Şimdi Ara

Ath-Cks90 vs Monster Turbine (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam burda baya bi fikir belirtilmiş. bende 100 dolara kadar bi kulaklık arıyorum. rock dinlerim genelde. ckm 50 kullanıyorum şuan, bundan daha tatmin edici bişey arıyorum. ue 500 ne ue 600 tasarım olarak çok iyi ama tatmin edermi bilmiyorum. shure se215 var onun içinde ucundaki süngerler çabuk yıpranıp konforunu kaybediyor diyorlar kararsızım. rock dinliyorum fakat, bas konusundada iyi bir kulaklık istiyorum.
  • arkadaslar turbine in sahte urunler fazla var mi piyasada. boyle bir ilan var mesela sizce ne kadar gercekci :)

http://urun.gittigidiyor.com/elektronik/monster-beats-dr-dre-turbine-kulaklik-47277316
  • Orjinal olma ihtimali yok.
  • Monster ürünlerini alıcaksanız çok kapsamlı bır arastırma yapın.Ebay yada gittigidiyor gibi siteleri baştan silin.Çok sahteleri oluyor.Paranız çöpe gitmesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATLI

quote:

Orijinalden alıntı: x-testers

Cks90 gerektiğinde basları woofer gibi verebiliyor ve en alt frekansların dahi üstesinden gelebiliyor.. Baslarının övülmesinin asıl nedeni çok atik ve toplu olması..

İnsanlar atik değince basların hiç uzamadığını, tok diye vurup geçtiğini zannediyor, öyle birşey yok İe8 ile kıyaslanabilecek bir bas tepkisine sahip olduğu söylenir. Ki bence doğru. Daha önce bu konu forumda tartışılmıştı ve sonuç cks90'ın turbine'den izolasyon haricinde daha iyi olduğuna bağlandı. Kısacası bas korkusu olanlar gönül rahatlığı ile alabilirler, bas seven her kesimi memnun edebilecek bir kapasiteye sahip.. Kendim de cks90 kullandığım için rahatlıkla tavsiye edebilirim. Bu kulaklığın verdiği bası çok seveceksiniz

Turbine cks90'dan iyi olmadığı gibi 100 lira da fazla. Bence düşünülmesi gerekir..

Cks 90 a karar vermek uzereyım bende.Ama ep630 u 5 sene kadar kullanmıs bırı olarak 100 150 lıra ıcın turbıne ı merak etmeye degmez gıbıme gelıyor.Tabıı kı hatrı sayılır bır rakam.Ama benım ıcın bass son derece onemlı.cks90 nun ep630 dan sonra cok farklı gelıcegını okudum forumda.Ama turbine nınde cks90 dan bır beden ustu oldugunuda duydum.

Eger kı bass konusunda cks90 daha ıyıdır dıyorsan (tecrubelı bırı olarak sana soruyorum:) muhtemelen bende cks90 a karar kılıcam..

Cks90 ep630 ile aynı bas yoğunluğuna sahip tahminimce. Çünkü cx200 ile aynı bass yoğunluğuna sahip. Cx200 ile ep630 aynı kategoride zaten..

Eğer ki isteğin "bas yoğunluğu çok yüksek olsun" ise cks90 kesmeyebilir. Lakin o kadar da basshead olacağını düşünmüyorum. :) o durumda tek çaren ie8 gibi.

Eğer ki "ep630 un yoğunluğunda bas olsun, ama bassları çok kaliteli olsun, atik olsun, diğer frekansları örtmesin her bas ayrıntısını versin" diyorsan cks90 tam aradığın kulaklık..

• Pekı turbine gold dersem sana.O zaman akan sular durur mu?Yoksa herseye ragmen cks90 mı dersın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATLI

Pekı turbine gold dersem sana.O zaman akan sular durur mu?Yoksa herseye ragmen cks90 mı dersın?

Turbine gold tabii ki :) Kullanmadım ama yorumlar bu yönde.
  • Bu arada uygun fiyata cks90 satıyorum ilgilenenler:

http://resim.donanimhaber.com/m_54433626/mpage_1//tm.htm#54433626
  • acaba monster in garantisi hakkında bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadembasaran

acaba monster in garantisi hakkında bilgisi olan var mı?

Garantisi hakkında bilgi derken? Suresi mı yoksa urunun garantiye verilisinden sonra ısleyis mı?
  • Arkadaşlar Monster Turbine'ı 100 dolar civarlarında bulmamız mümkün mü?

Çünkü 75 euro / 100 dolar'ı geçerse gümrük vs. sıkıntısı çıkabilir öyle birşey yaşamak istemiyorum.
  • Şuan en ucuz burası var 128 dolar tutuyor kargo dahil.

http://www.ebay.com/itm/New-Monster-Turbine-High-Performance-In-Ear-Speakers-127593-00-/290655626462?pt=Other_MP3_Player_Accessories&hash=item43ac6ce4de#ht_913wt_1037

Cks90 da 108 dolar

http://www.ebay.com/itm/Audio-Technica-ATH-CKS90-Inner-Earphones-Headphones-Black-New-/330642475714?pt=UK_AudioVisualElectronics_HomeAudioHiFi_Headphones&hash=item4cfbd3cac2

Aslında kargo fiyatını çıkarsak Cks 10 dolar daha pahalı.

Sizce ne yapmalıyım? Düşündüm 3 şey var gümrük sınırı aradaki fark ve ona değip değmemesi

Aradağım karakter zaten 2 kulaklıktada var , tahmin edebileceğiniz gibi düşük frekanslarda ses yoğunluğu ve sağlam bass lar.

• quote:

Orijinalden alıntı: HuS.TeR

Arkadaşlar Monster Turbine'ı 100 dolar civarlarında bulmamız mümkün mü?

Çünkü 75 euro / 100 dolar'ı geçerse gümrük vs. sıkıntısı çıkabilir öyle birşey yaşamak istemiyorum.

Hocam ebayden aliyorsaniz saticiya 75euronun altinda fiyat belirtmesini ve hediye olarak isaretlemesini isteyin
  • Hocam o olayların Artık pek bir işe yaramadığı söylentileri yoğunlaştığı için aslında bende riske girmek istemedim ve böyle birşeye karar verdim yoksa belki başka modellerede yönlenirdimde , dediğim gibi sanırım artık gümrük görevlileri model araması yapıp bi fiyata erişiyorlar ve o fiyat üzerinden işlem yapıyorlar , yani üzerinde yazan ne kadar efektif bilmiyorum.

Var mı son zamanlarda 100 dolar üzeri sorunsuz alışveriş yapan acaba
  • quote:

Hocam o olayların Artık pek bir işe yaramadığı söylentileri yoğunlaştığı için aslında bende riske girmek istemedim ve böyle birşeye karar verdim yoksa belki başka modellerede yönlenirdimde , dediğim gibi sanırım artık gümrük görevlileri model araması yapıp bi fiyata erişiyorlar ve o fiyat üzerinden işlem yapıyorlar , yani üzerinde yazan ne kadar efektif bilmiyorum.

hocam, ben amerikadan 240$ değerinde monster turbine pro gold, accessoryjack tan 150 $ a 3 tane monster turbine, yine amerikadan da 1 tane monster turbine getirttim. hiç birinde sorun yaşamadım. fiyatı 100$ ın altında olan birsürü şey aldım. onları saymıyorum hiç.
  • quote:

quote:

Hocam o olayların Artık pek bir işe yaramadığı söylentileri yoğunlaştığı için aslında bende riske girmek istemedim ve böyle birşeye karar verdim yoksa belki başka modellerede yönlenirdimde , dediğim gibi sanırım artık gümrük görevlileri model araması yapıp bi fiyata erişiyorlar ve o fiyat üzerinden işlem yapıyorlar , yani üzerinde yazan ne kadar efektif bilmiyorum.

hocam, ben amerikadan 240$ değerinde monster turbine pro gold, accessoryjack tan 150 $ a 3 tane monster turbine, yine amerikadan da 1 tane monster turbine getirttim. hiç birinde sorun yaşamadım. fiyatı 100$ ın altında olan birsürü şey aldım. onları saymıyorum hiç.

Hocam çok güzel diyosunuzda peki bunların en yenisi ne zaman oldu?

Biliyosunuz yeni mevzuatın mazisi pek yok sanırım Ağustos'tan beri uygulanıyor yada uygulanmaya çalışıyor.

Madde 2 fıkra 1

http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2011/08/20110820-1-3-1.pdf

Burada da yılda 5 adetten fazla getirenler var sanırım ama ancak bazıları kayıtsız herhalde.

http://www.ebaydestek.com/konu-yeni-gumruk-mevzuati-nasil-uygulanacak.html?page=8

Şimdi biz 100-150 dolarlık bi kulaklık alıcaksak bu illaki kayıtlı olacaktır ya görürlerse? :)

Hani daha öncede alışveriş yapmıştım ama 75 doları geçmemişti , siz Turbine Pro'yu ne zaman aldınız?

• Hocam turbine pro daha gecen hafta geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Biliyosunuz yeni mevzuatın mazisi pek yok sanırım Ağustos'tan beri uygulanıyor yada uygulanmaya çalışıyor.

Madde 2 fıkra 1

Burada da yılda 5 adetten fazla getirenler var sanırım ama ancak bazıları kayıtsız herhalde.

http://www.ebaydestek.com/konu-yeni-gumruk-mevzuati-nasil-uygulanacak.html?page=8

Şimdi biz 100-150 dolarlık bi kulaklık alıcaksak bu illaki kayıtlı olacaktır ya görürlerse? :)

Hani daha öncede alışveriş yapmıştım ama 75 doları geçmemişti , siz Turbine Pro'yu ne zaman aldınız?

hocam aldığım tüm kulakları son 1-2 ayda almıştım.

• quote:

quote:

quote:

Madde 2 fıkra 1

hocam aldığım tüm kulakları son 1-2 ayda almıştım.

• quote:

Hocam turbine pro daha gecen hafta geldi.

İşte bu duyduğum en mükemmel şey şuan acayip sevindim :)

Aslında Pro Gold rüyalarımı süslüyor şuan ama sanırım ona biraz daha var.

Peki şuan için Monster Turbine'ı benim bulduğum fiyatın daha altında bulmak mümkün müdür?

AccesoryJack'ten 150 dolara Monster Turbine'ın 1 tanesini aldınız sanırım yanılıyor muyum?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.