Şimdi Ara

Atatürk'ün ÖL(DÜRÜL)ME NEDENİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
6
Favori
7.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Pretender

quote:

Orjinalden alıntı: bLack §hadow§

quote:

Bluedevil sen insanları tanımadan nasıl yorum yapıyorsun anlayamadım. Büyücü falan mısın sen. Cam küren falan mı var? Ayrıca ben Atatürk'e saygı duyuyorum. Ama Atatürkçü değilim. İkisi çok farklı şeyler. Ayrıca sizin gibiler toplumu sınıflara bölmeye çalışıyor. Asıl bölücü sizsiniz. Toplumda Atatürkçü Anti- Atatürkçü kavgası çıkarmaya çalışıyorsunuz. Ve Türk insanının Atasına olan zafının kullanıyorsunuz. Türkiye'de Atatürkçü yoktur. ŞU zamanda "Ben Atatürkçüyüm diyipte her türlü pis işi yapmayan Atatürk'ün arkasına saklanıp cebini doldurmaya çalışmayan bir insan evladı gösterin " Tamam diyecem . Ama yok ki. En son görük bunun örneğini " İlhan Selçuk" mudur nedir her ne karın ağrısıysa " Atatürkçüyüm" diyordu. Terör örgütünün soruşturmasından içeri alındı... Yani siz bize laf atacağınıza kendi bahçenizi temizleyin. Ben ne şeriatçıyım ne de aşırı sol ve laiklik taraftarıyım. Ben orta düşünüyorum. Ve Atatürk'ü artık pis işlerinizde kullanmamanızı istiyorum. Bırakın da adam rahat uyusun mezarında....

Atatürkçü değilsen, Atatürk'ün düşünce ve hedeflerini (daha doğrusu bu ülkenin kuruluşunu ve geleceğini) benimseyememişsen çıkıp da Atatürk'e saygı duyuyorum diye
    saçma sapan konuşma.

O yukarıda yazdığın zaten beyinsizliğini açıkça ortaya koymuş.

Senin gibilere Atatürk , Atatürkçülük çok. Hatta vatan, bayrak bile çok.
    Bırakacaklardı ki İngiliz'e ,Yunan'a o zaman görürdüm senin neye saygı duyup neye inandığını.

Tabi vatan bize çok. Siz zaten Türkiye'nin aydınları oluyorsunuz. Sizin her yaptığın Türkiye için. Yaptıklarınız Atatürk'ün istekleri doğrultusunda. Diğer insanlar hep cahil hiç birşey bilmez. Sizin her yaptığınız doğru. Diğer yapılanlar yobazlık tabi canım siz haklısınız. Türkiye'nin efendisiniz siz. Sizin gibilerden yüzünden küçükken çok sevdiğim Atatürk'ten soğudum. Ve ayrıca söylenenleri çarpıtma konusunda üstünüze yok. Birini fikrini benimsemeyebilirsiniz ama ona saygı duyabilirsiniz. Bunu da anlamıyorsan ne diyeyim ben size.

Bırak , küçükken seviyormuşmuş bilmemneymiş.
    İkiyüzlü olma hayatta.
    Dini kullanan bunca adam var, ateist olacak mısın bu yüzden?
    Milliyetçiliği kullananlar var, çık o zaman vatandaşlıktan.

Senin içinde Atatürk sevgisi ve Atatürkçülük yoksa ona buna pislik atma.
    Ben her türlü fikre saygı duyarım ama ülkenin varlığı ve birliğine saygısı olmayanın fikrine saygı maygı duymam.
    Öyle masum Emrah ayaklarına yatıp Efendi falan diye konuşacağına, aç tarihini oku.
    Bugün kimin sayesinde hayatta olduğunu, kimin sayesinde vatanın,dilin hala inanabildiğin bir dinin olduğunu oku.
    Kimin düşünceleri sayesinde bu ülkenin kuruluşundan beri tehdit altında olmasına rağmen yaşadığını oku!
    Oku ki yüzün kızarsın, utanasın biraz. Belki o zaman aklın başına gelir.

• quote:

Orjinalden alıntı: Kahraman076

pireye kızıp, yorganı yakmıyorum.

Yorgan yandı dostum, yorgan yandı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ß.m.Ø

quote:

Orjinalden alıntı: Kahraman076

pireye kızıp, yorganı yakmıyorum.

Yorgan yandı dostum, yorgan yandı...

Dostum bize düşen imzanızdaki vazifedir.
  • zaten ne zaman ataturku dogru sekilde tartistiniz ki alin simdide teoriler uzerinden abesle istigal ediyorsunuz ataturkun partisi padisahlikla yonetiliyor jurnalle muhalefet yapiyor bir ton ilkeden ancak laikligi benimsiyor bunuda dinsizlikmis gibi gotunden anliyor bu sekilde halki kandiriyor kanmayan halkida egemenlikten safdisi birakmak icin bin turlu oyun oynuyor ve her gecen gun eriyor siz masonlari tartisiyorsunuz :)
    oturuna halki ataturke dusman eden sefil chp ve turevlerini konusun korkmayin orda da cok masonla karsilacaksiniz polat hesabi o arada masonlarida halledersiniz:)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bluedevil sen insanları tanımadan nasıl yorum yapıyorsun anlayamadım. Büyücü falan mısın sen. Cam küren falan mı var? Ayrıca ben Atatürk'e saygı duyuyorum. Ama Atatürkçü değilim. İkisi çok farklı şeyler. Ayrıca sizin gibiler toplumu sınıflara bölmeye çalışıyor. Asıl bölücü sizsiniz. Toplumda Atatürkçü Anti- Atatürkçü kavgası çıkarmaya çalışıyorsunuz. Ve Türk insanının Atasına olan zafının kullanıyorsunuz. Türkiye'de Atatürkçü yoktur. ŞU zamanda "Ben Atatürkçüyüm diyipte her türlü pis işi yapmayan Atatürk'ün arkasına saklanıp cebini doldurmaya çalışmayan bir insan evladı gösterin " Tamam diyecem . Ama yok ki. En son görük bunun örneğini " İlhan Selçuk" mudur nedir her ne karın ağrısıysa " Atatürkçüyüm" diyordu. Terör örgütünün soruşturmasından içeri alındı... Yani siz bize laf atacağınıza kendi bahçenizi temizleyin. Ben ne şeriatçıyım ne de aşırı sol ve laiklik taraftarıyım. Ben orta düşünüyorum. Ve Atatürk'ü artık pis işlerinizde kullanmamanızı istiyorum. Bırakın da adam rahat uyusun mezarında....

Atatürkçü değilsen, Atatürk'ün düşünce ve hedeflerini (daha doğrusu bu ülkenin kuruluşunu ve geleceğini) benimseyememişsen çıkıp da Atatürk'e saygı duyuyorum diye
    saçma sapan konuşma.

O yukarıda yazdığın zaten beyinsizliğini açıkça ortaya koymuş.

Senin gibilere Atatürk , Atatürkçülük çok. Hatta vatan, bayrak bile çok.
    Bırakacaklardı ki İngiliz'e ,Yunan'a o zaman görürdüm senin neye saygı duyup neye inandığını.

Tabi vatan bize çok. Siz zaten Türkiye'nin aydınları oluyorsunuz. Sizin her yaptığın Türkiye için. Yaptıklarınız Atatürk'ün istekleri doğrultusunda. Diğer insanlar hep cahil hiç birşey bilmez. Sizin her yaptığınız doğru. Diğer yapılanlar yobazlık tabi canım siz haklısınız. Türkiye'nin efendisiniz siz. Sizin gibilerden yüzünden küçükken çok sevdiğim Atatürk'ten soğudum. Ve ayrıca söylenenleri çarpıtma konusunda üstünüze yok. Birini fikrini benimsemeyebilirsiniz ama ona saygı duyabilirsiniz. Bunu da anlamıyorsan ne diyeyim ben size.

Bırak , küçükken seviyormuşmuş bilmemneymiş.
    İkiyüzlü olma hayatta.
    Dini kullanan bunca adam var, ateist olacak mısın bu yüzden?
    Milliyetçiliği kullananlar var, çık o zaman vatandaşlıktan.

Senin içinde Atatürk sevgisi ve Atatürkçülük yoksa ona buna pislik atma.
    Ben her türlü fikre saygı duyarım ama ülkenin varlığı ve birliğine saygısı olmayanın fikrine saygı maygı duymam.
    Öyle masum Emrah ayaklarına yatıp Efendi falan diye konuşacağına, aç tarihini oku.
    Bugün kimin sayesinde hayatta olduğunu, kimin sayesinde vatanın,dilin hala inanabildiğin bir dinin olduğunu oku.
    Kimin düşünceleri sayesinde bu ülkenin kuruluşundan beri tehdit altında olmasına rağmen yaşadığını oku!
    Oku ki yüzün kızarsın, utanasın biraz. Belki o zaman aklın başına gelir.

Tanımadığın bir kişi hakkında böyle yorumlar yapıyorsun ya pes resmen. Masum emrah ayağına yatmak diye ne kastettin anlamadım. Ama bu ülkeyi kimin kurtardığını biliyorum. O yüzden kafana takma sen. Bu ülkeyi sadece Atatürk kurtarmadı. O sadece yol gösterdi. Türk milleti kendi kendisini kurtardı.

B.m.Q nun yorumları artık umruma bile gelmiyor. Onun söyledikleri zerre kadar umrumda bile değil.
    Atatürk'ü sevip sevmediğimi ben biliyorum sen değil. Ben ne şeriatçıyım. Ne de solcuyum. Sadece biraz muhafazakar insanım. NE fethullah Ne şu ne bu hiçbir şey umrumda değil. Biraz kendinize gelin ve sizin gibi düşünmeyen insanların fikirlerinide dinleyin. Efendi efendi konuşmak kısmına gelince birilerinin seviyeyi koruması gerekiyor değil mi?

• quote:

Orjinalden alıntı: ravunos

zaten ne zaman ataturku dogru sekilde tartistiniz ki alin simdide teoriler uzerinden abesle istigal ediyorsunuz ataturkun partisi padisahlikla yonetiliyor jurnalle muhalefet yapiyor bir ton ilkeden ancak laikligi benimsiyor bunuda dinsizlikmis gibi gotunden anliyor bu sekilde halki kandiriyor kanmayan halkida egemenlikten safdisi birakmak icin bin turlu oyun oynuyor ve her gecen gun eriyor siz masonlari tartisiyorsunuz :)
    oturuna halki ataturke dusman eden sefil chp ve turevlerini konusun korkmayin orda da cok masonla karsilacaksiniz polat hesabi o arada masonlarida halledersiniz:)

Olaya nereden baktığın belli
  • quote:

Orjinalden alıntı: ß.m.Ø

Saçma konu, saçma yorumlar...

Atatürkçülüğü tartışır olmuşuz.
    Insanlar ATATüRKÇü değilim diyebiliyor artık. Ne kadar utanç verici!
    Sorarsan vatansever onlar. Sorarsan dindarlar. Sorarsan muhafazakarlar. Sorarsan milliyetçiler.
    Onlar sorarsan herşey olabiliyor ama birtek ATATüRKÇü olamıyor..

Bu ülke kaybetmiş. Gerçekten kaybetmiş...

Batılı amcalarınız beyinlerinizi çok güzel yıkamış; sizleri VARLIĞINIZI borçlu olduğunuz ve yarınınızın teminatı olan bir sisteme, ATATüRKÇüLüĞE küstürmüş...

Şimdi ne var elinizde? Fethullahçılık mı? PKKcılık mı? Batıcılık mı? Arapçılık mı?..

Nesiniz siz?.. Bir VARLIĞINIZ varmı?..

"Atatürkçü'yüm" diyip de Atatürk'ün en son yapılmasını isteyeceği şeyleri yapmaktansa,onun adını kirletmektense,Atatürkçü değilim demeyi tercih ederim...Çoğunuz bu yüceliği bile gösteremiyorsunuz.Onun adını kirletiyorsunuz,sizin gibiler yüzünden millet Atatürk'ten soğuyor...

Sonra Atatürk'ü nasıl sevmezsiniz nasıl onu saymazsınız diye naralar atıyorsunuz burda.
    Suçu ne Atatürk'te,ne de Atatürkçü olmayanlarda arayın...Suçu kendinizde arayın sayın sözde Atatürkçü arkadaşlarım....Onun yüce adını kirleten arkadaşlarım...

Millet'e Atatürk'ü,Atatürkçülüğü öğretmeye kalkacağınıza,kendiniz biraz insanlık öğrenin,hoşgörü öğrenin,gerçek Atatürkçülük neymiş onu öğrenin...

Yazık...Atamızın nöbetini kimler devralmış...

• adam dış kuvvetleri yurttan jiletle kazıdı ozaman dış güçler içinde atatürkü oldurmek için bi fırsat verildi senin gibi düz mantık düşünecek olursak atatürkün milyon tane düşmanı vardıa
  • DiabloXT, samimi ol biraz, adam gibi de ki bana uymuyor görüşleri, hazmedemiyorum de.
    Yok adını kirletmemek için öyle olmamayı tercih ederim falan filan, geçin bu sudan bahaneleri.
    Türk vatandaşlığı altında binbir nane yiyenler var, o zaman vatandaşlıktan da çıkman gerekiyor. Ne de olsa ismini kirletiyorlar.
    Din üzerinden her türlü nane yeniyor (gerçi sen Feto tarafındandı galiba ya neyse) , o zaman dinden de soğuyup, çıkıp, ateist olman gerekiyor.
    Olacak mısın?

Ortaya attığın bahane o kadar çocukça ki..
    Tam tersine eğer sen bu işte bir yanlışlık görüyorsan, Atatürkçü düşünceyi terketmezsin, tam tersine savunursun ki, temelleri sarsılmasın diye.
    Ama sen kolay yolu seçip, ülkenin has düşüncesini terkederim diyorsun. Tarihini, varlığını reddediyorsun.
    Ondan sonra elin yabancısı tepenize binince din,vatan,bayrak elden gidiyor diye timsah gözyaşları dökersiniz.

Önce kafanıza sokun ki, Atatürkçülük ne Deniz Baykal'dır ne de CHP.
    Birilerine kızıp terkedilecek bir şey değildir Atatürkçülük.
    Bu , bu ülkenin varlığı ve devamı için gerekli olan düşüncelerdir.
    Bu düşünceleri terkeden (her ne sebeple olursa olsun), benimsemeyen çıkıp Türk olduğunu iddia etmesin.
    Gitsin amaçlarını , düşüncelerini paylaştığı ülkeye yerleşsin, onlara hizmet etsin.

• ATATÜRK HALA ÖLMEDİ. (NOKTA)
  • Dostlar isterseniz tarihi sorgulatmayın. Kesinlikle zararlı çıkarsınız. Yoksa size göre Atatürk deccalmı olacaktı..
  • Olabilir... diyecek bir şey bulamıyorum alacaksın eline pompalıyı mason localarının yapıldığı yerlere gidip tüm masonların kafaya sıkıp beynini dağatacaksın... bana böyle bir görev verseler seve seve yapardım sonrada paşa gibi yatardım
  • quote:

DiabloXT, samimi ol biraz, adam gibi de ki bana uymuyor görüşleri, hazmedemiyorum de.
    Yok adını kirletmemek için öyle olmamayı tercih ederim falan filan, geçin bu sudan bahaneleri.
    Türk vatandaşlığı altında binbir nane yiyenler var, o zaman vatandaşlıktan da çıkman gerekiyor. Ne de olsa ismini kirletiyorlar.
    Din üzerinden her türlü nane yeniyor (gerçi sen Feto tarafındandı galiba ya neyse) , o zaman dinden de soğuyup, çıkıp, ateist olman gerekiyor.
    Olacak mısın?

Ortaya attığın bahane o kadar çocukça ki..
    Tam tersine eğer sen bu işte bir yanlışlık görüyorsan, Atatürkçü düşünceyi terketmezsin, tam tersine savunursun ki, temelleri sarsılmasın diye.
    Ama sen kolay yolu seçip, ülkenin has düşüncesini terkederim diyorsun. Tarihini, varlığını reddediyorsun.
    Ondan sonra elin yabancısı tepenize binince din,vatan,bayrak elden gidiyor diye timsah gözyaşları dökersiniz.

Önce kafanıza sokun ki, Atatürkçülük ne Deniz Baykal'dır ne de CHP.
    Birilerine kızıp terkedilecek bir şey değildir Atatürkçülük.
    Bu , bu ülkenin varlığı ve devamı için gerekli olan düşüncelerdir.
    Bu düşünceleri terkeden (her ne sebeple olursa olsun), benimsemeyen çıkıp Türk olduğunu iddia etmesin.
    Gitsin amaçlarını , düşüncelerini paylaştığı ülkeye yerleşsin, onlara hizmet etsin.

Bak güzel kardeşim,öncelikle belirteyim Fetullahcı felan değilim,cemaat bölünmeleriyle ilgili tartışmalardan hep uzak durmuşumdur,ben kendi başıma dinimi yaşamaya çalışırım elimden geldiğince,zararım varsa da kendimedir,2. veya 3. bir şahsa değil...

Bu devirde Atatürkçülük adı altında o kadar işler çeviriliyor ki,ister istemez soğuyor insanlar Atatürk'ten.
    Ben Atatürk'ün bütün ilke ve inkılaplarını,hedeflerini sonuna kadar destekliyorum.

Ama Atatürkçü değilim.
    Bu bi çelişki dersen,bence değil,çünkü "Atatürkçülük" kelimesi anlamını çoktan kaybetmiş durumda,en azından benim için...Bırak adım "Atatürkçü" olmasın,ama ben Atatürkü destekleyenlerden olayım...

Şimdi anlatabildim mi derdimi?

Ha gel gelelim diğer bi konuya,konuştuğun lafa dikkat et güzel kardeşim...Ne kimseden adamlık öğrenecek yaştayım,ne de adamlık öğretilebilecek bi platformdayım.Bişey anlatıcaksan,üslubunu seviyeni bozmadan,insanın kalbini kırmadan,kafasını bozmadan anlat...

Kimseye psikolojik baskı kurmaya çalışma.Ne olduğumu senden iyi biliyorum.Senin demenle ne Türklükten çıkarım,ne Atatürk düşmanı olurum.Tamam mıdır?

• Kendi içinde komik bir çelişkiye düşmüşsün.
    Burada biri çıkıp dinler benim için anlamını yitirdi ama Allah'a inanıyorum dese, ne düşünürdün merak ediyorum.

Kızıp kırılacak bir şey yok, ha yazdıklarım seni tarif ediyorsa olabilir , normaldir.
  • o zaman bilgisayarmi vardi?
    herkes sikayetci ama icrat yok.
  • quote:

Kendi içinde komik bir çelişkiye düşmüşsün.
    Burada biri çıkıp dinler benim için anlamını yitirdi ama Allah'a inanıyorum dese, ne düşünürdün merak ediyorum.

Kızıp kırılacak bir şey yok, ha yazdıklarım seni tarif ediyorsa olabilir , normaldir.

Din ile Atatürkçülük arası bağı nasıl kurdun merak ediyorum
    Yazdıkların beni tarif etmiyor,o yüzden kızıyorum sana,tabii anlayana...

Neyse,daha fazla uzatmaya gerek yok...Bu konuya başka bir mesaj yazmayı düşünmüyorum.
    Sizlere iyi geceler...

• @ Bay KospiR

Çocuk oLduğun YazıLarından ßeLLi Kafadan Ortaya ßir Laf Attıgına Göre.
  • konu biraz dağılmıs Atatürkçü-Atatürkçü olmayan diye tartısılıyor. Atatürkçü deilim diyen birine hemen saldırılmıya baslanmış,en ufak bi görüs ayrılıgına katlanamayanlar var,onları dinlemeye ble tahammül edemiyor sen ne sin fetocumusun yobazmısın kimsin sen gibi hemen ayrımcılık cıkıyor.yeri geliyor Atatürk sanki sadece onların Atatürküymüş gibi sahip çıkılıyor sen kimsin de Atatürk'ü seveceksin ğlkücüsün sen sevemezsin Atatürk'ü Mhp'lisin Sevemezsin BBP'lisin sevemzsin AKP'lisin sevemezsin gibi sadece Atatürk'ü kendilerine muhafaza ediyor ama yeri gelince Atatürkçü değilim biri diyince saldırmaya kalkıyorlar.bende Atatürkçü değilim ama Atatürk'ü seviyorum ve ilkelerine bağlıyım.arada fark var.bu farkı yaranlarda belli basma kalıp zihniyet.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

quote:

Kendi içinde komik bir çelişkiye düşmüşsün.

Din ile Atatürkçülük arası bağı nasıl kurdun merak ediyorum
    Yazdıkların beni tarif etmiyor,o yüzden kızıyorum sana,tabii anlayana...

Neyse,daha fazla uzatmaya gerek yok...Bu konuya başka bir mesaj yazmayı düşünmüyorum.
    Sizlere iyi geceler...

Din ile bir bağ kurmak değildi amacım. Ama anlayana
    Çelişkini göstermek için yazmıştım.
    Neyse.

smyrna17

Arada fark falan yok merak etme. Sana kimler aşılıyorsa bu düşünceleri..
    Atatürkçü değilim diyen biri Atatürk'ü anlamamış demektir.
    Anlamadan ilkesine nasıl bağlı oluyorsun? Bu iki yüzlülükten başka bir şey değildir.
    Kendini kandırmaktan başka işe de yaramaz.

• şimdi ki CHP onun başı Deniz Baykal ve türevleri gibi Atatürkçü olacağıma hiç olmam daha iyi...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.