Arkadaşlar şunu anladım ki siz kültür - bilim bölümünde huzur ve istikrar ortamının oluşmasını istemiyorsunuz. Çünkü sürekli biri çıksa da sataşsak diye pusuda bekliyorsunuz. Fotoğraf koyulmuş ben de altına samimi bir şekilde yorumumu yazdım ancak sizler hemen pusuda bekleyen aslan gibi saldırdınız. Madem inanmıyorsunuz bu mucizevi olaya neden altına yazdığım yoruma bu kadar kızdınız ? Sağından solundan arkasından önünden neresinden bakarsan bak yazdığım cümleye hiçbir kötü niyet göremezsiniz. Kaldı ki belki ben inanıyorum bu doğa mucizesine ? Belki de tabiatın atatürk'e bir jestidir bu ? Lütfen konu bölünmesin, tartışma olsun istemiyorum. Birbirmize karşı kırıcı olmayalım, rica ediyorum.
Ben senin yanındayım Pötübörcük.Sen kimseye aldırma.Sen olmazsan bu bölümün tadı çıkmıyor..En azından bizi tek güldüren adamsın..
Hainlerin, isbirlikcilerin ve yobazlarin hala en cok korktuklari isim. Mandaci fetullahci matbuatin her turlu iftira, saldiri ve kotulemesine ragmen halkin gonlunden kopartamadigi buyuk lider
Büyük insanları korumak için yasalara gerek yoktur, Atatürk'e isterlerse ana bacı küfretsinler yaptıklarını eleştirsinler büyüklüğünden hiç birşey kaybetmez.İnsanlar ölümlüdür, küfredenlerin devri kapandıktan sonra unutulup gidecekler ama bizler nasıl ki Oğuz Kağanı bin yıllar geçmesine rağmen hatırlıyoruz hala Atatürk'te öyle olacak.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme