Şimdi Ara

''DostDeli'' çok teşekkür ederiz sorunsuz bir takas oldu=) konu kilitlennebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar babel serverındaki 90 lvl full str charımı 72+ bir wizz charla takas etmek istiyorum skilleri cold-fire- 82 pacheon 83 de 7 gap farmda chardan ss şu an koyamıyorum server dolu (preplus olmadığından) charı yine bu siteden 2_00_8 nickli arkadaştan almıştım..

charda 90 lvl wolf / 130m gold / +4/+5 pro set ve 85+5 bow / 10k lık silkle alınan arrowlardan 2 tane / bide cadı kostümü vardır

rev 6 link :http://www.rev6.com/player.asp?id=54361 ilgilenen olursa pm atınız burdan ben yanıtlamaya calişirim takas için güven konusuna gelince burdan güvenilir arkadaşlardan birisinden rica eder ve hallederiz.

buda aldığım arkadaşın sattığı zamanki linkhttp://resim.donanimhaber.com/m_27660908/tm.htm char ozaman male idi şu an female (ozaman itemsiz idi)

silk karşılığı ilede satabilirim tekliflere göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Pulse_ -- 13 Aralık 2008; 0:07:20 >

• 76 Warlock Charla Takas Edermisin 3 Char Full Elixir 150m Gold Pet 3 Famale 1 Male Dress Vs Vs ?
  • neptunede 85 wizard la dusunursen edelım dostum... Aracı gene bu siteden guvenılır birisi olur.. pm atarsın etmek ıstersen
  • 85 lvl senle bir ara görüşmüştük normal takas deilde satiş için bende para durumu kötü idi istersen takas ederiz site üzerinden ;)
  • msnde problemmi var sana yazıyorum ama cvp vermedin hala ?
  • konu güncel
  • hayırdır neden satıyorsun... böyle bi charı :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • valla birtane bow charı arkadaşım hazırlıyor 70 lvlde sparta serverına dönmem için bende bunu takas edim dedim bir wizard ile
  • takas etmede bu charı çok iyi bi fiyata sat gerçekden bu charı çok güzel yapmıştım...
  • char güzel canım chara lafım yok alıcı bulmak zor ha deyince satılmıyor
  • up
  • güncel
  • güzel bi çar takas düşünürsen ekle oguz_er_@hotmail.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: essence33

güzel bi çar takas düşünürsen ekle oguz_er_@hotmail.com

charın nedir?
  • up güncel
  • ap (ytl olarak satmıyorum takasa veya bir teklif sunan yok bukadarmı ölü piaysa)
  • bende 76 lvl warrior(saturn) ve 51 lvl wizard(venüs) var ikiine karşılık eder misin
  • quote:

Orjinalden alıntı: muazsel

bende 76 lvl warrior(saturn) ve 51 lvl wizard(venüs) var ikiine karşılık eder misin

bana 2 char deil tek char lazım
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.