Şimdi Ara

Ath-Cks90 vs Monster Turbine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu iki kulaklığın arasındakı farkları tartısırsak iyi bir yonlendırme yapabiliriz alacak olanlara.Heryonden karşılastıralım; Bass, tiz, mid,sahne genişliği.Bildiginiz birsey varsa lutfen yazınız.

• Bende bu iki guzel kulaklik arasinda kaldim. Her ikisini de kullananlardan tavsiye alsak cok iyi olur. bu konuyu takip ediyorum. iyi forumlar.
  • tabiki de düşünülmeden Turbine derim.cks90 kullandım ama o kadar fazla beğenmedim..genle kalite olarak turbine mid tiz ve bass üçünü baz alarak sölemek gerekirse tabiki de turbine
  • yaklaşık 7-8 aydır cks90 kullanıyorum hiç dinlemediğim için turbine ile kıyaslayamayacağım ancak cx300 ep630 dan bariz üstün olduğu kesin daha uzun yazmaya gerek duymuyorum zira yeterince incelemesi bulunan bir kulaklık bass performansı pop ve club tarzlarında mükemmel ancak rock ve metal işi içine girince kulak tırmalıyıcı olabiliyor ama yine de ağırlığı ve ses kalitesi tartışılmaz f/p ürünü
  • Bende cks90 kullanıyorum.Turbine aklımı çelıyor.Bizi aydınlatabilecek bırı cıkar herhalde dh den
  • Turbine'e geçmen gereksiz olur, çok fark yok aralarında.
  • Ben en cok pop turu sarkilar dinliyorum. metal ve rock nerdeyse hic dinlemiyorum. Suan utanarak soyluyorum ep630 kullaniyorum. her halikularda cks90 veya turbine beni ucuracak. İcimden bi ses turbine diyor ama kullananlarin tavsiyesi cok onemli benim icin.
  • Dostum şimdi şöle cks90 ın biraz sahnesi iyi ama turbine den daha iyi eğlenceli ses alırsın.Bass ı turbine de gerçeğe daha yakın alırsın.Bi de şekil olarak turbine her türlü sana kız bile ayarlar..ve turbine in yalıtımı çok iyiiii.Turbine de zaten rock türü şarkıyı zevkle dinleyemezsin..İnşallah mutlu olacağın şeyi alırsın..Ya da olmadı hepsinin babası büyük büyük babası modlu İe8 satayım sana.Kolay gelsin size
  • İe8 alamayacagim acik da :) gercekten turbine cks90 a gore bence daha sik bi kulaklik. baslarin daha gercekci olmasi ve yalitim konusunda cks90 a gore daha iyi deniyor. konfor olarak herkes biseyler soyluyo. ama turbine artik daha agir basiyo benim icin. tesekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadembasaran

Ben en cok pop turu sarkilar dinliyorum. metal ve rock nerdeyse hic dinlemiyorum. Suan utanarak soyluyorum ep630 kullaniyorum. her halikularda cks90 veya turbine beni ucuracak. İcimden bi ses turbine diyor ama kullananlarin tavsiyesi cok onemli benim icin.

Turbine'yi nereden alacaksınız(karar verirseniz)? Şu an sahtesiyle dolu her yer. Gittigidiyor, ebay ya da dealextreme gibi yerlerden almanızı tavsiye etmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitmachine16 -- 16 Ekim 2011; 22:27:38 >
  • http://www.iheadphones.co.uk/monster-turbine.html

bu site sağlam diye biliyorum. 250 TL civarı birşey oluyor.
    kargo ücretli mi ücretsiz mi bilemiyorum.
  • Turbine'nin kasası biraz ağır olduğu için kulaktan düşme gibi sorunlar oluyormuş söylentilere göre ama çok güzel bir tasarımı var, IEM dünyasında tasarımı ile dikkat çeken modelleri üretiyor Monster firması.
  • quote:

http://www.iheadphones.co.uk/monster-turbine.html

275-280 TL Civarı bir fiyata geliyor kargoyla beraber. Kargo 5.99 Sterlin. Ben de almak istiyorum ama hala kararsızım...
  • Ben de Önümüzdeki ay sipariş vermeyi düşünüyorum. bu arada ben Galaxy S2 kullanıyorum acaba ses kalitesi ne olacak. ipod kullanmak şart mı acaba?
  • quote:

Ben de Önümüzdeki ay sipariş vermeyi düşünüyorum. bu arada ben Galaxy S2 kullanıyorum acaba ses kalitesi ne olacak. ipod kullanmak şart mı acaba?

Bence elindeki telefon yeterli. Samsung telefonların ses kalitesi iyi oluyor spica ve galaxy s modellerini kullandım. İkisi de iyiydi özellikle galaxy s. Mp3 player alman gereksiz olur hem sgs IInin yanında taşıması zor olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slim73

quote:

http://www.iheadphones.co.uk/monster-turbine.html

275-280 TL Civarı bir fiyata geliyor kargoyla beraber. Kargo 5.99 Sterlin. Ben de almak istiyorum ama hala kararsızım...

Bence o para turbine için fazla. Çok değil, 1-2 hafta önce amazon.com'dan kargo dahil 180 küsür liraya sıfır olarak alınabiliyordu turbine. Şimdi fiyatı arttırmışlar. Onun yerine cks 90 düşünülebilir belki fiyatı 100 TL daha uygun yaklaşık.

• evet bende yaklaşık bir ay önce görmüştüm turbinenin ucuz fiyatını. şu an nedense arttı. 100 TL de az değil gerçekten.

cks90 + 100TL = monster turbine

eşitlği sağlanır mı bilemiyorum doğrusu.
  • accesoriesjack den de bakabiliriz monster turbine ve diğer modellerine ancak bu aralar dolar yuksek uzak durmak lazım.İkisinin arasındakı bass farkını gerçekten cok merak edıyorum.Cks 90 bass'ı dırekt verıyor uzun tutmuyor, ben ise uzun tutan tabiri caize woofer dan çıkan bır bass duymak ıstıyorum kulaklıkta.Bundan dolayı turbine yöneliyorum
  • Cks90 gerektiğinde basları woofer gibi verebiliyor ve en alt frekansların dahi üstesinden gelebiliyor.. Baslarının övülmesinin asıl nedeni çok atik ve toplu olması..

İnsanlar atik değince basların hiç uzamadığını, tok diye vurup geçtiğini zannediyor, öyle birşey yok İe8 ile kıyaslanabilecek bir bas tepkisine sahip olduğu söylenir. Ki bence doğru. Daha önce bu konu forumda tartışılmıştı ve sonuç cks90'ın turbine'den izolasyon haricinde daha iyi olduğuna bağlandı. Kısacası bas korkusu olanlar gönül rahatlığı ile alabilirler, bas seven her kesimi memnun edebilecek bir kapasiteye sahip.. Kendim de cks90 kullandığım için rahatlıkla tavsiye edebilirim. Bu kulaklığın verdiği bası çok seveceksiniz

Turbine cks90'dan iyi olmadığı gibi 100 lira da fazla. Bence düşünülmesi gerekir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-testers -- 20 Ekim 2011; 13:56:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: x-testers

Cks90 gerektiğinde basları woofer gibi verebiliyor ve en alt frekansların dahi üstesinden gelebiliyor.. Baslarının övülmesinin asıl nedeni çok atik ve toplu olması..

İnsanlar atik değince basların hiç uzamadığını, tok diye vurup geçtiğini zannediyor, öyle birşey yok İe8 ile kıyaslanabilecek bir bas tepkisine sahip olduğu söylenir. Ki bence doğru. Daha önce bu konu forumda tartışılmıştı ve sonuç cks90'ın turbine'den izolasyon haricinde daha iyi olduğuna bağlandı. Kısacası bas korkusu olanlar gönül rahatlığı ile alabilirler, bas seven her kesimi memnun edebilecek bir kapasiteye sahip.. Kendim de cks90 kullandığım için rahatlıkla tavsiye edebilirim. Bu kulaklığın verdiği bası çok seveceksiniz

Turbine cks90'dan iyi olmadığı gibi 100 lira da fazla. Bence düşünülmesi gerekir..

Cks 90 a karar vermek uzereyım bende.Ama ep630 u 5 sene kadar kullanmıs bırı olarak 100 150 lıra ıcın turbıne ı merak etmeye degmez gıbıme gelıyor.Tabıı kı hatrı sayılır bır rakam.Ama benım ıcın bass son derece onemlı.cks90 nun ep630 dan sonra cok farklı gelıcegını okudum forumda.Ama turbine nınde cks90 dan bır beden ustu oldugunuda duydum.

Eger kı bass konusunda cks90 daha ıyıdır dıyorsan (tecrubelı bırı olarak sana soruyorum:) muhtemelen bende cks90 a karar kılıcam..

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.