Selam arkadaslar gorusmeyeli uzun zaman oldu nasilsiniz.
Uzun yillar sonra hesabimin sifresi camasir makinesinde bulmam ile beraber konu disinin durumunu yoklamayi ve eskilerden kimler var kimler yok kontrol etmeye geldim. nasilsiniz iyimisiniz gencler, abiler, ablalar toplasinda az muhabbet edelim. Neler yapiyorsunuz Bim aktuller takip ediliyormu, oluculer hala buradami, yuzunun yanmadigini iddaa eden arkadastan haber varmi, en onemlisi iftar bulusmalari ne durumda bu sene yapacakmiyiz ?
Güzel anılar için teşekkürler DH
Merhabalar 28 yaşında bir arkadaşınız olarak her geçmişi yaad ettiğimde Konu Dışında geçirdiğim o güzel saatler aklıma gelir, ufak bir buruklur yaşarım. Foruma ilk üye olduğum yıllarda Facebook yeni yeni biliniyordu diğer sosyal ağlarda bahsetmiyorum bile, peki biz o altın dönemlerde bu forumda neler mi yaptık ? Iftar buluşmaları(Ankara Kızılay'da yaptığımız iftar favorimdi.), geceleri sahura kadar süren sohbetler, muhabbetler, yüzünün yanmadigini iddia eden arkadaş, BIM aktüel takibi ve aklıma gelmeyen yüzlerce güzel anı, he birde turbo diye bir arkadaş vardi hep paradan söz ederdi... O zamanlar pek takmazdik burayi değerini bilmezdim şahsen ama şimdi şöyle düşününce gerçekten ne de güzel gunlermis. Herkese güzel anılar ve butun kahkahalar için teşekkürler.
Üniversiteyi bırakıcam...
|
Mekatronik Mühendisliği okuyorum, soruları alayım.
|
DH AJANLARI GÖREV BAŞINA ( ACİL DESTEK )
|
7 Saatlik karanligin arkasina gizlenenler.
|
yumurta kapiya dayandi onerileriniz.
|
ihanete uğradım, sevemiyorum
|
Meslek: Mekatronik
Sword Art Online
"SAO" |
...
|
Son Giriş: 9 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.783
İkinci El Bölümü Mesajları: 54
Konularının görüntülenme sayısı: 16.576 (Bu ay: 464)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 128 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic