Şimdi Ara

atçıya maymun koyulacak soylentisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mai_mai

aaa siz daha bilmionuz mu ?Yakında atcıda hamster ; cins cins köpekler sonracığıma tropik hayvanlar filan satılacak ismide pet shop olacak daha sonracığıma demirci emmi ile 250 k karşılığında bi tavla atabilecen mars olursan 250 k daha verecen yok sen mars edersen 1 mil alacan sonracığıma potcu bacıda yan tarafa mantı ve gözleme salonu açacakmış bi de şey war dı momojo mu neydi jewel satan o da hotanın çıkışına disco açıyomuş dj ve barmen arıyomuş ama 42 lwl altı almıyacakmış biraz sabredin bunlarda sincapla birlikte eklencek yenilikler daha çok öğrendikçe yazacam buraya

Desene Silkroad İstanbula dönüşüyo. Yeni meslek de açarlar o zaman. Thief yerine kapkaççılık, Trader yerine işportacılık, hunter yerine çevik kuvvet.

• quote:

Orjinalden alıntı: ErDoan

quote:

Orjinalden alıntı: mai_mai

aaa siz daha bilmionuz mu ?Yakında atcıda hamster ; cins cins köpekler sonracığıma tropik hayvanlar filan satılacak ismide pet shop olacak daha sonracığıma demirci emmi ile 250 k karşılığında bi tavla atabilecen mars olursan 250 k daha verecen yok sen mars edersen 1 mil alacan sonracığıma potcu bacıda yan tarafa mantı ve gözleme salonu açacakmış bi de şey war dı momojo mu neydi jewel satan o da hotanın çıkışına disco açıyomuş dj ve barmen arıyomuş ama 42 lwl altı almıyacakmış biraz sabredin bunlarda sincapla birlikte eklencek yenilikler daha çok öğrendikçe yazacam buraya

Desene Silkroad İstanbula dönüşüyo. Yeni meslek de açarlar o zaman. Thief yerine kapkaççılık, Trader yerine işportacılık, hunter yerine çevik kuvvet.

• lol war ya aslında bir dönerci ne iyi olurdu?oruçlu oruçlu bahsetmeyin ya
    bir de duydum ki potcu yenge kaçak cigara getiriyomuş ama tam anlamadım belkide joymax şikayet ediyodu kaçak sigara almayın filan demek istiyolardır
  • Yaa geçenlerdede Thief kasabasında marijuana satılıo haberleri üzerine Soldier Manho önderliğindeki çevik

kuvvet ekipleri ani bi baskın yaptı ama söylentiler doğru çıkmadı

Edit : Marijuana yı yanlış yazmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifeForStyle -- 24 Eylül 2006; 17:20:30 >

• la maymuna ne gerek var beni istediğiniz gibi kiralayabilirsiniz 1 m karşılığında bir ay boyunca para ve itemlerinizi toplarım.Arada elixiriniz kaybolursa aramaya çıkamam ama.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pro.Dr.Oyun

la maymuna ne gerek var beni istediğiniz gibi kiralayabilirsiniz 1 m karşılığında bir ay boyunca para ve itemlerinizi toplarım.Arada elixiriniz kaybolursa aramaya çıkamam ama.

muhaha pm me cevap ver
  • sallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • Adam asıl para kaynağını neden kapasınkı salakmı? Boş söğlentiler bunlar hurafe hurafe
  • adı ustunde soylentı ıste
  • katılıom... saten bende inanmadım ama hayali bile güzel
  • abi bu söylentidende öte bu ne yaw yok artık diem bari stableye yakına at nalıda koyarlar tradede nalı düşen atlar için
  • hurafe bunlar evladım hurafe
  • Hurafenin önde gideni...
  • ondan sonraki update ile yaratıklardan gold ticket düşücekmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: PrinceLaCroix

ondan sonraki update ile yaratıklardan gold ticket düşücekmiş

• quote:

Orjinalden alıntı: PrinceLaCroix

ondan sonraki update ile yaratıklardan gold ticket düşücekmiş

güzeldi
  • şey meşajını yeni gördüm koyulursa ayıp olmaz neden dersen köpek itemdede var atçıdada maymun olsa ne olur bence öle bi sölenti yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: _as_5757

arkadaşlar söylenenlere göre önümüzdeki yapılacak olan uploadda atçının pet bölümünde maymun satılacakmış.

hurafe
  • dobilligali sen biraz geç kaldın bole hurafe filan demeye senden oncede dediler aynılarınılan bi konu açtım bu kadar tutçanı bilseydım söylenti 2 diyede açardım

• aç tabi mesela aynı maymunu neyle besleyecemize dair fln. bunwanglardan düşen muzlarımı verecez
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.