Şimdi Ara

Athens serverındaki LagNedDuath saçmalığı sonunda hakettiği yeri buldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
5.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaptığınız çok ayıp bir şey, Türk'ü Türk'e kırdırıyorsunuz ! Biraz LagnedDuath ı dinleseniz, sorun çözülecek, biraz DİYALOG lazım, diyalog yapsanız meyvesini alacaksınız ama nerde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [GM]Gargamel -- 8 Şubat 2007; 15:00:12 >
  • EYY KÖRR ÇEKTİĞİMİZ 3 PARTLIK VİDEOYU İZLEDE YATAN CANSIZ CESEDİNİ GÖR

BRISEIS(türklere kafa tutan yunan kahramanı)
    Gerilla(sindirella gibi bişey işte)
    Hayvan(e buda tam hayvan bee)
    MuSLuMCu(jilet çeken masum köylü)

e benim nikime laf uzatanlara buda benden olsun burda ismini yazdığım bütün adamların nasılda yeri öptüklerini 3 partlık videoda izliyceksiniz.bilgi için guildimizin resmi sitesi olanwww.turkklan.com
  • arkadaslar destekleriniz icin teşekkür ederim biz diyalog kurmaya calişsakda adamlar ezberlemiş mr cowboy mr cowboy niye bu adami bukadar cekemiyorlar onu anlamiyorum 2 gundur guild war diyoruz hemen konu degişiyo yalansa yalan desinler tekrar YaTLAN guild war ?? herzaman her dakka her an
  • quote:

Orjinalden alıntı: Return_of_Herolife

EYY KÖRR ÇEKTİĞİMİZ 3 PARTLIK VİDEOYU İZLEDE YATAN CANSIZ CESEDİNİ GÖR

e benim nikime laf uzatanlara buda benden olsun burda ismini yazdığım bütün adamların nasılda yeri öptüklerini 3 partlık videoda izliyceksiniz.bilgi için guildimizin resmi sitesi olanwww.turkklan.com

KONUMUZ GUild war bu konu hakkında cevap bekliyoruz yapmayacaksaniz korkuyoruz yapmayiz deyin olsun bitsin sonrada kendinizi avutun olur biter hehe bu arada hakılsın jiletciyim itrazinmi var içki kumar her bi haltida yerim seni ne ilgilendirirki karakterler bitti artik bizimle ugrasmaya karar veridler yakında nerde oturup ne yaptigimizida cikartir bunlar büzükteam GUİD VAR

• quote:

EYY KÖRR ÇEKTİĞİMİZ 3 PARTLIK VİDEOYU İZLEDE YATAN CANSIZ CESEDİNİ GÖR

Ne siteki beeee saygın kişi de sen mi oluyosun belli millete yazdığın lakaplardan sen lan'dan da beter olmusun bu arada

• sizin o yabancılardan oluşan ezik guildinizin yaptığı guild war teklifini ciddiye bile almıyorum gerekli ders verildi.Ve serverda Gerçek Kralların Türkler olduğu görüldü.Senin görmediğin şey ne yoksa gözünedemi jilet çektin.

Guild war ha müslükçü herif yanına geldim ve ne dedim sana pvp gel pvp yapalım kaçma aynı lvl ız kim yemediii konuyu değiştirdi tabiki sen korkan ve kaçan sizsiniz olm biz delikanlı gibi çıktık savaştık ve son potumuza kadar savaştık.Şimdi gidin o yanında olduğunuz yabancı guildlere ingilizce dert yanıp ağlayın.Ağlamanız geçince haber verde bi ara seninde hesabını kesiyim.
  • delikanlımısın olm sen sana dün aciklamasini yapmiştim bida yapmam erkekseniz guild war gonderin
    bakın arkadaslr nekadar korktuklari ortada işte bi guild wari bile kabul edemiyorlar
  • Vallahi sizin olayınız dallas a dönmus bosuna çözmeye ugrasmayın ııce karstrmısınıs saten
  • Adam konuyu açmış kaybolmus olay bitmiş yeni girmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: muslumcu38

delikanlımısın olm sen sana dün aciklamasini yapmiştim bida yapmam erkekseniz guild war gonderin
    bakın arkadaslr nekadar korktuklari ortada işte bi guild wari bile kabul edemiyorlar

adam sana tek tek pvp yapalım demiş kabul etmemişsin
    yemeyincce de cowboya yalakanarak onun guildine saklanmış gel guild war yapalım diyosun

TÜRK ü TÜRK e düşman edcek global i kim attı kim en güçlü biziz diğer türk guildleri bizi yıkamaz dedi?
    siz guildiniz master ınızın bu sözleriyle çoğu türk guildinin düşnalığını kazandınız.
  • yatlan oraya 1 saat sonra seni hotan da beklicem en iyi itemlerini giy gel alicam boyunun ölcüsünü
  • zuhahauzuahzuahuzahhzha gülmekten yerlerdeyim gerçekten guild savaşından öncede bana diyodun gel boyunun ölçüsünü alıcam geldim savaşa hangi deliğe giriceğini şaşırdın zuuahzuauzhahzauhzhz yaw sus gülmekten kendimi camdan aşşağı atıcam ayrıca benim küçük korkağım 1 saat sonra görüşürüz
  • quote:

zuhahauzuahzuahuzahhzha gülmekten yerlerdeyim gerçekten guild savaşından öncede bana diyodun gel boyunun ölçüsünü alıcam geldim savaşa hangi deliğe giriceğini şaşırdın zuuahzuauzhahzauhzhz yaw sus gülmekten kendimi camdan aşşağı atıcam ayrıca benim küçük korkağım 1 saat sonra görüşürüz

Sen tamam olmusun
  • gorusucez.. 5 el duel üstüne bide akşam guild wara davet ediyorum hekes gorsun davetimi ve geri cevrilişini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muslumcu38 -- 8 Şubat 2007; 15:48:22 >
  • Tam olarak nerde bulucaksınz hemen bı char acıp gelıyım seyretmeye
  • arkadaslar gordugunuz gibi cevap bile yazmiyolar biyerleri yemiyo GUid war Guild War Guild War Guild War
    büzükteam kimse olmicak ikimizden başka bunlar kalleşlik yapar yoksa iki kişi dalar biri kacar ss cekerler hemen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muslumcu38 -- 8 Şubat 2007; 15:54:52 >
  • dünkü savaşta ezilmenizin hıncını çıkarmak istiyorsunuz ama sizin o ezik guild war talebinizi ciddiye bile almıyorum müslükçü istersen 100 post at yiyosa guild var diyo rütben gelişir en azından zuhahaa

pvp mi kabul etmiyomusun yoksa bak ağlarım ama
  • ya işte acik acik ortada LangNedDuath hin nekadar buyuk bi guild oldugu büzükteaminda nekadar ezik oldugu
  • quote:

dünkü savaşta ezilmenizin hıncını çıkarmak istiyorsunuz ama sizin o ezik guild war talebinizi ciddiye bile almıyorum müslükçü istersen 100 post at yiyosa guild var diyo rütben gelişir en azından zuhahaa

pvp mi kabul etmiyomusun yoksa bak ağlarım ama

FAZLA ÜSTÜNE GİTME ÇOCUĞUN KANKA
    ŞUNU YIKINCA MUSLÜKÇÜYE YERİ ÖPTÜRDÜĞÜM AN DİYE Bİ SS ÇEK KOYAK FORUM A

• GUİLD WAR GUİLD WAR DİYE MESAJ AT BAKALIM DEVAM ET O EZİK LAGNEDMET İNEDE SELAM SÖYLE BAKALIM.BU GİDİŞLE TEĞMEN OLACAN

LAGNETMETİN NE KADAR EZİK OLDUĞU ORTADA VURUCUGÜÇ HER ZAMAN ÖNDE BUNU KABUL EDİN ARTIK DÜN HEPİNİZE TEKER TEKER GÖSTERDİK BUNU EZİLDİNİZ SAVAŞTA VE BİZ BİR EZİK YABANCI GUİLDLE SADECE 1 KERE SAVAŞI KABUL EDERİM POTUMUZA YAZIK BE HADİ DEVAM KOÇUM
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.