Şimdi Ara

ateşli hatchback arıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seat Leon Cupra ve Mini Cooper S öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hot hatch = ateşli hatchback mi
  • Megane RS veya Focus ST derim. Yalnız oynanmamış bir araç bulmak lazım. Özellikle Megane'lere tüp takılıyor ve satarken sökülüyor.
  • 207 LeMans, FN2 Typer, Citroen Ds3 ,Pug 208 Gt
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pyromania.

Hot hatch = ateşli hatchback mi

Evet

• quote:

Orijinalden alıntı: Umut T.

Megane RS veya Focus ST derim. Yalnız oynanmamış bir araç bulmak lazım. Özellikle Megane'lere tüp takılıyor ve satarken sökülüyor.

Focus st ve imprezza wrx arasında kaldım gibi görünüyor focusun son hızı comforu daha iyi imprezzanin yol tutuş ve hızlanma değerleri ve endişelerim var subarunun son hızı focusun önden cekiş olması karar çok zor

• quote:

Orijinalden alıntı: nrttn/bora

St hakkındaki sorylarınızı yanıtlayabiliirm elimden geldiğince

Bu araç için herkes 225hp önden cekiş için fazla diyor yere aktaramaz diyor 225hp nin hepsini hissettirmez falan diyor şimdi 1.si mühendisler bunu hiçmi düşünmemiş 2.side daha önce alfa 164 ve şuanda volvo c70 kullanıyorum alfa 204hp 5 vitesti ve her alfa gibi agresifti yere güç iletme konusunda sıkıntı yaşamıyordu volvo ise 4 vites otomatik oda sıkıntı etmiyor ama bana volvoda alfada ağır ve yüksek vites oranlı araçlar diyorlar focus hem hafif hemde 6 ileri diye çok fazla patinajda kalır diyorlar buda beni şüphelendiriyor bu konuda bi fikriniz varmı birde araçta esp varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: High Quality

quote:

Orijinalden alıntı: selooohc

quote:

Orijinalden alıntı: spinattimyalnizliga

Megane RS

Rs baktım ama kalitesi reno

Tampondaki damalı yazıya dikkat.

ateşli hatchback arıyorum

Konfor ve iç mekan kalitesinden bahsediyorum yoksa yürüyen aksam motor vs süper

• quote:

quote:

quote:

quote:

Megane RS

**

Şöyle bir olay var. bu sınıftan bahsediyorsanız iç mekan hadi neyse de, konfor aradığınız son şeylerden olmalı.

Yol tutuş için, şasi dinamikleri için bu araçlar sert araçlardır.

Madem konfor istiyorsunuz, performans serilerine değil de güçlü motorlara yönelmeniz daha iyi olacaktır.

• Anladigim kadariyla B sinifi arac pek dusunmuyorsunuz ic hacimden dolayi. Size 1.6T 180Hp astra J onerebilirim. En azindan aklinizda bir tercih daha olmus olur. 2010-2011 modelleri 40bin civarına bulursunuz

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Megane RS

**

Şöyle bir olay var. bu sınıftan bahsediyorsanız iç mekan hadi neyse de, konfor aradığınız son şeylerden olmalı.

Yol tutuş için, şasi dinamikleri için bu araçlar sert araçlardır.

Madem konfor istiyorsunuz, performans serilerine değil de güçlü motorlara yönelmeniz daha iyi olacaktır.

benim anlatmak istediğim donanımyardımcı eleman sunroof otm far vb. bu konuda ford oldukça iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

Anladigim kadariyla B sinifi arac pek dusunmuyorsunuz ic hacimden dolayi. Size 1.6T 180Hp astra J onerebilirim. En azindan aklinizda bir tercih daha olmus olur. 2010-2011 modelleri 40bin civarına bulursunuz

aslında onlarada baktım ama 180hp bir araç için performansı düşük geldi hızlanması yol tutuşu 160hp golf daha iyi duruyor heleki arada 20hp lik bir fark olduğunu düşünürsek
  • selooohc S kullanıcısına yanıt
    pm atarmısınız bana dah arahat konuşuruz
  • armudun sapı üzümün çöpü başlığına hoşgeldiniz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

Anladigim kadariyla B sinifi arac pek dusunmuyorsunuz ic hacimden dolayi. Size 1.6T 180Hp astra J onerebilirim. En azindan aklinizda bir tercih daha olmus olur. 2010-2011 modelleri 40bin civarına bulursunuz

aslında onlarada baktım ama 180hp bir araç için performansı düşük geldi hızlanması yol tutuşu 160hp golf daha iyi duruyor heleki arada 20hp lik bir fark olduğunu düşünürsek

Sanzumandan kaybediyor biraz.kesiciye cabuk dusuyor. Sizin alcaginiz arac belli aslinda bocanegra

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: matematikcimm

45 bin peşin verip bir eve girin. En azından ateşli tehlikelerden hem uzak olursunuz hemde sebep olmazsınız. Birde 3-5 yıl sonra sağlam bir yatırım yapmış olduğunuzu farkedersiniz.

Sokak serserısı degil post ustası olmak ıcın uğraşıyoruz sokaklarda can vermek degil pıstlerde can bulmak ıcın yaşıyoruz

O zaman kesinlikle Megane RS, sürüş keyfi, tur zamanları, hissiyatı tüm rakiplerinden üstün ve tartışmasız en iyi Hot-hatch. Konfor beklentimiz zaten yok. Ama derseniz ki ben o kadar para veriyorum iç mekanda da azıcık egomu gıdıklayacak farklılıklar olsun, bi donanım farkı olsun. Kozmetiği perfomans aracıma yakışır olsun. Bu konularda Megane RS sınıfta kalıyor. Ama ben şahsen üstteki yazınızda samimi olduğunuzu düşünerek Megane RS derim. Astraya gelince kağıt üstündeki verileri ne hikmetse reelde sağlayamıyor. 1.4 140lık astra 122lik TSI ın gerisinde. Aynı şekilde 180lik de 160lığın gerisinde.

• 2-3 bin gibi bir fiyat arttırma söz konusu ise; -İlana gitmek için tıklayın-
  • ds 3 dizel otomatik , 35 bine bulursun 2012 model. çok ateşli. kırmızı veya siyah alırsan da cillop gibi duruyor.
  • Her ne kadar beklentilerinizin dışında bi araçta olsa söylemeden geçemeyeceğim.

Alfa Romeo 147 GTA cayır cayır yanıyor ateşten.

Hot hatch sınıfına imzasını atan araçlardan biri desek yanlış olmaz.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-milano-alfaromeo-servis-guvencesiyle-147-gta-145902392/detay

Aman dikkat edin, kendinizi güce kaptırıp agaçta son bulmayın. İyi keyifler ve kolay gelsin.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.