Şimdi Ara

ateşli hatchback arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 45bin tl civarı bir bütçem var ve 2006 model üstü güçlü güzel konforlu bir hatchback arıyorum aklımda bir kaç model var

focus st 2007 imprezza wrx 2008 polo gti golf gti

subarunun son hızı çok düşük geldi focusun 225hp motorla önden çekiş olması endişelendiriyor polonun iç hacim olarak küçük olması ve polo gibi bir araca 45bin tl vermek endişelendiriyor golf gtiların hepsi oynanmış ve kmler bir hayli fazla

bu araçlar hakkında bilgi verip bunun dışında bi tavsiyede bulunabilirseniz sevinirim

• Alferomeo guiletta
  • Hasan Paşa kullanıcısına yanıt
    bu paraya çok zor özelliklede 180hp üstü bi araç istiyorum guilettalarda o sınıfta bir tek 1750cc motor var oda baya yüksek fiyatlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: selooohc

bu paraya çok zor özelliklede 180hp üstü bi araç istiyorum guilettalarda o sınıfta bir tek 1750cc motor var oda baya yüksek fiyatlı
    180 hp üzeri biraz zor ama BMW 1 serisi 150 hp civarı 2008 modeller falan 45k'ya bulunabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adieu

180 hp üzeri biraz zor ama BMW 1 serisi 150 hp civarı 2008 modeller falan 45k'ya bulunabiliyor.

Alıntıları Göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-hatasiz-2013-cupra-149897688/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-2013-seat-ibiza-1-4-tsi-sport-coupe-cupra-beyaz-cam-tavan-dsg-150721569/detay
    Seat ibiza cupra? 180 hp hemide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekilord -- 18 Ocak 2014; 11:31:57 >

• Megane RS
  • quote:

Orijinalden alıntı: spinattimyalnizliga

Megane RS
    hocam performanslı bir araç düşünüyor iseniz temiz bir tane 98 civic vti alın bence. 1.6 160 hp Atmosferik

• quote:

Orijinalden alıntı: bilalöztkr

hocam performanslı bir araç düşünüyor iseniz temiz bir tane 98 civic vti alın bence. 1.6 160 hp Atmosferik

Eski olmicak bide esp arabada mutlaka olcak
  • quote:

Megane RS

Rs baktım ama kalitesi reno
  • quote:

45bin tl civarı bir bütçem var ve 2006 model üstü güçlü güzel konforlu bir hatchback arıyorum aklımda bir kaç model var

subarunun son hızı çok düşük geldi focusun 225hp motorla önden çekiş olması endişelendiriyor polonun iç hacim olarak küçük olması ve polo gibi bir araca 45bin tl vermek endişelendiriyor golf gtiların hepsi oynanmış ve kmler bir hayli fazla

bu araçlar hakkında bilgi verip bunun dışında bi tavsiyede bulunabilirseniz sevinirim

Valla cupraya hayır dediniz ya size jet alalım hocam az daha biriktirin

• quote:

Orijinalden alıntı: calamityeas

quote:

45bin tl civarı bir bütçem var ve 2006 model üstü güçlü güzel konforlu bir hatchback arıyorum aklımda bir kaç model var

Valla cupraya hayır dediniz ya size jet alalım hocam az daha biriktirin

Cupraya Hayır dedemin nedeni hem boyutları hemde aynı paraya polo gti var

• Type r veya megane rs derim.
  • 207 rc !
  • 45 bin peşin verip bir eve girin. En azından ateşli tehlikelerden hem uzak olursunuz hemde sebep olmazsınız. Birde 3-5 yıl sonra sağlam bir yatırım yapmış olduğunuzu farkedersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: matematikcimm

45 bin peşin verip bir eve girin. En azından ateşli tehlikelerden hem uzak olursunuz hemde sebep olmazsınız. Birde 3-5 yıl sonra sağlam bir yatırım yapmış olduğunuzu farkedersiniz.
    Neden Type-R düşünmüyorsunuz ?
  • quote:

quote:

Megane RS

Tampondaki damalı yazıya dikkat.

• quote:

Orijinalden alıntı: High Quality

quote:

quote:

Megane RS

Tampondaki damalı yazıya dikkat.

Alıntıları Göster
    St hakkındaki sorylarınızı yanıtlayabiliirm elimden geldiğince

• quote:

Orijinalden alıntı: matematikcimm

45 bin peşin verip bir eve girin. En azından ateşli tehlikelerden hem uzak olursunuz hemde sebep olmazsınız. Birde 3-5 yıl sonra sağlam bir yatırım yapmış olduğunuzu farkedersiniz.

Sokak serserısı degil post ustası olmak ıcın uğraşıyoruz sokaklarda can vermek degil pıstlerde can bulmak ıcın yaşıyoruz
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.