Bildirim
ATHENS FULL STR 69 MALE & LvL 5 GUİLD SATLIK
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bu kadar resme bakılacağını hiç sanmam keşke bir araya getirip resim sayısını daha azaltsaydın iyi olurdu
2-3 ss baktım güzel char ortada emek var sonuçta hayırlı satışlar -
Resimleri direk koyarsan iyi olurquote:
Orijinalden alıntı: Cerkez13
bu kadar resme bakılacağını hiç sanmam keşke bir araya getirip resim sayısını daha azaltsaydın iyi olurdu
2-3 ss baktım güzel char ortada emek var sonuçta hayırlı satışlar -
iyi Satışlar.Umarım satarsın ama . Biraz pahalımı desemquote:
Orijinalden alıntı: VGroove
Resimleri direk koyarsan iyi olur
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: LiveT0Kill
iyi Satışlar.Umarım satarsın ama . Biraz pahalımı desem
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: CooLMaN_
Eğer verdiği emeği sayarsan hayır. Hiç bot değmemiş bi char olduğu için. Şu aralar piyasa çok düştü normalde guildsiz 350 falan ederdi.
-
guild ndn oyle?quote:
Orijinalden alıntı: eLKa_Leequote:
Orjinalden alıntı: CooLMaN_
Eğer verdiği emeği sayarsan hayır. Hiç bot değmemiş bi char olduğu için. Şu aralar piyasa çok düştü normalde guildsiz 350 falan ederdi.
Alıntıları Göster
-
bu ne ya aç aç bitmio kardeşimquote:
Orijinalden alıntı: -PiToN-
guild ndn oyle?
Alıntıları Göster
direk iimage nin içine alamıonmu su linkleri ya -
guild 250 ytl miquote:
Orijinalden alıntı: Coni Leş
bu ne ya aç aç bitmio kardeşim
direk iimage nin içine alamıonmu su linkleri ya
Alıntıları Göster
yok artık
zaten normal 69 lvl bi charın fiyatı 200 ytl
çok ilginç
-
quote:
Orijinalden alıntı: Coni Leş
guild 250 ytl mi
yok artık
çok ilginç
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: GlavieMaster**
guild 250 ytl mi
yok artık
çok ilginç
Sende iyice abarttın 300 YTL falan ama char iyi olursa 350'den de gider.
-
charın cidden guzelmiş ama guild fiyatı banada sacma geldi biraz valla -
bir şey söyleyeceğim char süper fiyatı pahalı ama guıld athensin efsanelerinden diosun guıldde kaç tane 80 lvl var ki efsane olsun char 69 lvl daha nasıl efsane oluo anlayamıyorum burdaki adamlar salak mı ki 69 lvl adamın efsane olacağına inansın.. bari biraz mantıklı yalan atınquote:
Orijinalden alıntı: imamoglu
charın cidden guzelmiş ama guild fiyatı banada sacma geldi biraz valla
EDİT: imla
birşey daha söyleyeceğim neden aynı resimden 2-3 kez koydun?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --JackaL--RanDoM-- -- 22 Temmuz 2007; 0:36:59 > -
quote:
guild 250 ytl mi
yok artık
çok ilginç
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: eLKa_Lee
quote:
guild 250 ytl mi
yok artık
çok ilginç
iyi 300 ytl ye satsın hadi ondan sonra ulaşsın bnm yanıma
(ama doru sölemedigini nerden bilicem)
-
Afsene demedim char için. efsanelerdendi. guild ve char dedim.quote:
Orijinalden alıntı: Coni Leşquote:
Orjinalden alıntı: eLKa_Lee
quote:
guild 250 ytl mi
yok artık
çok ilginç
iyi 300 ytl ye satsın hadi ondan sonra ulaşsın bnm yanıma
(ama doru sölemedigini nerden bilicem)
Alıntıları Göster
Hiç bot a bulaşmadı. ticket kullanmadı. yüzlerce elemanı adam etti.. Hacıbaba tekkesi gibi bi guild ve o tekkenin de mürşidi idi char. bilenler bilir..
Yediği kazığın hesabı yok ama yinede hiç sarsılmadı...
Tanıdığı tanımadığı hatırladığı unuttuğu sayılamayacak çok kişiye bi şekilde yardımı olmuştur.. Lvl kasamadıysa. yüzmilyonlar biriktiremediyse bu sebebtendir.. Harcanan emeğin gösterilen özenin ( imaj ve build) hesabı yapılamaz.
Maddi bir değerde biçmek çok zor benim için.
Ama Öyle gerekti.
Fiyat belirtmicektim aslında. Forum kurallarından dolayı bişiler yazdım. piyasadan haberim yok..
Emin olun özel bir char. Açık söyleyim bi çok kişi için Nick i bile çok değerlidir. Resim olayı benimde canımı sıktı aslında direk imaj koymayı bilmiyorum. Çok resim olmasını sebebi. Char kasa. depo char kasa ve guild kasaları göstermek içindi.. ( Batan geminin malları.) binlerce itemden klanlar . yinede az ve değersiz sayılmazlar.
Beğenip almak isteyen arkadaşlarla konuşulup pazarlık yapılabilir.. Amaç ziyan olmasın char.
AZ uğraşılmadı..
Oyunu bıraktım..
İlginize yorumlarınıza tekrar tekrar teşekkürler..
SAYGILAR...
-
Char sağlam da...bana biraz pahalı geldiquote:
Orijinalden alıntı: bilenbilir
Afsene demedim char için. efsanelerdendi. guild ve char dedim.
Hiç bot a bulaşmadı. ticket kullanmadı. yüzlerce elemanı adam etti.. Hacıbaba tekkesi gibi bi guild ve o tekkenin de mürşidi idi char. bilenler bilir..
Yediği kazığın hesabı yok ama yinede hiç sarsılmadı...
Tanıdığı tanımadığı hatırladığı unuttuğu sayılamayacak çok kişiye bi şekilde yardımı olmuştur.. Lvl kasamadıysa. yüzmilyonlar biriktiremediyse bu sebebtendir.. Harcanan emeğin gösterilen özenin ( imaj ve build) hesabı yapılamaz.
Maddi bir değerde biçmek çok zor benim için.
Ama Öyle gerekti.
Fiyat belirtmicektim aslında. Forum kurallarından dolayı bişiler yazdım. piyasadan haberim yok..
Emin olun özel bir char. Açık söyleyim bi çok kişi için Nick i bile çok değerlidir. Resim olayı benimde canımı sıktı aslında direk imaj koymayı bilmiyorum. Çok resim olmasını sebebi. Char kasa. depo char kasa ve guild kasaları göstermek içindi.. ( Batan geminin malları.) binlerce itemden klanlar . yinede az ve değersiz sayılmazlar.
Beğenip almak isteyen arkadaşlarla konuşulup pazarlık yapılabilir.. Amaç ziyan olmasın char.
AZ uğraşılmadı..
Oyunu bıraktım..
İlginize yorumlarınıza tekrar tekrar teşekkürler..
SAYGILAR...
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: VGroove
Char sağlam da...bana biraz pahalı geldi
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: VGroove
Fiyat sembolik. forum kuralları gereği belirttim ciddi alıcılar için pazarlık şansı geniştir.
SAYGILAR..... -
kusura bakma ama judge defalarca pm atmama rağmen guildi vermemekte direniyorsun sana hayırlı işler dilerim her şey gönlünce olsunquote:
Orijinalden alıntı: bilenbilirquote:
Orjinalden alıntı: VGroove
Fiyat sembolik. forum kuralları gereği belirttim ciddi alıcılar için pazarlık şansı geniştir.
SAYGILAR.....
Alıntıları Göster
100 ytl veriyorum sadece guildine ama nuh diyorsun peygamber demiyorsun kozlar tersine olsa sana bedavadan verirdim guildi ama ben 100 ytl öneriyorum sadece o guildeki anılarım için bu miktarı veriyorum pls insafa gel elinde kalacak guild bak haberin olsun
-
SKİLLLER BERBATTTTquote:
Orijinalden alıntı: xxxtatarxxx
kusura bakma ama judge defalarca pm atmama rağmen guildi vermemekte direniyorsun sana hayırlı işler dilerim her şey gönlünce olsun
100 ytl veriyorum sadece guildine ama nuh diyorsun peygamber demiyorsun kozlar tersine olsa sana bedavadan verirdim guildi ama ben 100 ytl öneriyorum sadece o guildeki anılarım için bu miktarı veriyorum pls insafa gel elinde kalacak guild bak haberin olsun
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: xxxtatarxxx
kusura bakma ama judge defalarca pm atmama rağmen guildi vermemekte direniyorsun sana hayırlı işler dilerim her şey gönlünce olsun
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: xxxtatarxxx
Bence kaldı bile elinde sonunda vericek sana :D guildi alırsan bende gelirim 51 lvl glaverim.
-
bir guilde 205 yuh.... ister hacı babanın ister cemşit ağanın guildi olsun bir guilde 250 m verilmezz. bir ve bende Troydayım ve saygın charlarım oldu ama hiç senn guildinin ismini duymadım hatta görmedim bile 250 YTL yaw ne demek ben 66 Lv full STR Bladerı 180m oyun parasına aldım 1m=1YTL hesabıquote:
Orjinalden alıntı: xxxtatarxxx
Bence kaldı bile elinde sonunda vericek sana :D guildi alırsan bende gelirim 51 lvl glaverim.
Alıntıları Göster
Ayrıca insanlar senin o chara harcadığın emekler o charı kastığın zamanla ilgilenmez ya da o chardaki eski arkadaşlıklarınla charın Fiatı şu 250 max.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Korefakiri
bir guilde 205 yuh.... ister hacı babanın ister cemşit ağanın guildi olsun bir guilde 250 m verilmezz. bir ve bende Troydayım ve saygın charlarım oldu ama hiç senn guildinin ismini duymadım hatta görmedim bile 250 YTL yaw ne demek ben 66 Lv full STR Bladerı 180m oyun parasına aldım 1m=1YTL hesabı
Ayrıca insanlar senin o chara harcadığın emekler o charı kastığın zamanla ilgilenmez ya da o chardaki eski arkadaşlıklarınla charın Fiatı şu 250 max.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: emirb
bir guilde 205 yuh.... ister hacı babanın ister cemşit ağanın guildi olsun bir guilde 250 m verilmezz. bir ve bende Troydayım ve saygın charlarım oldu ama hiç senn guildinin ismini duymadım hatta görmedim bile 250 YTL yaw ne demek ben 66 Lv full STR Bladerı 180m oyun parasına aldım 1m=1YTL hesabı
Guild ATHENS de. Charda...
TROYDA ise DeePFeaR (lvl 3 )guildi. Masteri SuDDeN ( lvl 43 Hybrit ) Aynı accont üzerinde..
Daha dikkatli okursan iyi olur.. SuDDeN ve DeePFeaR ı da TROY un BABA larına sor. bebelerine değil..
Örn: baby_Lee , Neset vs...
DooMSdaY ve JUDGE ön planda olduğu için ( ATHENS ) diğer guild ve char lar: DeePFeaR ve SuDDeN ( Troy ) Dikkat çekmiyor.. Fiatlar yüksek görünüyor farkındayım .. Geniş bir pazarlık şansı var diye belirtmiştim.. Alıcı olan bi rakam söyler üzerinden devam edilir...
Elimde kalması ise hiç dert değil . Zaten soğuk su içtim üzerine.. Derdim para değil. Şart değil yazılan fiyatlar. piyasayı bilmediğim için. ve admin Fiat belirt diye ilk mesajımı sildiği için bişeyler yazdım fiyat olarak.
Amacım ziyan olmaması charların ve guildlerin. tabi kıymetini bilen birinin alması iyi olur..
Tüm yorumlarınız için teşekkürler
SAYGILAR ..................
Benzer içerikler
- pk ne demek
- an unknown error occured while checking for a mbot update
- sorry failed to execute silkroad error code 2
- japonca nickler
- teamspeak sesli konuşma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X