"valla sana laf yetişmez,yetiştirmekte istemiyorum zamanımı çalmaya başladın çünki,o yüzden seni blokluyorum nicklerini bile görmek istemiyorum.geçmiş dönemlerde böyle bir konuyu treyturop nickiyle açan sendin sana sormalı ne oldu ne bitti antalyalı sensin ben değilim gökhancım" yazmıs Adam engelledi gitti cevaplayamıyorum mlsf "mrt_rs" miydi neydı adı. Zaten ben bildiklerimi anlatmıstım ama sanayıdekılerı tanıdıgı ıcın onları sormustum küstü adam ya bildiğin :D < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2EB38C4FC -- 6 Kasım 2023; 9:4:22 > |
Techturkey forumunda açtığım konuyu örtbas etmek için bir anda 100 mesajla saldırildı(YENI EDIT..) (2. sayfa)
-
-
Aslında olayın çok ciddi boyutları olduğunu düşünmeye başladım.
Paşaoğlu Aral Service Sezai usta gelmedi sözcü olarak Ankara Bayisi Mertcan usta oradan aldığı bilgilerle konuya girdi. Sonrasında Mertcan Ustanın techturke****larında, facebookta , hatta donanım haberde bile çok geniş bir tanıdık kitlesine sahip olduğunu gördük zamanla. Çok garip bir şekilde daha olayı bile okumadan birçok kişi sürekli konuya ard arda mesajalr yazdı ben daha konuyu açalı mesaj atalı 2 dk olmuş hurraaa saldıran saldırana :)
Yani tamamen herşey planlı bir şekilde ilerledi mi bilemiyorum. Techturkeyde uzaklastırma verilip olay örtbas edilmeye calışıldı ardından Donanımhaber forumlarında da tarafıma uzaklastırma verdirilmeye çalışıldı ama DH yönetimden arkadaşlar bu durumu yemedi. Çunku yöneticilerde konuyu okuyunca adam hakkını arıyor dedi ve olayın onların algı yaptığı yönde olmadığını farkettiler. Bu büyük bir başarı oldu DH ekibini tebrik ederim o konuda.
Zaten facebook olayına girmeyeyim orada da gruplarda birçok kişi çıktı şikayetler vs gruplardan suç unsuru olmadan atıldım. Başlıktaki DH konusu takip edersenız Facabookta suç unsuru olmayan konuları zaten görürsünüz.
Aslında olayın boyutlarını şöyle açıklayayım. Techturkey forumlarında Mertcan usta demiştiki Sezai usta iyi olmasa bu kadar nissan gtr lar vs birçok milyonluk araba serviste olmaz demişti.
Dışardan böyle görülebilir ama ben 6 ay boyunca orada olduğum için oradaki çoğu milyonluk aracın Ata Motorsport Dr Ecu nun müşterisi olduğunu gördüm. Çunku ikisi de aynı dükkanda hizmet vermekteler. Yanı tamamen çürümüş bir teori yine algı operasyonu gibi geldi.
Asıl daha da önemlisi benım aracım test edilip bana aracın hazır diye verildiğinde arabamın yüksek hızda giderken fren bastığımda kendi kendine gaz vermesi hızlanmsı ve bunun şansıma düz bir yolda olması ve farkedip debriyaja basmam. Eğer virajlı bir yolda olsa hiç beklemediğim bir anda olduğundan belki bugün burada bunları yazamıyor olacaktım.
Sonrasında ise yine testler tamam aracın hazır diye verilip sonrasında aracın 80-90 la giderken bir anda stop etmesi. Orada da yine virazda yada arkamda tır otobus vb araçların olduğu bir yolda olsam sonuçları farklı olabilirdi yine tehlikeli durumlar oluşabilirdi.
Daha da önemini düşünelimki bu serviste bazı araçlara methanol kit takılıyor. Yani böyle basit bir polo setup işleminde ben bunları yaşıyorsam eğer methanol kit hatta nos bile takılan bazı araçlarda neler gerçekleşebilir biraz bunları da düşünmemiz lazım. Yani ben ölüm tehlikesi bile geçirdiysem ve atlattıysam başka neler yaşayanlar oldu onları bilme şansımız var mı bilemiyorum?
Methanol dediğimiz olayda şakası olmayan bir olay şöyle örnekleyelim:
Ömür ÖzgüryoutubeYandığınızı ama sizi yakan ateşin görünmediğini düşünün. Bu bir film sahnesi değil, tamamen gerçek, bu olay 1981 yılında Indycar yarışları sırasında yakıt ikmali yaparken Rick Mears’ın başına geldi. Rick yarışın 61. turundaydı, pite girdi ve aracına yakıt ihmali yapmak için beklemeye başladı. Tam o sırada Metanol yangını patlak verdi, yakıt her yere sızmaya başlamıştı, ancak en büyük sıkıntı metanol alevlerinin gün ışığında gözükmemesiydi. Bir kaç pit görevlisi ve Rick yanıyordu, ama adeta üzerlerinde hiç bir şey yoktu, hemen müdehale edildi pit görevlileri söndürüldü, ancak Rick’in üzerine fazlaca bulaşan Metanolü söndürmek biraz zaman aldı. Rick söndürüldüğünde vücudunda 3.derece yanıklar oluşmuş ve hemen hastaneye kaldırılmıştı, hastaneden çıktıktan sonra ise yüzünde oluşan yanıklara rağmen iki yıl içinde on yarış ve iki Indycar şampiyonluğu daha kazandı. Katıl Butonundan Bana Destek Olabilirsiniz. https://www.youtube.com/channel/UC0-2vXzUYIqwZNAYOemy7Bg/join Videolarımızı kaçırmamak için kanalımıza ABONE OLmayı unutmayın. Instagram: https://www.instagram.com/omurozgurgrg/ Tiktok: https://www.tiktok.com/@omurozgurr Bu Videolarıda İzleyebilirsiniz. Paul Walker'ın Hayatı - Otomobillere Olan Aşkı ve Fast and Furious https://www.youtube.com/watch?v=z2J5avNwMfs&t=850s&ab_channel=%C3%96m%C3%BCr%C3%96zg%C3%BCr Porsche Nasıl Modifiye Edilir ? - RWB - RAUH-Welt Begriff https://www.youtube.com/watch?v=L80ZsALHMqE&t=290s&ab_channel=%C3%96m%C3%BCr%C3%96zg%C3%BCr Yerinde Duramayan Arabalar Lowrider nedir? https://www.youtube.com/watch?v=-r_uxQEZ6FQ&t=242s&ab_channel=%C3%96m%C3%BCr%C3%96zg%C3%BCr Reklam ve işbirlikleri için İletişim; omurozgur2@gmail.comhttps://www.youtube.com/shorts/LGQ54E9Ev6M?si=7Eq96T5aLAItXF8O
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2EB38C4FC -- 3 Kasım 2023; 6:4:56 >
-
Saçma sapan forum sitelerinde niye takılırsınız.
-
yav sen bı olayları oku neler oldu neler haberın yok :D DH dekı linke tıkla ılk mesajdaki
-
Adam o km'de arabaya yapan ustanın suçu dedi konuda görmedin galiba gir dh de açtığım linkteki konuya ondan sonra olayın genelini anlamaya çalış zorla bakalım biraz. Zaten olay algı çekilen o nokta değil enjektorden turboya kadar yenilendi herşey araba sanayiden çıkınca enjektör arizasi verdi , stop etti, kendi gaz verdi defoarca sanayiye gitti ondan bundan diye bahaneler turedi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2EB38C4FC -- 3 Kasım 2023; 14:56:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
100 mesajdan fazla mesaj oldu 1 günde kişi sayısı bilmiyorum ama bayağı organize orgutlesmisler çünkü Facebook vs heryerde çevreleri var istedikleri gibi uzaklaştırıp kafalarına göre takılıyorlar
Başta mağdur bı adam konuya bir bakayım dedim.
Sonra baktım çok uzun özet geçen var mı diye mesajlara bakarken bunu görünce bir haftadir atmadigim kahkahayı bastım Allah razı olsun bugün de güldük
Mesele hakkında bir taraf tutup yorumda bulunacak değilim elbette ama derdini kısa ve net ifade edebilirsin bu şekilde çok az kişi şikayetini ve sorunlarını okumaya yeltenir. "Çete" veya "örgüt" gibi hoş olmayan yakıştırmalara başvurmak da problem çözümünde ters etki yapar. Protestoya yol açıp haklı veya haksız olman fark etmeksizin görmezden gelinmene veya tepki görmene neden olur.
Bence tam tersi. Çünkü konuyla ilgili yorum yapamadıkları ve örgütlenip toplu şekilde gelip konuyu sabote etmeye çalışmaları ve beni banlayip konuşmamı sürekli engelleme çabaları. Forumlarda örgütlenip yapılabilecek tek şey bu sekilde örtbas cabalaridir herşey açık , kanıtlı ve net o nedenle
Hiçbir şey bilmesen elbet sanayiye yolun düşmüştür sanayi de çok usta gördüm ben ve tecrübe ettim mlsf. Sanayide bı ustada gordugum en basit bir olayı söyleyeyim adam n75 hortumunu yerinden çıkartmış müşteri çıkınca araç yığılma yapınca geri dönüyor adam n75 değişmesi gerek diyor anlaşmalı parcacidan n75 alıyor ordan yuzde 30 kar koyuyor bide işçilik alıyor. Çıkan sağlam n75 i de çekmeceye atıyor ki çekmecede 50 tane n75 gördüm ben bu şekilde çıkma almış saklamış hepsini .. neler gördüm ben sanayi ortamında neler onada ayrı konu açar anlatırız. Zaten fecebook gruplarında paylaşmıştım orda da gruplardan hemen atıyorlar çünkü örtbas . Yani forum olsun Facebook gruplari olsun adamlar hemen ban atıp örtbas etme derdine düşüyor klasik artık çok basit bir teknik bana vız gelir bunlar
Hocam sunu da dusun. Adam bıza çamur atıyor dıye ıftıra atıyor. Hadı versın mahkemeye vvermeez nıye benım elımde tum konusmalarımız vs var herseyın delılı var elımde. Karsımda boyle yuzlerce takıpcısı olanlar , forumlarda yonetıcı olanlar vs gelsede en falza ıste konuyu saptırmaya calısır. Ama benım elımde hersey delıllı kaldıkı bak benım durumumda olan bıkac kişi daha var gerekırse bız nıtelıklı dolandırıcılık davası acabılecek kapasıtedeyız belkıde. Yanı adam bana dava acsa kendı gume gidecek misal yanı bılemezsın neler donuyor su anda neler :D Yanı su ortamda herkes gelıp hodrı meydan konusmalı ama alay edıp dalga gecmeye kalkarsa ona gore uslupta değişir , yalan vs soylerse ona da ayrı karsılıgını alır...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2EB38C4FC -- 4 Kasım 2023; 19:53:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
büyük firmalar da forumlarda paralı adam çalıştırıyolar ve en az 10 senedir bu böyle.
markasını vermek istemiyorum ama çok büyük bi telefon firmasının amiral gemi modellerinden birinin DH konusuna girip o telefonu eleştiremiyosun mesela. anında 10 kişi saldırıyo ve tüm saldırı mesajları anında 10 beğeni topluyo. ama telefon hakkında güzel şeyler yazarsan, aynı kişiler sana firma ağzıyla şöyle cevap veriyolar: "görüşleriniz için çok teşekkür ederiz. boş bi zamanınızda telefonun akıcılığı ve yüksek işlem kabiliyeti ile ilgili güzel yorumlarınızı da bekleriz" bunu yazan adam normal bir DH forum kullanıcısı sıfatıyla burda mesaj yazmakta. ama kendisinin firma çalışanı olduğunu sadece ağzıyla söylemediği kaldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 4 Kasım 2023; 11:31:34 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hangi markaymış o hocam hemen gidip bir şeyler yazayım
-
Sohbet bölümüne tekrar konu açtım yine banladilar beni konuşturmamak için tekrar örtbas etme tekniklerini kanıtlamış bulunmaktayım görüldüğü uzere
Kendileri küfür bile ediyorlar ama banlanmiyorlar organize olmuşlar aralarında
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2EB38C4FC -- 5 Kasım 2023; 11:36:33 >
bu sefer kaç kişi saldırdılar
-
350 bindeki araca neden setup yapmak istersiniz ki ? Metal yorgunluğu ister istemez tüm parçalarda vardır.
Kendileri küfür bile ediyorlar ama banlanmiyorlar organize olmuşlar aralarında
Usta motor düzgün yaparım dedi bir nevi dolandırıcılık tekniği sanırım bilemiyorum zaten burdaki konuda yetkili ağız açıklama yaptı DH deki diger linke bkz.
Yani ortada alınan para var ama yeni yaptıkları enjektor , turbo vs hepsı arızalı cıktı , saece konuyu saptırmak için araç km si 350 bınde dedıler yanı teknıkleri basit. Aracın motoru sıfırdı ben konuda anlattım yanı araca yeni blok alınır takılır vs bu aracın km olayı sadece algı operasyonu. Ben 1 mılyonn km taksı motoruyla gidip arac km sını 300 TL ye 100 bıne ındırsen o zmn ne diyeceklerdi hiç düşündün mü? Tabiki algı operasyonu yapacaklar taktiklerini açığa çıkardım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2EB38C4FC -- 5 Kasım 2023; 12:13:30 >
editt koydum tekrar baladılar benı bugun
-
Geçmiş olsun ve tesekkur mesajları bolca geldı. Rica ederim, Ne demek vatandaslık görevimi yaptım sadece...
-
Üslubundan dolayı haksız duruma düşmüşsün. Gündüz techturkeyde dolaşırken konuyu görmüştüm. Yardımcı olmaya çalışan insanlara ters cevaplar vermişsin. Öyle olunca da insanların tavrı gayet normal. Şimdi burada rastgelince, tekrar okudum ve anladım ki kendince haklısın. Hatta bence haklısın ama ustayı da dinlemek lazım.
Ben de 1.6 tdi oem hybrid setuplı arabaya biniyorum. Geçen hafta benzer bi olay başımdan geçti. Az daha motor açtırıyordum. Maalesef bu tür arabalara biniyorsan tanıdık ustan olacak.
Techturkeyde sakince, terslemeden derdini anlatsan senin tarafında dururlardı yüksek ihtimal ama olay kavga dövüşe dönmüş. Sana haksızsın demiyorum fakat bu tavırla problemli müşteri izlenimi veriyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zQrba -- 6 Kasım 2023; 0:33:53 >
Hocam firmanın farklı sube yetkilisi benımle alaycı bir tavırla konusunca mecburen nefsi mudafa hakkımı kullanarak uslubumu tabıkı değiştirmek durumunda kaldım. Sonrasında zaten olayı km algısı yaratmaya calıstılar ve orada nasıl bir kalabalık olduklarını ve sahsında youtubeda 100bınlere ulasan ızlenme videosu oldugunu, yanı tanınmıs bırı oldugunu sonradan facebookta vs heryerde engellenınce gordum. Hatta iftira atmaktan hakaret etmekten gerı kalmadılar ve kımse banlanmadı tek banlanan kişi orada benım farkındaysanız. Yanı olayın boyutları farklı olabılır muge anlı vb programlara katılam ihtimalim var detayları Tvden gorebılırsınız zaten. Sonrakı konumda zaten yazdım bana cevap verdırmeyıp banlayanlara
www.techturkey.comPaşaoğlu Aral Service Antalyada aracım bozuldu harcadığım parada boşa gittihttp://www.techturkey.com/forum/sohbet/245232-pasaoglu_aral_service_antalyada_aracim_bozuldu_harcadigim_parada_bosa_gitti.htmlSiz nasıl bir olay yaşadınız hangi ilde hangi servis yazabılırmısınız? Servis ismini istersenız ozelden yazabılırsınız ben su anda kendım sorusturma yurutuyorum ve cok buyuk delıller var elımde .
sizinde yasadıgınız olayı detaylı anlatmanız onemlı cunku siz yasadınız baskaları yasamasın yada haksız kazanc elde eden dolandırıcılar varsa bunların yeri sanayi değil cezaevi olmalıdır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2EB38C4FC -- 6 Kasım 2023; 9:2:39 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X