|
Disney+ ve Atatürk dizisi hakkında TBMM'den açıklama! Yaptırımlar yolda (3. sayfa)
-
-
-
Mansur ve Ekrem o listede değil.
Boğaziçi zaten devlet üniversitesi onu niye saydın. Devlet üniversitelerini sayacaksan Marmara da var oradada ilahiyat var.
-
Hayırdır, noterde bunlar bana ait diye bir bilgi mi gördün, ben bunların babasımıyım hatta daha da ötesi ben bunların hepsini seven/onaylayan birimiyim? Bu çıkarıma nereden vardın! Konu matematik diyorsan zaten sıkıntı yok sizinle tartışmak hata, bu da son cevabım, herhangi bir şekilde cevap verilmeyecektir.
Not: önce okumayı düzeltmeden matematik işine girmeyin derim, yoksa sorulan şeyle cevapladığınız şey kel alaka olur
-
Lise sayısal 2. Sınıf öğrenciydim. Şimdi sistem nasıldır bilmem lakin o zaman fizik -kimya-biyoloji derslerinin birde uygulamaları olurdu ve o da krediye eklenirdi. Aha bunu duydum ya beylik lafları ediyorum. Sene sonu full kredi yazdığım uygulama derslerinden fena çakozladım. Matematiği profesör olan rahmetli arkadaşım
"sen sen ol emin olmadığın işin kefili olma ,yiyemeyecegin dalgayı dübürüne sokma öğüdü verdi ,20 yıl geçti üzerinden zinhar unutmam zira fena patladı bende.
Ahanda Disney+ olayı tam olarak bu. Yiyemeyecegi dalganın altına yatma.
Atatürk konusunu uluslararası ekrana taşıdığın anda rum-yunan-ermeni üçlüsü lobi baskısı yapacağı kesindi. Bunu göze alamadıysan ,yada dik duruş gösteremeyeceksen bu ise hiç kalkışmayacaksın. Girdiğin pazarı araştırdın herhalde ,yada Fox 'a sor o sana söylesin.
Hiç bu topa girmesen yada hadi girdin diyelim "Fox TV ile ortak 100. Yılda ülkemize özel Atatürk filmi yapıyoruz , 29 Ekim'de Fox 'ta yayınlanacak " desen alkış kıyamet hatta üyelik kampanyaları yapılırdı.
Bir süreç bu kadar kötü yönetilir. İtibarın kalmadığı gibi rezil kepaze oldun. Bir öyle çark ettin bir böyle. Daha yerli pazarda toparlanamaz. Arada Fox TV 'de kaynadı
Üyelik iptalleri ardı ardına geldi. Atatürk ile uzaktan yakından alakası olmayan ,her fırsatta hakaret edecek yer arayan malum insanları bile Atatürkçü yaptın ki tek faydan da bu oldu.
bu hikâyede en çok yanan Fox ve kendi kadrosuna kattığı,dut yemiş bülbül olan sözde Atatürkçü oyuncular oldu.
Hadi bakalım ayıkla şimdi pirincin taşını.
Bu milletin birçoğu Atatürk devrimlerini belki anlayamadı belki icselleştiremedi ,lakin Atatürk sevgisini hafife almayın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 4 Ağustos 2023; 23:59:51 >
-
Disney+ çok büyük bir hata yaptı. Ermenilerin sözünü dinledi, şimdi kendileri kaybedecektir ki Disney+ asla ve asla Türkiye'yi haketmiyor. Bunu da görmüş olduk... Ancak cidden Disney+ Ermenilere karşı direnmeli ve Atatürk filmimizin Disney+'da uluslararası yayınlanması gerekiyor. O kadar yıllar boyu Disney içerikleri izledik, tükettik ve kimi zaman ürettik. Disney'in Atatürk filmini yasaklamasını hiç ama hiç beklemiyordum cidden... Çok büyük ayıp ve saygısızlıktır bu yaptıkları.
Belki Disney+ Atatürk dizisini uluslararası yayınlama kararı alır. Aksi takdirde Disney+ firmasına yapılacak olan yaptırımların ağır olabileceğini tahmin ediyorum zaten. -
kac gundur tum mecralarda konusuluyor adamlar geri adım atmaya dahi yeltenmedi demek ki turkiye pazarini umursamiyorlar. maddi olarak bekledikleri kazanc gelmemistir muhtemelen.
-
Rutkay Aziz'in , Atatürk'ü oynadığı dizi vardı eskiler bilir. Daha 10 sene öncesine kadar TRT yayımlardı adı: Kurtuluş .
Daha sonra yine Rutkay aziz'in oynadığı Cumhuriyet filmi var.
Bunlar peş peşe 29 ekim zamanında sabaha kadar TRT de yayımlanırdı.
Tavsiye ederim çok güzel yapılmış ki bence en iyisidir.
-
Ben yasak sevmiyorum.
Eskiden Türkiye'nin Amerika'da lobisi , gücü vardı, Ermeniler hep vir şeyler deniyordu, hep Türkiye bir şekilde çözüyordu.
90'lardan bahsediyorum herkes hatırlamaz.
Şimdi son 25 yıldır Fransa yasa çıkardı, Amerika'da bahsedildi, senatoya geldi bilmem ne.
Bunların kök nedeni adamların tavrı değil bence , Türkiye'nin devlet geleneğini temsil edecek o geleneği güclendirerek dünyada temsil edecek yapının kurum hafızasını kaybetmesi olabilir
Iş yine dönüp dolaşıp liyakata geliyor.
Yoksa bugun disney yapar, yarın netflix , her şeyi yasaklayalim, çin gibi sadece yerel yayin mi seyredelim? -
Hiç bir şey olmaz Disney türk pazarından çıksa ne olur çıkmasa ne olur ben üyeyim doğru düzgün izlemiyorum bile ama ermeni yahudi topluluğundan hararetle atatürk dizisi bekliyor olmak pek garip .
Ayrıca yasağa karşı olan zihniyet şimdi Disney kapansın yok oyle olsun yok böyle olsun .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furandor -- 5 Ağustos 2023; 19:26:31 > -
Hükümet Disney in bu hareketine karşı harekete geçerek duygularımızın sözcüsü olur ve yaptırım uygulanacağını söyler, Hayret bunlar şimdi niye Atatürk çü oldu dersiniz. Konuyla hiç ilgilenmez zaten bunlar Atatürk düşmanı dersiniz. Yahu sizi ne tatmin eder. Ne yapılmasını istersiniz? -
Kesilen fatura en çok oy verenlere vurdu kitle devirdaimi diye yorumladım
-
Yasaklanmasına gerek yok, hassasiyetinizi para kazandırmayarak gösterirsiniz olur biter.
-
Kendi yazdığın saçma sapan mesajın disneyin Atatürk dizisini ermeni baskısıyla yayından almasının ne alakası vardı da yazdın o zaman? Önce nereye ne yazdığını öğren.
Alışmışsın her konuya saçma sapan alakasız hükümeti kötüleyen mesajları atıp aklın sıra asıl mevzuyu örteceksin. Sen ve senin gibilerin işi bu.
Haydi doğru Ermenistana! -
Boğaziçi devlet üniversitesi ama devletin başı yasal hakkıyla oraya rektör atadığı halde günlerce ayaklanıp akademik kadrosuna kadar isyan bayrağı çekiyor öyle mi?
Sen önce boğaziçi Üniversitesi tarihini bir araştır bakalım hangi devletin üniversitesiymiş.
Ha dur sen şimdi araştıramazsın.
tr.m.wikipedia.orgBoğaziçi Üniversitesi - Vikipedihttps://tr.m.wikipedia.org/wiki/Bo%C4%9Fazi%C3%A7i_%C3%9Cniversitesi
-
Tarihini biliyorum. Bazı kesimler olarak sömürge üniversitesi olarak adlandırılır.. Nasıl Galatasaray Üniversitesi Fransızların, Türk -Alman Üniversitesi Almanların hükümetin himayesindeyse Boğaziçi Üniversitesi de ABD hükümeti himayesindedir. Akademisyenlerin hatta ABD de okuma, okumasa bile araştırma için ABD de bulunma şartı falan var.
Rektörleri istemeyen tayfa azınlıkta olduğunu biliyorum. Çok gibi duruyorlar ama değil.
-
turkiye nin hic bir zaman lobisi olmadi. ermeni lobisine karsi yahudi lobisine yanasirdik onlarda bizi desteklerdi. israil ile aramiz bozulunca onlar da ermeniler ile bir oldular. yahudi lobiside babasinin hayrina desteklemezdi tabi bizi. kol gibi ihaleler verilirdi onlara ozellikle savunma sanayisinde....
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X