:) turbine de dusunuyodum ama yorumlar herkesin suan belirttigi gibiydi cok merak ettim turbune diyen neye gore diyo denemek isterdim...
Turbine da sesler daha kaynaşmış/tümleşik geliyor. Ama Cks90'da frekanslar arasında çizgiler daha belirgin, bas-mid-tiz olarak 3 ayrı ana yapıyı daha keskin bir şekilde ayırt edebiliyorsunuz. Bu anlamda Turbine daha müzikal geliyor kulağa. Turbine'ı dinleyeli uzun zaman oldu, Hasan sağolsun; tek söyleyebileceğim şey Cks90'ın baslarının daha derine indiği ve uzadığı, ayrıca hem miktar olarak hem de kalite olarak daha iyi olduğu - bence.
valla denon ahc751 aşırı dengesiz bir kulaklık.eğer bahsettiği şöyle abartısız subwoofer ayarında bass ses ise evet olabilir. ama tek kriter bu olmamalı elbette.ie8 ayarında yoğun (belki daha fazla) bass sese,onun yarısı kadar mid ve tiz başarımı ekleyin.c751 öyle bir kulaklık.k414p yi bass la döver o derece
@H.
turbine olurdu benim tercihim cks90a göre tipi, sağlamlığı, izalasyonu itibariyle de , ayrıca biliyorsunuzdur cks lerin tek taraftan cabuk bozulduğuda kronik bi sorun gibi geliyor bana bilmiyorum belkide daha hassas kullanmak lazım
@Master-Fİ
denge biraz zayıf ama zaten cks90 ı düşünen biri keman yada harmony dinlemicektir, monitör yada ben flat dinlicem diyene o rakamlara zaten pfe önerip gecebiliriz ama burada amac basshead ı tatmin etmek, mid ve tizleride tabiki bi ck10 değil ama hiçfena değildi, zaten ses rengi kulaktan kulağa cihazdan cihaza beklentiden beklentiye başkadır ie8 le eşit şartlarda mukayeseside şöğle
Grafik bazı noktalarda fikir vermesi adına olumlu bir şey,ancak mühim olan şey ,fidelity,ses rengi,detay,transparanlık,denge,hız vs. unsurlar.bunların bir kısmını grafiklerle açıklamak mümkün olsada saydığım çoğu etmeni grafikle açıklayamassınız.
ie8 ve c751 arasında büyük bir ses kalitesi farkı var.ie8 baya önde bu konuda.bass yoğunluğu adına birbirine denk olsalarda,ie8 le her türlü akustik müzik bir yere kadar dinlenir.c751 le dinlenmez.
Genel anlamda ie8le 751i mukayese etmiyelim basshead anlamında mukayese edilim yoksa ben bascıyım ama senfonide dinlicem diyorsanız böğle bi kulaklık ben bilmiyorum, yinede 751 i beğenmedim diyen 3 katı fiyata ie8 alabilir, örneklerimde kriter olarakda cks90 a yakın fiyatlarda ürün örneği verdim 751de turbine de ie8 den cok korkunc derecede ucuz ürünler, kimileri için ekonomik olmasıda önemlidir belkide, heleki bizim gibi emeği sömürülen bi ülkedeysek.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme