Şimdi Ara

ATATÜRK ÜMÜZÜN YENİ RESMİ ORTAYA ÇIKTI(BİR YERDE VARDI KOPYALIYORUM) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

heyyytt beee asalete bak
  • 2. resmi görmüştüm

ATATÜRK
  • şuan bu ülkede özgürce yaşıyosanız Atatürke borçluyuz..

keşke onun gibi biri tekrar gelse
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hocam?

İçimdeki sevigiyi anlatıcak kelime bulamıyorum Bazılar Atam'ı kötüledikçe içimdeki sevgi büyüyor.İzindeyiz Ata'm.

• Allaha binlerce teşşekür böyle bir lideri bize yolladığı için.
  • Tarihin görüp görebileceği en yüce lider...
  • geçen yıl olivium avm'de bir Atatürk fotoğrafları sergisi vardı. Türkiye'deki en büyük Atatürk fotoğrafları sergisi idi. ancak gezen pek kimseyi görememiştim. hatta merakımdan özellikle birkaç saat de takıldım alışveriş merkezinde, belki sayı artar diye, ancak içeri giren 100 kişi varsa 5-6 kişi ancak geziyordu. çok üzülmüştüm.

neyse...
    zaten çağa ayak uydurmak gerekiyor belki de. nette olsa, insanlarımızın ayağına gelse -Atatürk Fotoğrafları Sergisi-, binlerce kez tıklanırdı ancak orada olunca pek ilgi görmedi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalemtraş -- 25 Eylül 2008; 20:22:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DoomsDay!

quote:

Orjinalden alıntı: yildize

Atatürk

harbimi

Yanlış anlıyosun.. dalga geçmedi bence
  • Süper resimler.
  • hayatım boyunca her zman 1 kişiye hep aşık olucam oda Atatürk onun kalbimdeki aşkı hiçbir zaman bitmez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kalemtraş

geçen yıl olivium avm'de bir Atatürk fotoğrafları sergisi vardı. Türkiye'deki en büyük Atatürk fotoğrafları sergisi idi. ancak gezen pek kimseyi görememiştim. hatta merakımdan özellikle birkaç saat de takıldım alışveriş merkezinde, belki sayı artar diye, ancak içeri giren 100 kişi varsa 5-6 kişi ancak geziyordu. çok üzülmüştüm.

neyse...
    zaten çağa ayak uydurmak gerekiyor belki de. nette olsa, insanlarımızın ayağına gelse -Atatürk Fotoğrafları Sergisi-, binlerce kez tıklanırdı ancak orada olunca pek ilgi görmedi...

bizim millet beleş şeyleri sever.ver bir kilo bulgur makarna falan nasıl izdiham oluyor gör.
    Atamın resmine bakmamaları normal .bir menfaati yok çünki.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.