Şimdi Ara

Atatürk(ERZURUM) Rte(RİZE) TIP (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tayyipci degilim diyorsan ikisinide yazma. Ben olaylara karismam diyorsanda Rize yaz.

Erzurumda cikan olaylari hepimiz gorduk Chpli grubu linc ettiler, hdplilere saldirdilar soforu canli canli yaktilar, ramazanin ilk linci nerde oldu? Tabiki erzurumda sigara icen bir kadina saldirdilar.

Rte'nin adi sadece siyasi rize daha guzel daha yesil daha temiz ne bileyim en azindan karadeniz. Erzurum gibi daglik taslik 9 ay kislik bir yer degil.

Bursu saymiyorum bile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atatürk gelmeyebilir sınırdasın çünkü
  • Herkes rize burs veriyor diyor.Orayı dikkatli okuyun.İlk 11 bine girip te rte ye gelene burs var sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

Tayyipci degilim diyorsan ikisinide yazma. Ben olaylara karismam diyorsanda Rize yaz.

Erzurumda cikan olaylari hepimiz gorduk Chpli grubu linc ettiler, hdplilere saldirdilar soforu canli canli yaktilar, ramazanin ilk linci nerde oldu? Tabiki erzurumda sigara icen bir kadina saldirdilar.

Rte'nin adi sadece siyasi rize daha guzel daha yesil daha temiz ne bileyim en azindan karadeniz. Erzurum gibi daglik taslik 9 ay kislik bir yer degil.

Bursu saymiyorum bile.

Erzurum`u böyle göstermenize izin veremem . Bir erzurumlu olarak olayların medya tarafından yalan yanlış aktarılmasıyla bi antipati meydana gelmesin arkadaşlar. Evet sağcı bir memleket , evet muhafazakar bir memleket. Hatta iklimininde etkisiyle insanı sert ama içi mert olan bir memleket. Hergün olay yasanır diye bi kaide yok avmlerde cafelerde gümbür gümbür ramazanda olsa yemek yiyilmekte sigara içilmekte . Bununda doğruluğu tartışılır ki bu bana düşmez. Vatanına milletine bayrağına aşırı sahip çıkan bir memleket burası . Üniversiteye gelicek olursak benim söylememe gerek yok köklü bir üniversite olduğu ortada . Kampüs içerisinde cafeler eğlence tarzı yerler mevcuttur . çoğu fakülte kampüs içerisindedir.. kampüsden caddeye yürüme mesafesi 10 dk dır. Elbette memleketimizin barzoları vardır her memlekette olduğu gibi .. Görmemezliğe verin . Yaşayıp gidersiniz öyle :) .

edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feedbask -- 13 Temmuz 2015; 13:00:51 >

• tayyipi sevmiyorum ama chp yi de sevmiyorum sonuc olarak milliyetci bi sehir benim icin daha iyi olur erzurumu basa alicam yani gelmeyebilir tabi sinirdayim o olmazsa rize bu arada 11 bine girene burs veriliyormus diyen arkadas buraya okumadan gelipte dogrulugu hakkinda bilgi sahibi olmadigin seyleri sallama kardesim oku ilk once

• ilk 14 bin tip fakultesi yaziyo boru gibi osym de gir bak

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.