quote:Orijinalden alıntı: Megane RS quote:Orijinalden alıntı: Metalwrath quote:Orijinalden alıntı: jacquel.dw DH SÖNDÜRME EKİBİ Bu beni daha da ateşlendirdi uuu />
quote:Orijinalden alıntı: aykut1993 quote:Orijinalden alıntı: Metalwrath quote:Orijinalden alıntı: jacquel.dw DH SÖNDÜRME EKİBİ Bu beni daha da ateşlendirdi uuu />
quote:Orijinalden alıntı: dohc vtec quote:Orijinalden alıntı: aykut1993 quote:Orijinalden alıntı: Metalwrath quote:Orijinalden alıntı: jacquel.dw DH SÖNDÜRME EKİBİ Bu beni daha da ateşlendirdi uuu />
quote:Orijinalden alıntı: jacob108 o smiley nasıl yapılıyor ya gülmekten öldüm İyiki koymuş o smileyi
quote:Orijinalden alıntı: mebrar quote:Orijinalden alıntı: jacob108 o smiley nasıl yapılıyor ya gülmekten öldüm DH Premium'a özel o. Versiyon önemli burada. Male/female premiumlara göre değişiyor. Sadece 'DH Premium for Male' üyeliğinde bu smiley gözüküyor :)
quote:Orijinalden alıntı: Hyperkin quote:Orijinalden alıntı: Megane RS quote:Orijinalden alıntı: Metalwrath quote:Orijinalden alıntı: jacquel.dw DH SÖNDÜRME EKİBİ Bu beni daha da ateşlendirdi uuu /> O nasıl bir smiley ölüyorum O ne ya
quote:Orijinalden alıntı: Pally quote:Orijinalden alıntı: dohc vtec quote:Orijinalden alıntı: aykut1993 quote:Orijinalden alıntı: Metalwrath quote:Orijinalden alıntı: jacquel.dw DH SÖNDÜRME EKİBİ Bu beni daha da ateşlendirdi uuu /> BU NEDİR ABİ
quote:Orijinalden alıntı: SilverQuasar Smileydeki kahramanımız gitar çalıyor orda siz hemen yanlış anladınız. Müzik aleti çalmak güzel bir şeydir :)
Ahahah herkes alıntı yapmış benim mesajı yeni gördüm Mesajımı silmişler ama virüs yayıldı bir kere Bütün mesajları silemezler
quote:Orijinalden alıntı: ViCt0R Yanlız adamın kafasından çıkmış .. kafalı diye dalga geçmeyin Geçmeyiz geçmeyiz