Şimdi Ara

ATATURK (belgeler , hayatindan onemli anilar. Arsivlik ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
13.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: wineleven

quote:

Orjinalden alıntı: dh_ebac

kardes gonderdigin linkteki arsivi buraya kattim . Ataturk kosesi olsun bu topic . Bazilarina kitap olsun okusunlar. Daha boyle belgeler varsa , gonder paylasalim

diğer topikte sen mi vermiştin neyzen tevfik şiirini.. şimdi uyuşuyormu onunla buradakiler birbirine.. hz muhammed'in bizati yardım ettiğini söylediğin bir ordunun, atatürk olmasa bile yenilmesi mümkün mü? hele hele islamın son kalesini yıktırırmı Allah cc.

sen neyzenden alıntı yaptıysan o şiiri, burada resmini koyduğun şehitlere hakaret etmiş olduğunu düşünüyorum.

1928 den sonrasını okumanı özellikle tavsiye ederim

siirin bazi kismlarini koyucaktim . din adina burada prpaganda yapmaya gerek yok . Bu arada pygamberimiz (s.a.v) yaptigini yazdim ama sen hala bundan pay cikarmaya calisiyrsun . Anlamiyorum o kafalarin icinde ne var . Balkan savasinda nasil yenildik . Trablusgarpta . Sen dememismiydim atam olmasaydi Fevzi Cakmaklar , Ismet Inonuler var diye . Sana oradada cevabini verdim . Ben atamin asiri cikarci kesim tarafindan asaglanmasina dayanamiyorum . Kim ne derse desin tarih herseyi anlatiyor, ama adamlar yeni beyinleri cok guzel yikiyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: dh_ebac
    siirin bazi kismlarini koyucaktim . din adina burada prpaganda yapmaya gerek yok . Bu arada pygamberimiz (s.a.v) yaptigini yazdim ama sen hala bundan pay cikarmaya calisiyrsun . Anlamiyorum o kafalarin icinde ne var . Balkan savasinda nasil yenildik . Trablusgarpta . Sen dememismiydim atam olmasaydi Fevzi Cakmaklar , Ismet Inonuler var diye . Sana oradada cevabini verdim . Ben atamin asiri cikarci kesim tarafindan asaglanmasina dayanamiyorum . Kim ne derse desin tarih herseyi anlatiyor, ama adamlar yeni beyinleri cok guzel yikiyor.

kimsenin atatürk'ü aşağıladığı yok. öyle bir ilahlaştırmışsınız ki. birisini kendiniz gibi yüceltmediğini gördüğünüzde , hemen linç.
  • arkadaşlar atatürkün çanakkalede üst cebindeki saatine mermi çarpma hikayesi hakkında bilgisi olan var mı?

böyle bir olay olmuş mudur gerçekten?
  • sonunda biri atatürk ile ilgili bi çok parça parça verilen şeyi bi yerde toplamış.ellerine sağlık üst konu yapılsın bu konu.eklemeler de buraya yapılırsa çok daha geniş ve güzel bir arşiv olur.tekrar tekrar teşekkürler.
  • ya biliyormusunuz sizlerin bazılarına çok gülüyorum lafa geldimmi canımı feda ederim vatanıma diyorsunuz ama bir nick i bile feda edemiyorsunuz sivri şeyler yazan arkadaşlara bakıyorum çoğu sahte yada görülmemesi için sınır koymuş hee insanlarda saftı anlamıyor...
    kardeşler bişeyleri dediğinizde kaynağını belirtin sallamasyon şeylerle sadece kendinizi ve birkaç saf insanı ardınızdan götürebilirsiniz ama gerçek anlamda aslında ardınızda kimse yoktur ne diyim ya çok merak ediyorum acaba atatürk onu bu derece ilahlaştırdığınızı görse ne derdi o hutbeyi oraya koymuşsun ama bazı alanlarda sözde atatürkçülerin uydurdukları hükümlerin ALLAH hükümlerinden üstün tutulduğunu duysaydı acaba ne derdi gerçi sözde atatürkçüler garip atam ın bir mezarı olmasına bile izin vermediler ve onu bir put gibi mumyalayıp özüne dönmesine engel oldular ama neyse herkes kendi hesabını verecek..
    saygıyla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarafeyn -- 26 Mart 2006; 1:41:38 >

• quote:

Orjinalden alıntı: marsxq

/>

ANAFARTALAR KAHRAMANI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiochos -- 29 Nisan 2006; 17:44:27 >
  • Saygıdeğer Forum Üyeleri,
    Türk Milleti'nin Değerleri,
    Vatansever, Milletsever, Atatürkçü Gençler,

Son birkaç gündür "Gereksiz Mesajlar" forumunda açılan 19 mayıs, Atatürk ve Laiklik konulu topiclerin hiçbirine mesaj atılmamaktadır !

Öte yandan böylesine önemli bir günde bu özel gün ile alakalı tek bir konu bile açılmamıştır !
    Bu duruma sessiz kalmak imkansızdır !

Siyasi görüşler her ne olursa olsun bu toprakların ve bağımsızlığımızın temelini atan ATATÜRK olgusunu hiçe saymak imkansızdır !

lütfen tepkinizi gösterin ve aşağıdaki linke destek verin !
    DH forumlarının hiçbir kesiminde ATATÜRK değeri yok sayılamaz !

lütfen destek verin ve bir kelime de olsa mesaj yazın :

http://forum.donanimhaber.com/m_7155709/tm.htm

YAŞASIN TÜRK MİLLETİ !
    YAŞASIN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !

• çok güzel bir konu
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.