Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Techturkey forumunda açtığım konuyu örtbas etmek için bir anda 100 mesajla saldırildı(YENI EDIT..)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EDİT 2. AÇTIĞIM KONUDA DA KONUŞMAMI ENGELLEYİP BANLADILAR, ÖRTBAS ÇABALARINA DEVAM ETTİLER, TOPLUCA ÖRGÜTLÜ BİRŞEKİLDE KONUYU SAPTIRMAYA DEVAM EDİYORLAR BEN BANLANIRKEN BANA HAKARET EDENLER 1 GÜN DAHİ BAN ALMADI HERŞEYİ KANITLADIM TEKRARDAN:

Techturkey forumunda açtığım konuyu örtbas etmek için bir anda 100 mesajla saldırildı(YENI EDIT..)www.techturkey.com
    Paşaoğlu Aral Service Antalyada aracım bozuldu harcadığım parada boşa gitti
    http://www.techturkey.com/forum/sohbet/245232-pasaoglu_aral_service_antalyada_aracim_bozuldu_harcadigim_parada_bosa_gitti.html

Arı kovanına çomak mı soktum sizce? Sanayide bir firmada yaşadıklarımı yazdım ve firma yetkilisi yalan beyanlarda bulundu, bir anda herkes geldi firmayı savunmaya başlad,ı bana hemen forumdan uzaklaştırma verdiler, hemen örtbas etmeye çalıştılar, arkamdan bisürü hakaretler , yalanlar vs . Sanırım olayın boyutları çok büyük olduğu için Kovan karıştı gibi geldi buyrun konu şu

Techturkey forumunda açtığım konuyu örtbas etmek için bir anda 100 mesajla saldırildı(YENI EDIT..)www.techturkey.com
    Paşaoğlu Aral Service Antalyada aracıma tüm harcadığım para boşa gitti
    http://www.techturkey.com/forum/sohbet/245200-pasaoglu_aral_service_antalyada_aracima_tum_harcadigim_para_bosa_gitti.html

Orada uzaklaştırma verildiği için olayın tamamını anlatamadık o nedenle burada konu açtık ve ordaki bazı kişilerle sohbetimize devam ettik

LİNK:

Paşaoğlu Aral Service Antalya bayisinde aracım bozuldu ve paramda boşa gitti(EDIT: İlk mesajın sonu) | DonanımHaber Forum (donanimhaber.com)

Aslında olayın çok ciddi boyutları olduğunu düşünmeye başladım.

Paşaoğlu Aral Service Sezai usta gelmedi sözcü olarak Ankara Bayisi Mertcan usta oradan aldığı bilgilerle konuya girdi. Sonrasında Mertcan Ustanın techturke****larında, facebookta , hatta donanım haberde bile çok geniş bir tanıdık kitlesine sahip olduğunu gördük zamanla. Çok garip bir şekilde daha olayı bile okumadan birçok kişi sürekli konuya ard arda mesajalr yazdı ben daha konuyu açalı mesaj atalı 2 dk olmuş hurraaa saldıran saldırana :)

Yani tamamen herşey planlı bir şekilde ilerledi mi bilemiyorum. Techturkeyde uzaklastırma verilip olay örtbas edilmeye calışıldı ardından Donanımhaber forumlarında da tarafıma uzaklastırma verdirilmeye çalışıldı ama DH yönetimden arkadaşlar bu durumu yemedi. Çunku yöneticilerde konuyu okuyunca adam hakkını arıyor dedi ve olayın onların algı yaptığı yönde olmadığını farkettiler. Bu büyük bir başarı oldu DH ekibini tebrik ederim o konuda.

Zaten facebook olayına girmeyeyim orada da gruplarda birçok kişi çıktı şikayetler vs gruplardan suç unsuru olmadan atıldım. Başlıktaki DH konusu takip edersenız Facabookta suç unsuru olmayan konuları zaten görürsünüz.

Aslında olayın boyutlarını şöyle açıklayayım. Techturkey forumlarında Mertcan usta demiştiki Sezai usta iyi olmasa bu kadar nissan gtr lar vs birçok milyonluk araba serviste olmaz demişti.

Dışardan böyle görülebilir ama ben 6 ay boyunca orada olduğum için oradaki çoğu milyonluk aracın Ata Motorsport Dr Ecu nun müşterisi olduğunu gördüm. Çunku ikisi de aynı dükkanda hizmet vermekteler. Yanı tamamen çürümüş bir teori yine algı operasyonu gibi geldi.

Asıl daha da önemlisi benım aracım test edilip bana aracın hazır diye verildiğinde arabamın yüksek hızda giderken fren bastığımda kendi kendine gaz vermesi hızlanmsı ve bunun şansıma düz bir yolda olması ve farkedip debriyaja basmam. Eğer virajlı bir yolda olsa hiç beklemediğim bir anda olduğundan belki bugün burada bunları yazamıyor olacaktım.

Sonrasında ise yine testler tamam aracın hazır diye verilip sonrasında aracın 80-90 la giderken bir anda stop etmesi. Orada da yine virazda yada arkamda tır otobus vb araçların olduğu bir yolda olsam sonuçları farklı olabilirdi yine tehlikeli durumlar oluşabilirdi.

Daha da önemini düşünelimki bu serviste bazı araçlara methanol kit takılıyor. Yani böyle basit bir polo setup işleminde ben bunları yaşıyorsam eğer methanol kit hatta nos bile takılan bazı araçlarda neler gerçekleşebilir biraz bunları da düşünmemiz lazım. Yani ben ölüm tehlikesi bile geçirdiysem ve atlattıysam başka neler yaşayanlar oldu onları bilme şansımız var mı bilemiyorum?

Methanol dediğimiz olayda şakası olmayan bir olay şöyle örnekleyelim:

Techturkey forumunda açtığım konuyu örtbas etmek için bir anda 100 mesajla saldırildı(YENI EDIT..)Ömür Özgüryoutube
    Yandığınızı ama sizi yakan ateşin görünmediğini düşünün. Bu bir film sahnesi değil, tamamen gerçek, bu olay 1981 yılında Indycar yarışları sırasında yakıt ikmali yaparken Rick Mears’ın başına geldi. Rick yarışın 61. turundaydı, pite girdi ve aracına yakıt ihmali yapmak için beklemeye başladı. Tam o sırada Metanol yangını patlak verdi, yakıt her yere sızmaya başlamıştı, ancak en büyük sıkıntı metanol alevlerinin gün ışığında gözükmemesiydi. Bir kaç pit görevlisi ve Rick yanıyordu, ama adeta üzerlerinde hiç bir şey yoktu, hemen müdehale edildi pit görevlileri söndürüldü, ancak Rick’in üzerine fazlaca bulaşan Metanolü söndürmek biraz zaman aldı. Rick söndürüldüğünde vücudunda 3.derece yanıklar oluşmuş ve hemen hastaneye kaldırılmıştı, hastaneden çıktıktan sonra ise yüzünde oluşan yanıklara rağmen iki yıl içinde on yarış ve iki Indycar şampiyonluğu daha kazandı. Katıl Butonundan Bana Destek Olabilirsiniz. https://www.youtube.com/channel/UC0-2vXzUYIqwZNAYOemy7Bg/join Videolarımızı kaçırmamak için kanalımıza ABONE OLmayı unutmayın. Instagram: https://www.instagram.com/omurozgurgrg/ Tiktok: https://www.tiktok.com/@omurozgurr Bu Videolarıda İzleyebilirsiniz. Paul Walker'ın Hayatı - Otomobillere Olan Aşkı ve Fast and Furious https://www.youtube.com/watch?v=z2J5avNwMfs&t=850s&ab_channel=%C3%96m%C3%BCr%C3%96zg%C3%BCr Porsche Nasıl Modifiye Edilir ? - RWB - RAUH-Welt Begriff https://www.youtube.com/watch?v=L80ZsALHMqE&t=290s&ab_channel=%C3%96m%C3%BCr%C3%96zg%C3%BCr Yerinde Duramayan Arabalar Lowrider nedir? https://www.youtube.com/watch?v=-r_uxQEZ6FQ&t=242s&ab_channel=%C3%96m%C3%BCr%C3%96zg%C3%BCr Reklam ve işbirlikleri için İletişim; omurozgur2@gmail.com
    https://www.youtube.com/shorts/LGQ54E9Ev6M?si=2rdIgSKFwhL2y7NL

http://www.techturkey.com/forum/sohbet/245232-pasaoglu_aral_service_antalyada_aracim_bozuldu_harcadigim_parada_bosa_gitti.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2EB38C4FC -- 5 Kasım 2023; 13:8:34 >

• OLAY ŞU: Paşaoğlu Chiptuning Aral Service Bayisinde Aracıma Yaptığım tüm masraf boşa gitti ve araç yürüyemez hale geldi:

Halihazırda setuplu aracımı Pilot Garage bir şubesinden aldım ve Ankarada kendileri ve ustaları bilindik esnaflardır bütün Ankarada Sanayi bilirler tanırlar.

Aracım Ankaradan antalyaya sorunsuz geldi ancak ilk çalıştırmada beyaz duman attığı için kontrol ettirmek istedim oysaki büyük enjektor olduğundan bunun da normal olduğunu sonradan öğrenmiş oldum. Antalyada çok bilindik bir chiptuning servisi bayisi beyaz dumanın ısıtma bujisi kaynaklı olabileceğini söylediler ve aracı servise bıraktım. Sonrasında aracın heryerını kontrol ettıklerını hatta conta testıne kadar yaptıklarını belirttiler , turbonun pallerinin ucu aşınmış diye video yolladılar. Turbo revize edelim girmişkende enjektör revize ve yazılım biz yapalım dediler turbo yapmıskende enjektoru de yapmamız şart kendı yazılımımız için dediler.

Bende enjektorlerın yeni olduğunu, motorun yenı olduğunu belirttim ama biz enjektörde yapmadan yapamayız dediklerinden güvendim ve ikna oldum . Sonrasında sadece yazılım ücreti bile 250 euro. Neyse işlemler yapıldı 2,5-3 ay boyunca araç sanayide kaldı yüzlerce km test edildi ve bana hazır diye teslim edildi.

Sonrasında eve getirdim yağ seviyesine baktım 1 litre yağ eksik, yağ damlatmayan aracım yağ damlatmaya başlamış. Götürdüm yagı tamamladı eksiltmeye göre bakarız az damlama var contadan muhtemelen bu sekılde idare et masrafı cok olur dediler. (E aracımda yağ damlatma ve eksiltme yoktu verdiğimde) Sonrasında  baktım bıkac gun yag damlaması az sevıyede ama oyle bıkac günde 1 litre fln yag eksıltmesı ımkansız sonradan aklıma geldi ya yağı az koydular yada hiç yağ flnda değiştirmediler bilemiyorum . Bırkac gun sonra su eksiltmeye başladı araç goturdum bakmışlar radyatöre ilaç attık yıne yaparsa radyatör değiştirmek lazım dediler.

Başka birgün yolda giderken araç kendiliğinden gaz vererek devir yükseltmeye başladı boşa attım fln sonra gazı bıraktı bikaç kez büyük tehlike atlattım. Farklı birgün 100 le giderken stop etti hız ibresı fln calısmıyordu ama devır saatı calısıyordu. Yanı bıkac kez ölüm tehlıkesı geçirdim yıne bu firmanın bayısıne sorunları gidermesi için bikaç kez götürdüm,  firmanın Antalya bayisi her seferinde aracı 2-3 hafta boyunca kullandı test etti ve bana sorunsuz diye vermesine rağmen her sanayiden arabayı alışımda yaklaşık 10-20 km sonra 4. viteste gaza bastığımda ya arıza lambası yaktı,ya giderken stop etti ya da motor kendini korumaya aldı.  Araçta sürekli farklı farklı arızalar oldu ve defalarca aracı tekrar sanayiye bırakmak zorunda kaldım.

Bir seferinde yenı yapılan enjektör arıza yaktı araba tekledı yolda kaldım ustasına aracı tekrar tamıre bıraktım. Enjektorlerım randıman vermıyormus bana yenı enjektör gereklıymıs dedıler yıne enjektör alıp 2. Kere enjektör masrafı  yaptık. Sonra su eksıltme devam ettıgınden radyatörde delık var dediler radyatör değişti.

Aracı hiç sıkıştırmadan kullanmama rağmen bu tarz sorunlar yaşadım. Yine servisteyken bir başka polonunda radyatoru değişti ne hıkmetse onda da aynı delıkten üstelik aynı noktada varmış büyük tesadüf. 4. Viteste bastığımda basınç gostergesı bazen 2,4, bazen 2,6 bazen 2,9 bar gösteriyordu ustaya durumu anlattım alttan basıyorsundur öyle yapar bazen normal dedi. Sonra 4. Viteste 2.6 barda giderken araç kendını korumaya aldı usta bılgısayara bağladı ” turbo ayar sınırı altına inildi “ arıza kodu cıktı. Hortumdandır ama yoğunum sonra bakarız basıt bısey boyle sur aracı dedi. Bende boyle surememkı bı yerde sollama yapsam kendını korumaya alsa kaza yaparım dedim. Sonrasında zaten guvenım kayboldu ama çok param gitti maalesef.

Daha sonra yolda gıderken mazot kokusu geldı gerı donus hortumu cıkmıs heryer mazot oldu motor üstü. Oysa hortumlara kadar yenilemiş ve yenilendi diye birçok masraf yapmıştık. (Toplamda 4500 Dolara yakın para ödedim service ) Yanı arabama setup yaptırdığımdan berı hergun aracım arıza verdı , aylarca sanayide kaldı ve en sonunda artık farklı servıse aracımı götürdüm ve yag kaçağının contadan degılde yağ cubugu kısmının yerıne tam oturtulmadığından kasıtlı olarak yag damlatıldığını gördük ondan sonra zaten güvenim tamamen kaybolduğundan sabotaj ihtimalide olduğundan oraya birdaha gitmeme kararı aldım ustayada bu şekilde servisinizde birileri araçlara sabotaj yapıyor olabilir diye de uyardım çünkü zaten yazılım ve drag tarzı işlerle uğraştıkları için birçok araca hizmet veriyorlardı ve orada olduğum 6 ay boyunca birçok aracın turbo ve motor kırdığını ve sürekli motor topladıklarını yarışlara bile hiçbir aracın arızadan çıkamadığını gördüm.

Müşterilerede zaten motorsporları risk herzaman var diyip sürekli sıfır motor topluyorlar vs vs … Neyse gel gelelim benım aracıma yapılan bin beygir bir araç değil basit bir 1.6 cay polo setup işlemiydi. Sonuç itibariyle sağlıklı yürüyen araç yürümez hale geldi ve aral serviste yeniden yaptırdığım turbo enjektör gibi hiç arıza yapmayan parçalarda kullanılamaz duruma geldi.

Şu anda ” turbo ayar sınırı altına inildi “ arızası için hortumlar ve selenoid valfi vb yerler kontrol edıldı yıne aynı arızaya düştü aracım ve turboyu farklı bir usta aracılığıyla kontrole yolladık. Sonunda yeni yaptırdığım turbonunda sağlıklı yapılmadığını öğrendim ve tüm harcadığım para (Yaklaşık 4500 DOLAR)  ve zamanın boşa gittiğini gördüm. Ayrıca kontrol ettirdiğim yine bilindik meşhur firma turbo tekrar revize edilemeyecek kadar kötü duruma gelmiş dedi. Ayrıca fiyatları dışarda araştırdım ve çok yüksek fiyatlarla paramla rezil olduğumu öğrenmiş bulunmaktayım.

Ayrıca aracımda radyatör ve hortumlar da değişmesine rağmen su kaçağı da giderilemedi ve başka servise aracımı getirdim ve yeni yapılıpta tekrar bozulan turbo vs tekrardan masraf yapmak zorunda kaldım ve şu anda aracımın su eksiltmesin silindir bloğu çatlak olmasından kaynaklandığını gördük ve araca bir de yeniden motor yapmak zorunda kaldık. Oysa aracı oraya verdiğimde su eksiltme yoktu, uzun yolda bile hiç su da eksiltmemişti.

SONRA FİRMA YETKİLİSİ BURAYA GELDİ VE ŞU SORULARIMA CEVAP VEREMEDİ:

Soruma cevap vermeden kendı kafalarına göre bişeyler yazıyorlar SON DURUM:

mertcan nıye yukarıdakı sorulara cevap veremeden kaçtı? Hem yazın burdan cevap verecegım diyip hemde neden kukla gibi sana yazdırıyor?

Soruver Bedirhan usta demişim orda kıvırıp onu görmemeze gelip baglıcadakı Pılot garage Oto ekspertizi tanımıyorum demiş ama bedirhan ustayla alakalı bişey dememiş . Motor vs ne durumda oldugunu onlar biliyor benım soylememe gerek yok, adamlar tarcanlar vs gibi bilirkişi seviyesinde uzman kişiler oto galeri değil yani :)

Neden Paşaoğlu Aral Service'de yeni yaptıgı enjektor hemen sanayıden cıkınca bozuldugu sonra tekrar 2. kere enjektor parası aldıgını, neden turbo hortumdan dıye yalan soyleyıp yenı yaptıkları turbonun da bozuk cıktıgını, neden contadan yag kacırıyor contalar yenılenecek cok masraf diye yalan söyleyip yag cubugunun ordan gelen yağı baska ustanın gorup kacak yok abı demesıyle bu ve benzeri birsuru yalan dolan oldugu halde neden motor km sı yuksek algısıyla sadece 1,2,3 burdan yürüdüğünü sorar mısın?

Çünkü hep aynı seylerı soyluyor servise sorunsuz giren aracın kullanılamaz hale gelip sureklı servise defalarca girip cıktıgıyla ilgili hiç yorum yapamıyor. Araca 4500 dolar civarı para harcandığını bobinlere, soketlere, hortumlara , enjektorlere, turboya, radyatöre kadar değiştiği halde

parası alındı , aracla 100lerce km test yapıp cihaza baglanarak log alındıgı halde saglıklı diye bana teslim edildiği halde 7-8 defa 6 ay boyunca aracın sanayıde oldugunu ve sürekli yalan dolan söylenerek beni oyaladıklarının hakkında neden tek bir yorum yok?

YUKARDA CEVAP ALAMADIGIM SORULARIDA TEKRAR YAZIYORUM COPY PASTE:

"Hayır kapak yapıldı yada motor açılınca gorulduki kapakta sorun yok sorun olmayan şeyi tekrar yapmadı belki nerden biliyorsun kafadan uyduruyorsun. Faruk ustaya sormak çok kolay bunları. Senin setup yapıldıktan sonra yaptığınız enjektör bozuldu, su eksiltmeyen araba su eksiltti, hiç arıza yaşamayan araba her 4. Vitese takıp gaza bastığımda hata verdi stop etti vs vs hepsini yazdım. Ama sen km buydu kapak çatlamış diye konuyu hep ortpas etme derdine düşüyorsun farkindamisin. Orda da senin ustan ayrıca radyatörü değiştirince su eksiltme kesilmedi bana su doldurma yerindeki plastik kapak kaciriyo şu an parça yok parça gelince takarız diye tekrar yalan söyledi beni yolladi. Ama sen buraya gelip şu eksiltme sorunun kesilmiş diye hala yalan söylemeye devam ettin. Nedeni ne bu yalanların?"

"Hiç alakası yok konya turkuaz oto Faruk usta herkes bilir öyle alalede ustalar değil bunlar haberin olsun biraz ustalara saygın olsun. Tanimadigin adamlarla da tanış bak forumda 100 tane adamla tanışacak zamanım var sasmaza 3 km mesafede pilot garage bağlıca Semih bey git çay kahve ic aracın ustasida Bedirhan seni çok iyi taniyormus haberin olsun onlara konusabilirsin ama onun adını ağzına almadın şimdi nedense.

Bu araç hiçbir arıza ışığı yakması, hiçbir şu eksiltmedi uzun yol gitti 800 km'ye yakın ankara finikeye kadar gitti sizin servise girdi ve sonra olanları anlattım. Sen olayı motor km si yüksek demeye getirdin ama senin ustan yaparız şıkır şıkır binersin buna diye beni ikna etti. Yani bana senin dediğin gibi bu blok eski boşver başka blok alalım demedi o zaman senin ustan bunu bile bile yeniden setup yapıp bizi kasıtlı olarak dolandırdı mi bunu mu demek istiyorsun?"

"Niye sonra goturdugum usta senin abilerinin ustası gibi bana selenoid valfi, hortumdan dolayı arıza veriyor demiyorda onlara bakıp bunlarla alakası yok turboda sorun çıktı diye geliyor doğruyu söylüyor, niye radyatör de delik var diyip radyatörü değiştirince sorun çözüldü diye yalan söylemiyorda sorun silindir kapağı çıkıyor?, Neden contalar değişecek yağı ordan damlatiyor demiyorda abi sadece yağ çubuğunun altındaki yer yerinden çıkmış onu yerine oturttum yağ damlatma yok heryer sağlam diye senin abilerinin ustalarının her söylediği başka servise gidince yalan olduğu ortaya çıkıyor?

• Hocam diğer konuyu da gördüm. Böyle uzun oldu mu okumuyorum. Araba işlerini sevmediğim için özellikle okumuyorum.

Demem o ki, bu kadar uzun yazmak yerine, hakkınızı hukuki yollarden neden aramıyorsunuz?

• Soruşturmayı bizzat kendim yürütmek istedim

• Çok ilginç bir şekilde yalan söylemeye ve bana iftira atmaya devam ediyor şu anda facebookta yine kendi çalıp kendi oynamış.

Bana gruplarda uzaklaştırma aldırdı ve birçok kişiye facebookta topluca şikayet ettirerek profilimin kilitlenmesine sebep oldu ve kendisine cevap veremedim.

Şimdi de bu şahıs bana: "Fake profil olduğunda belli

Konu açmasında ki amacı forum sitelerine açtığı konuda kendisini haksız çıkarıp

Kendi arabasındaki problemleri ustalara atmaya çalıştığını kanıtladığım için

Böyle her gruba konu açıyor"

diyerek yalan iftira atmıştır. Kendisi olayları saptırma ve örtbas etme çabasındadır.

Üstelik bunu aynı techturkeydeki gibi topluca birleşip beni gruplardan attırarak yapıyorki ben orda kendisine cevap hakkımı kullanamayım diye. Çete mi kurmuş galiba bunlar bilemiyorum. buyrun şahit olun

Techturkey forumunda açtığım konuyu örtbas etmek için bir anda 100 mesajla saldırildı(YENI EDIT..)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2EB38C4FC -- 2 Kasım 2023; 10:38:48 >

• Tam 100 kişi mi saldırdı, yoksa yuvarlak rakam mı verdiniz Techturkey forumunda açtığım konuyu örtbas etmek için bir anda 100 mesajla saldırildı(YENI EDIT..) 

• adamlar sana basitce arac km sini sormuş ona bile yokuş yapmışsın toxic bir şekilde, yazdığın hiçbir şeyi okumama gerek yok. Bence özetle dişini geçirememişsin adamlara, mağduriyetinin sebeplerini adamlara yıkmaya çalışıyorsun gibi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • por favor kullanıcısına yanıt

1 gunde 120den fazla mesaj verdı salladım yanı ama herkes 2 defa yazmamıstır bıkac gunde bayagı yazan oldu bburdan dha canlı oralar

• Authorized kullanıcısına yanıt

Bu konudaki DH 2. mesaja bakarsan olayı 2. mesajda yazdım oradakıler olayı tambılmedıklerı ıcın kafalarına gore uydurup bana da uzaklastırma verıp kendı aralarında dedıkodu dondurmeye devam ettiler

• 100 kişi mi Techturkey forumunda açtığım konuyu örtbas etmek için bir anda 100 mesajla saldırildı(YENI EDIT..) 

dikkatli bakın bence 500 kişi vardır en az

• Techturkey forumunda açtığım konuyu örtbas etmek için bir anda 100 mesajla saldırildı(YENI EDIT..) 

• Techturkey forumunda açtığım konuyu örtbas etmek için bir anda 100 mesajla saldırildı(YENI EDIT..) 

• valla hacı abi kim çete kim örgüt bilmemde sen buraya gelip alakasız bir forumda alakasız kişilere kendi durumunu açıklıyorsun, biz bu adamları tanımayız ama yine de seni haksız görüyoruz gibi sanki. Sen vazgeç bu sevdadan, 2. mesajında da resmen karşındaki adamı haklı çıkaracak bir ekran görüntüsü paylaşmışsın. Adam bir TC sini vermemiş delikanlı gibi yaptığım işin arkasındayım arayan arasın, yolu düşen uğrasın demiş. Sana sen haklısın diyeceğimiz hiçbir şey sunmamışsın ki sadece kendi perspektifinden olan biteni anlatmışsın, biz nerden bilelim işin doğrusunu yani

• Zibidi Gonzales kullanıcısına yanıt

Yukarda cevabı var sorunun yanitladim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Authorized kullanıcısına yanıt

DH bu konudaki 2. Mesajı okuduysan sorun yok herkesin fikri kendine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2EB38C4FC -- 2 Kasım 2023; 15:50:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam, öncelikle geçmiş olsun. Hem buradaki hem de diğer forumdaki konuşmaları okudum. Dedikleriniz doğru bile olsa olayın siniriyle kendinizi yanlış ifade ediyorsunuz, bu şekilde bir yere varmanız zor olur. Saldırgan bir üslup kullanırsanız karşı taraf da ona göre tavır takınacaktır. Yapılacak en doğru şey hukuki yola başvurmak olacaktır. Forumda haklı çıkmak bir şey çözmez.

• noldu hiçbir soruya cevap veremedın diğer konuda , burdada pişmiş kelle emojisi koymussun ?

• Kardeş antalyadaki motor rektefiye ustası öldürülmüş mü ölmüşmü tarzı cümleler kuruyordun en son orada kalmıştık. Ne konuşuyorsunuz aranızda konuyla ilgili bildiklerini yaz demiştim ondan sonra dilini yuttun konuşmuyorsun. Yazsana ne konuştuğunuzu neler biliyorsun konuyla ilgili anlat bende duyduklarımı yazdım barı gelmişken yaz diorum hiç cevap vermıyorsun nedense

• valla sana laf yetişmez,yetiştirmekte istemiyorum zamanımı çalmaya başladın çünki,o yüzden seni blokluyorum nicklerini bile görmek istemiyorum.geçmiş dönemlerde böyle bir konuyu treyturop nickiyle açan sendin sana sormalı ne oldu ne bitti antalyalı sensin ben değilim gökhancım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CC918CAF3 -- 2 Kasım 2023; 19:9:1 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.