elizabeth zırlısının komutanı hatıratı var. Ve şükrü paşada cepheye geldiginde olanlara şahit oluyo günlügüne yazıyor

Emir veriliyo diger cephelerden kulleli askeri lisesinden galatasaray lisesinden mezun olmayan sabi süpyanlari ve cepheye yolluyorlar.
    100 bin civarında deniliyor daha ergen eli silah tutmamış bir çok cocuk ölüyo. Cephede. Bakın. Galatasaray ve kuleli askeri lisesi o dönemde hiçbir mezun olamıyor ve ögrenciside kalmıyor

Kazım karabekir. Fevzi çakmak erzurumlu şükrü paşa
    İşkodralı paşa bunların cephe savaş hatıratlarını okuyın

Kaynak bumlardır savaş zamnında bu paşalar birtakım düzmrceleri farketmiş kaleme almıştır
    Çanakkale'deki toplam şehit sayısı 77.000 civarında.
    https://web.archive.org/web/20140314055805/http://www.duryolcu.com/default.asp?m_id=6&c_id=642&title=Çanakkale%27de%20kaç%20şehit%20verdik%3F

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRTFR -- 17 Mayıs 2020; 23:9:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: iFruit

Varmı delilin kaynagın belgen vatan haini olduguna dair

Yahu ssdece birkaç yere dikkat çekti

400bin şehit verdik. Çanak kalede ingilizlerde. 13bin kayıp
    Bunu zafermi diyorsunuz demeye çalışıuor

Sadece 260 bin türk askeri geliboluya demirleyen gemileriden karaya atılan toplarla vurulmuş

Bakıyorlar kayıplar agır silah sesi yok ingilizler karaya çıkarma yapıyo hepsi birgünde ölmüş askerin elinde silah yok. Mermi kutularının içinden kum çıkıyor toplar var. Atıcak gülle yok
    Bunun delilinin ozamanın elizabeth zırlısının komutanı hatıratı var. Ve şükrü paşada cepheye geldiginde olanlara şahit oluyo günlügüne yazıyor

Emir veriliyo diger cephelerden kulleli askeri lisesinden galatasaray lisesinden mezun olmayan sabi süpyanlari ve cepheye yolluyorlar.
    100 bin civarında deniliyor daha ergen eli silah tutmamış bir çok cocuk ölüyo. Cephede. Bakın. Galatasaray ve kuleli askeri lisesi o dönemde hiçbir mezun olamıyor ve ögrenciside kalmıyor

Kazım karabekir. Fevzi çakmak erzurumlu şükrü paşa
    İşkodralı paşa bunların cephe savaş hatıratlarını okuyın

Kaynak bumlardır savaş zamnında bu paşalar birtakım düzmrceleri farketmiş kaleme almıştır
    Kadir Mısıroğlu tescilli bir vatan haini. Sanırım yazdıklarınızı da ondan aldınız ki bir sürü yalan yanlış bilgi var.

Çanakkale Savaşı'nda 400 bin şehit vermedik. Çanakkale Savaşı'nda çocuk asker yoktu. Çanakkale Savaşı'nda askerler açlık çekmemiştir. Çanakkale'de "yeşil sarıklı evliyalar" ortaya çıkıp savaşın seyrini değiştirmemiştir.

Sırf Atatürk'ü karalayacağım diye Çanakkale Zaferi'ni küçümsemeye çalışmak da ayrı bir hainliktir.

• @iFruit

hadi dediğin gibi 400.000 şehit vermiş olalım Türkleri teknolojik alanda cahil bırakan osmanlı devleti değil mi ? yabancı devletler teknoloji alanında Silah alanında ilerleme katleder iken osmanlı devleti ne yapıyordu ? ee yine osmanlıya çıkıyor bu iş 400.000 şehidin kanı ise osmanlıya ait olur sözde 400.000 şehit vermiş isek yine teknolojisiz bu savaşı kazandıran Mustafa kemal Atatürke bin selam olsun allah razı olsun başbuğdan

Yahu sırf yenilikçi padişahları bu yobaz halk katletmedimi osmanlıda Atatürkün devrimlerini gerçekleştirecek(Cumhuriyet haricinde) Genç osmanı İnsafsızca katleden Yobaz halk ve Yobaz kadılar değilmiydi osmanlı devletinin yeniliğine karşı çıktınız Genç osmandan Sonraki Padişahlar ise Resmen batmaya sürükledi Osmanlı Devletini en sonunda ülke teknolojisiz savunmasız bir şekilde kolayca ele geçirildi çanakkale savaşından önce. Osmanlıyıda şimdiki Türkiye cumhuriyetinide Bitirmeye çalışan ne İngilizler nede diğer yabancı ülkeler Osmanlıyı siz bitirdiniz ve şimdi de Türkiye cumhuriyetini bitirmeye çalışıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 18 Mayıs 2020; 14:8:24 >

• Palavra tarihle Osmanlıya küfür ettirenlerin kuklası olmuş okumayan nesiller.
    Toplu iğne bile üretmiyor denilen Osmanlıdaki fabrikaları aşağıdaki linke bırakıyorum
    Türkiye ve Dünya Haberleri, Analizler, Yorumlar, Makaleler, Araştırma Dosyaları
    Toplu iğne üretemiyordu denen Osmanlının büyük sanayi yatırımları
    https://www.dunyabulteni.net/tarihten-olaylar/toplu-igne-uretemiyordu-denen-osmanlinin-buyuk-sanayi-yatirimlari-h306216.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 18 Mayıs 2020; 17:11:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Novagate

Palavra tarihle Osmanlıya küfür ettirenlerin kuklası olmuş okumayan nesiller.
    Toplu iğne bile üretmiyor denilen Osmanlıdaki fabrikaları aşağıdaki linke bırakıyorum
    https://www.dunyabulteni.net/tarihten-olaylar/toplu-igne-uretemiyordu-denen-osmanlinin-buyuk-sanayi-yatirimlari-h306216.html
    Diğer konuda Yahudi vatansever mi olur diye yırtınıyordun şimdi Yahudilerin kurdukları fabrikalar ile övünmeye çalışıyorsun, daha attığı linki okuma zahmetine girmeyip tarihi baştan yazıyorsun

"İzmit’te askerin çuha ihtiyacını karşılamak maksadı ile kurulan İzmit Çuha fabrikasını iki Yahudi kardeş olan Ohannes ve Bogas Dadyan inşa etti."

Osmanlı'da fabrikalaşma ve sanayi hareketinde gayri Müslimlerin payı büyüktür. Attığın linki zahmet edip oku lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eski Açık Sarı Desene

Diğer konuda Yahudi vatansever mi olur diye yırtınıyordun şimdi Yahudilerin kurdukları fabrikalar ile övünmeye çalışıyorsun, daha attığı linki okuma zahmetine girmeyip tarihi baştan yazıyorsun

"İzmit’te askerin çuha ihtiyacını karşılamak maksadı ile kurulan İzmit Çuha fabrikasını iki Yahudi kardeş olan Ohannes ve Bogas Dadyan inşa etti."

Osmanlı'da fabrikalaşma ve sanayi hareketinde gayri Müslimlerin payı büyüktür. Attığın linki zahmet edip oku lütfen.

Alıntıları Göster
    O kişiler yahudi değil.
    tr.wikipedia.org
    Dadyan ailesi - Vikipedi
    https://tr.wikipedia.org/wiki/Dadyan_ailesi

• quote:

O kişiler yahudi değil.https://tr.wikipedia.org/wiki/Dadyan_ailesi

Alıntıları Göster
    O zaman neden okumadığın yalan yanlış bilgiler içeren linkleri atıyorsun?

Attığın her şey yalan dolan, belge istedim 2 hafta oldu hala boş boş mesajlar atıp konuyu değiştirmeye çalışıyorsun.

• quote:

O zaman neden okumadığın yalan yanlış bilgiler içeren linkleri atıyorsun?

Attığın her şey yalan dolan, belge istedim 2 hafta oldu hala boş boş mesajlar atıp konuyu değiştirmeye çalışıyorsun.

Alıntıları Göster
    Yahudi diyen sendin, yine rezil oldun hala z.yağlık yapıyorsun.
  • quote:

Yahudi diyen sendin, yine rezil oldun hala z.yağlık yapıyorsun.

Alıntıları Göster
    Benim İznik'teki fabrika hakkında bilgim yoktu senin attığın linkten okudum öğrendim ama gel gör ki yanlış öğrenmişim.
    Senin attığın her şey yalan ve dolandan ibaret, kendi attığın bilgileri gene kendin yalanlıyorsun sonra senin attığın bilgilere inananlarla dalga geçmeye çalışıyorsun

Senin attığın kaynağa inanan ben rezil olduysam senin kaynağın da rezil olmuş olmuyor mu akıllı arkadaşım?

İşte sıkıntı burada, senin gerçek tarih saklanan tarih diye söylediğin her şey aynen böyle yalan dolan uydurma. Bak ben bir kere senin kaynağını baz aldım rezil oldum sen bir de bunlara canı gönülden inanan kendini bir düşün sen ne kadar rezil oluyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eski Açık Sarı Desene -- 18 Mayıs 2020; 19:43:32 >

• quote:

Benim İznik'teki fabrika hakkında bilgim yoktu senin attığın linkten okudum öğrendim ama gel gör ki yanlış öğrenmişim.
    Senin attığın her şey yalan ve dolandan ibaret, kendi attığın bilgileri gene kendin yalanlıyorsun sonra senin attığın bilgilere inananlarla dalga geçmeye çalışıyorsun

Senin attığın kaynağa inanan ben rezil olduysam senin kaynağın da rezil olmuş olmuyor mu akıllı arkadaşım?

İşte sıkıntı burada, senin gerçek tarih saklanan tarih diye söylediğin her şey aynen böyle yalan dolan uydurma. Bak ben bir kere senin kaynağını baz aldım rezil oldum sen bir de bunlara canı gönülden inanan kendini bir düşün sen ne kadar rezil oluyorsun.

Alıntıları Göster
    Fabrikayı açanlar yahudi dedin yalanın ortaya çıktı kıvranıp durma artık, birazdan nöbetçi İrfan gelir seni artılar moralin düzelir kendinizi tatmin edersiniz, üzülme gerçekler acıtır normaldir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 18 Mayıs 2020; 18:58:4 >

• quote:

Fabrikayı açanlar yahudi dedin yalanın ortaya çıktı kıvranıp durma artık, birazdan nöbetçi İrfan gelir seni artılar moralin düzelir kendinizi tatmin edersiniz, üzülme gerçekler acıtır normaldir.

Alıntıları Göster
    Yalan benim değil, senin yalanın.

Ben senin attığın kaynağa baktım yanlış öğrenmişim. Kendi attığı kaynağı gene kendisi yalanyanı ilk kez görüyorum.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.