Uzun yillar sonra hesabimin sifresi camasir makinesinde bulmam ile beraber konu disinin durumunu yoklamayi ve eskilerden kimler var kimler yok kontrol etmeye geldim. nasilsiniz iyimisiniz gencler, abiler, ablalar toplasinda az muhabbet edelim. Neler yapiyorsunuz Bim aktuller takip ediliyormu, oluculer hala buradami, yuzunun yanmadigini iddaa eden arkadastan haber varmi, en onemlisi iftar bulusmalari ne durumda bu sene yapacakmiyiz ? |
Selam arkadaslar gorusmeyeli uzun zaman oldu nasilsiniz.
-
-
Ooo bu adam çok eski
Hocam hesabı sil git eski güzel şeylerden hiçbiri yok artık -
Hocam senin profilnden açtığın tüm konulara baktım.
Yıllardır yaptığın her haltın konusunu açmışsın
Ekseriyetle kız konusu : D
Bazen üni birakcam demişsin,bazen zırt pırt bi kiza aşık olup konusunu açmışın xD
Naptın şimdi,hayatında neler değişti,meslek,üni,ülke,yenge var mı vs.
-
Geri git hocam forum bitti
-
Universiteyi bitirdirm. Ikici universiteye basladim onu biraktim :D.Dunya turuna cikmaya heveslendim bir ara sonra bir yerde aile devreye girdi cocuk meczup olacak diye ise girdik. Allah yuru ya kulum dedi guzel yerlere geldik cok sukur, ama meselenin kazanilan para, mevki, makam ile alakasi olmadigini anladik. Eger icinde bir huzursuzluk ve tamamlanmamislik varsa hersey kaldigi gibi devam ediyor. Suanda bu konular uzerine kafa yoruyorum hayat garip :)
Ama yavas yavas taslar yerine oturuyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X