Şimdi Ara

Güzel anılar için teşekkürler DH

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar 28 yaşında bir arkadaşınız olarak her geçmişi yaad ettiğimde Konu Dışında geçirdiğim o güzel saatler aklıma gelir, ufak bir buruklur yaşarım. Foruma ilk üye olduğum yıllarda Facebook yeni yeni biliniyordu diğer sosyal ağlarda bahsetmiyorum bile, peki biz o altın dönemlerde bu forumda neler mi yaptık ? Iftar buluşmaları(Ankara Kızılay'da yaptığımız iftar favorimdi.), geceleri sahura kadar süren sohbetler, muhabbetler, yüzünün yanmadigini iddia eden arkadaş, BIM aktüel takibi ve aklıma gelmeyen yüzlerce güzel anı, he birde turbo diye bir arkadaş vardi hep paradan söz ederdi... O zamanlar pek takmazdik burayi değerini bilmezdim şahsen ama şimdi şöyle düşününce gerçekten ne de güzel gunlermis. Herkese güzel anılar ve butun kahkahalar için teşekkürler.

• belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8E2986D96 -- 8 Aralık 2020; 23:28:37 >
  • O günlere dönmeyi çok isterdim be hocam, balkonda o dandik Dell laptopumla DH de takildigim güzel dertsiz tasasız günleri çok özledim.

• Güzel anıları dhden ibaret olan adam harbi acınacak haldedir. Gerçek bir dhlisin kardeşim.
  • Yok be tam olarak öyle değil.

• Kirito* kullanıcısına yanıt
    ben de 2015 sonlarındanım. Erzurumda iken elimde sıcak çikolata hava -25 derece öyle girer girer konulara bakar ne gülerdim. Harbiden çok güzeldi forumdaki ilk anılar herkeste hep çok iyi oluyor anladığım kadarıyla. Dilerim sonraki zamanlarımızda daha da iyi olması ümidi ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZewZack -- 26 Kasım 2020; 0:52:9 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.