Şimdi Ara

Audio Technica Cks 90

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kulaklık elime geçeli birkaç gün oldu. Daha önceden forumun bu bölümünü biraz biraz takip ediyordum ve gerçekten çok bilgili gibi duran birçok kişi vardı ve çok da iddialı konuşuyorlardı. 200 tl civarı bir kulaklık almaya karar verdim. Öneriler hep bu fiyat aralığında cks 90dı. Nerden alacağım konusunda da accessoryjack önerildi. Bu siteden siparişi verdim ve hem siteden hem de kulaklıktan acayip memnunum. Tam tarif ettiğim kulaklık bu önerilen basslar mükemmele yakın ve tizleri boğmayı bırak tizler de gayet net çoğu zil sesi gerçeğe yakın netlikte seçiliyor şarkıda hatta zilin ağırlıklı olduğu şarkılarda da inanılmaz zil sesine sahip. Burdan yardım eden herkese tekrar teşekkür etmek istedim. Bu fiyatta bir kulaklık daha önce denemedim öbürleriyle kıyaslayınca nasıldır bilemem ama benim istediğim herşeye 200 tl ye değecek kadar sahip herkese öneririm.

• "gerçekten çok bilgili gibi duran birçok kişi vardı ve çok da iddialı konuşuyorlardı"
    burdan sonra "ben onların taa..." bekledim
    güle güle kullan
  • Aynen. İlk bir kaç cümlede hayal kırıklığına uğradığını sandım ben de

Beğenmene sevindim. Kulaklık alırken ne istediğimizi bilmek, bir de çok beklenti içinde olmamak lazım. Bu sayede memnun kalırız aldığımız kulaklıktan.
  • romansı bi hava kattım oraya sonu hiç tahmin edilmiceği gibi biter ya ama ben gayet beklenti içerisindeydim gene de gayet memnunum
  • hayırlı olsun kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: peacelick

"gerçekten çok bilgili gibi duran birçok kişi vardı ve çok da iddialı konuşuyorlardı"
    güle güle kullan

Aynen... :)

Kulaklığı beğenmediğini sanmıştım :)

Hayırlı olsun kulaklığınız, iyi günlerde kullanın...
  • Bu arada kulaklığınız toplam kaç günde elinize geçti.
    Bende bu siteden sipariş verdim bildiğiniz gibi, 5 gün önceki siparişimi 3 gün önce yurtdışına sevketmişler acaba bu haftiçinde elime ulaşırmı merak ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler. Ben de sipariş verdikten 2 gün sonra konmuştu uçağa sanırım işte benim 10 günde elime geçti bi yoğunluk hikayesi var ama sitede zaten avrupa için 7-14 gün yazıyor 10 gün bu verdikleri vaade göre gayet iyi bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: peacelick

"gerçekten çok bilgili gibi duran birçok kişi vardı ve çok da iddialı konuşuyorlardı"
    güle güle kullan

Alem adamsın ya,foruma renk katıyorsun.

iyiki varsın

• @Master-Fİ
    sağolasın
  • cks serileri iyi ünlü ama tam bi iem değil, eski süngerli kulaklıklar ile kulakiçi arası bi yapıda fiyat olarakda cks90 yerine cokdaha iyi iem bass kulaklıklar mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: cavador

cks serileri iyi ünlü ama tam bi iem değil, eski süngerli kulaklıklar ile kulakiçi arası bi yapıda fiyat olarakda cks90 yerine cokdaha iyi iem bass kulaklıklar mevcut

Mesela?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ AWESOME _

quote:

cks serileri iyi ünlü ama tam bi iem değil, eski süngerli kulaklıklar ile kulakiçi arası bi yapıda fiyat olarakda cks90 yerine cokdaha iyi iem bass kulaklıklar mevcut

Mesela?

bende merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatsb

quote:

Orijinalden alıntı: _ AWESOME _

quote:

Mesela?

bende merak ettim

Bende çok merak ettim, mesela ?

• iem değil kanal içi kulaklık , yalıtım kötü demek istemiş arkadaş sanırım.
  • Çok daha iyi iemler var demiş. Keşke arkadaş paylaşsa da öğrensek. Ayrıca "daha iyi" değil "çok daha iyi" demiş.
  • Kulak içi var, kanal içi var. Aslında arkadaş bi yerde haklı. Ama kanal içi olarak hangisi daha iyi, benim bildiğim bir tek Turbine Copper ve belki Gold var?
  • Turbine e bi bakın ama gold ve pro copper olan değil zaten onların rakamları fazla kalır cks90 yanında, birde denon un 751 i var jack dahil aliminyum yapıdadır
  • Turbine genel karakter olarak CKS90a göre daha dengeli kalır ve CKS90a göre daha alt seviye bir kulaklıktır. Yukarıdaki teziniz halen pek geçerli değil?

quote:

Turbine e bi bakın ama gold ve pro copper olan değil zaten onların rakamları fazla kalır cks90 yanında, birde denon un 751 i var jack dahil aliminyum yapıdadır
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.