Şimdi Ara

Athens serverındaki LagNedDuath saçmalığı sonunda hakettiği yeri buldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
5.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar biz bi söz verdik mi tutarız.Öncelikle LagNedDuath ı tarihe gömmemizde bize yardım eden bütün türk kardeşlerime canıgönülden teşekkür ediyorum.Bu ezikler Türklere kafa tutmak neymiş gördüler.Değerli kankam mert bütün fotografları anı anına yakaladı.Bu fotoları değerli kankam evi taşıyınca sizlerla paylaşıcağım.Ayrıca www.turkklan.com adresindende ulaşabilirsiniz savaşla ilgili bilgilere.Ama eklemek istediğim 2 resim var bakalım Türk savaşında gelen yabancılar kimler değerli yabancı yalakası BRISEIS in çağırdıkları

• Evet herşey apaçık ortada söyleyecek söz yok.Alın size delil alın size savaş.Lagnedduath yabancılarla bir olup türklere savaş açtı.Ama her zaman olduğu gibi gene TÜRKLER kazandı.Sanal Alemdede olsa her zaman TÜRKLER kazanıcaktır!!!!

Bu arada resimlerdeki yazılar okunmuyorsa sağ tıklayıp bilgisayarınıza kaydedip daha net görebilirsiniz.
  •  Athens serverındaki LagNedDuath saçmalığı sonunda hakettiği yeri buldu

bu savastan sonraki LangNedDuath Guildinin oturup keyif catmasidir yani anlayin işte artik beyaww belki siz gormediniz o sirada zone bölgesindeydiniz :)avutun bakalim kendinizi
  • LangNedDuath saçmaLığı dediğin kişiLerLe union oLmak için etmediğiniz kaLmışmıydı..

HatırLAtarak söyLeyim burası sizin kafanıza göre hakaretvari konuşabiLeceğiniz bir yer değil...

Konuyu burda herkes zaten gördü...

http://forum.donanimhaber.com/m_12175394/tm.htm

BURDA BENİ HERKES TANIYOR! KİŞİLİĞİMLE , YARDIMLARIMLA VEYA BAŞKA BİR SEBEPLE! O KADAR KÜFRETMENİZE RAĞMEN SİZE BİR TEK KÖTÜ SÖZ SÖYLEMEDİM DİYE BENİM ADIM YALAKA DEMEK?

Bu forumdaki beni tanıyan herkesten yorum bekLiyorum...

Bu arada çocuk guiLd war tekLifim haLa geçerLi... Yer mi? Yok yemez

• yemez abi yemez
  • quote:

Orjinalden alıntı: Return_of_Herolife

Evet herşey apaçık ortada söyleyecek söz yok.Alın size delil alın size savaş.Lagnedduath yabancılarla bir olup türklere savaş açtı.Ama her zaman olduğu gibi gene TÜRKLER kazandı.Sanal Alemdede olsa her zaman TÜRKLER kazanıcaktır!!!!

Bu arada resimlerdeki yazılar okunmuyorsa sağ tıklayıp bilgisayarınıza kaydedip daha net görebilirsiniz.

Tiiiitttt derim ben sana... YabancıLarLa birLikte mi geLdik biz oraya? İLk yabancıLarı kimLer çağırdı?

Siz kazandınız demek... lol diyorum... yetmior yarıLıorum bu mesaja
  • Asavası en basından beri izledim arrange oldugun zamanlarıda bılıyorum 65 lvl altındaki adamlarda arrange oldun saprri karalanet bladetwo geldiginde hepiniz iceri kactınız yarım saat cıkmadınız en son muslumcununkoydugu resimde adamlar savası yendıler cekildiler sizde bi yas merasimi dusenlediniz olay bundan ibaret resimlerlemilletyin gözunu bulandırmayın . eger burda mesaj sayılarınada bakılacaksa bırakırım sroyu doonanımhaber kasarım oda sorun degil ama yenılgiyi yedirememeniz dogru meydan okuyorsun ve kaybedıyorsun cok kötu bir durum .

istediginiz oLdu savas oLdu bitti aLdılar boyunuzu yetmedi . birde kazandık die burda topic kırletıosunuz HLL hiç bişe demıorum
    Msulumcu buda sana :

iki lafından biri langnedduath neyin acısını kimden cıkarmaya calısıyorsun o resim sizin yenıldıkten sonra cekmiş oldugunz bir resim milleti bu saf yerıne koymayın .
    nomalde bu akdar uzun yazı yazmak gibi bir huyum yoktur ama o kadar cok yalan varki ortada yazılar yetmıyor.
    herkese bye KraL flan yoq herkes kendisinin kralı olsn . en son foviac geldi hepinizi birden dagıttı onunda ss sini aldınız mı . karalanete dalana muslumcu izmirleem ve dier elemanlar neden briseis zerkde yatarken izledi . covboy sakın bu yazıma karsılık verme ben gördugume inanaırım duyduguma deil zaten o akdar uzun yazıosun ki yarıda sıkılıorum yarısı boş bir dier yarısınında dorulugundan suphe var byee.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: deuxkane

Asavası en basından beri izledim arrange oldugun zamanlarıda bılıyorum 65 lvl altındaki adamlarda arrange oldun saprri karalanet bladetwo geldiginde hepiniz iceri kactınız yarım saat cıkmadınız en son muslumcununkoydugu resimde adamlar savası yendıler cekildiler sizde bi yas merasimi dusenlediniz olay bundan ibaret resimlerlemilletyin gözunu bulandırmayın . eger burda mesaj sayılarınada bakılacaksa bırakırım sroyu doonanımhaber kasarım oda sorun degil ama yenılgiyi yedirememeniz dogru meydan okuyorsun ve kaybedıyorsun cok kötu bir durum .

istediginiz oLdu savas oLdu bitti aLdılar boyunuzu yetmedi . birde kazandık die burda topic kırletıosunuz HLL hiç bişe demıorum
    Msulumcu buda sana :

iki lafından biri langnedduath neyin acısını kimden cıkarmaya calısıyorsun o resim sizin yenıldıkten sonra cekmiş oldugunz bir resim milleti bu saf yerıne koymayın .
    nomalde bu akdar uzun yazı yazmak gibi bir huyum yoktur ama o kadar cok yalan varki ortada yazılar yetmıyor.
    herkese bye KraL flan yoq herkes kendisinin kralı olsn . en son foviac geldi hepinizi birden dagıttı onunda ss sini aldınız mı . karalanete dalana muslumcu izmirleem ve dier elemanlar neden briseis zerkde yatarken izledi . covboy sakın bu yazıma karsılık verme ben gördugume inanaırım duyduguma deil zaten o akdar uzun yazıosun ki yarıda sıkılıorum yarısı boş bir dier yarısınında dorulugundan suphe var byee.

Senin aptaL suçLamaLarına zaten cevap vermeme gerek yok.. Biz demişiz çanakkaLe boğazı.... anLAdı sen ;)

• quote:

Orjinalden alıntı: Mr.CoWbOy

quote:

Orjinalden alıntı: deuxkane

Asavası en basından beri izledim arrange oldugun zamanlarıda bılıyorum 65 lvl altındaki adamlarda arrange oldun saprri karalanet bladetwo geldiginde hepiniz iceri kactınız yarım saat cıkmadınız en son muslumcununkoydugu resimde adamlar savası yendıler cekildiler sizde bi yas merasimi dusenlediniz olay bundan ibaret resimlerlemilletyin gözunu bulandırmayın . eger burda mesaj sayılarınada bakılacaksa bırakırım sroyu doonanımhaber kasarım oda sorun degil ama yenılgiyi yedirememeniz dogru meydan okuyorsun ve kaybedıyorsun cok kötu bir durum .

Msulumcu buda sana :

Senin aptaL suçLamaLarına zaten cevap vermeme gerek yok.. Biz demişiz çanakkaLe boğazı.... anLAdı sen ;)

yahu ben şikayetimi yaptım degmez yersiz birisi için tartışmaya okuma blokla benim gibi baksana bana bile sataşmış bilip bilmeden yazık.

• sabah sabah okuduğumuz konuya bak gidn kendi aranızda war yapın dh yi batırmayın lütfen...bu bir oyun, Türk Arapla'da olur Yunanla'da...önmli olan oyundan zevk almaktır...bu oyunu Türklerin birbirine karşı gelmesi için oynamıoruz...
  • HER İKİ TARAF İÇİNDE SÖYLÜYORUM ÇOK AYIP ETTİNİZ !!

Sizler değilmiydiniz bir zamanlar kardeşçe trade de birbirinize yardım eden ,sizler değilmiydiniz bir zamanlar ıteminizi goldunuzu paylaşan oyundaki üzüntüyü sevinci yaşayan ısu partileri düzenleyip birbirinizi haberdar
    eden ,bir zamanlar lvl kasarken her türlü desteği birbirine veren türk kardeşler sizler değilmiydiniz çok ayıp ettiniz .Oyunda bile kardeşi kardeşe kırdıran sizler hiçmi yüreğiniz burkulmadı dün gece biz ne yapıyoruz diye .İçinde bulunduğum yabancı guildindeki kişilerden gelen pm ler beni dün akşam kahretti diyorlarki sizinkiler birbirini yiyor gel seyret diye ...Artık onarılmaz bir yara oluşturdunuz aranızda ve bir kez daha bu olaya ön ayak olanları Türkü Türke düşürenleri kınıyorum yazıklar olsun ...Haçlı koalisyonu altında birbirine sıkıca sarılmış avrupalılar böyle bir şey yaparmıydı sizin gibi acaba? Bence asla ama siz yaptınız ,bu mu gerçek hayatta ve oyunda ahkam kestiğiniz birlik beraberlik milliyetçilik neyin kavgasını yaptınızki ? en büyük benim kavgasımıydı bu ?, hiç kimse büyük değil bu oyunda tek başına birlik olursan büyük olursun ama bu birlikteliği ben oyun da olsa burda sizlerden beklerdim tek yumruk tek yürek
    * TÜRK BİRLİĞİ OLARAK *bunu başaramadığınız gibi birbirinizi yediniz YAZIKLAR OLSUN !!

•  Athens serverındaki LagNedDuath saçmalığı sonunda hakettiği yeri buldu

Bi sn ya? Bu konuşmalarda hacklenmiş olan Mr_CoWbOy 'un konuşmaları var?! Yani onu hackliyen adamda mı ordaydı? Yoksa charı geri mi aldınız?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fa1rSworD

Bi sn ya? Bu konuşmalarda hacklenmiş olan Mr_CoWbOy 'un konuşmaları var?! Yani onu hackliyen adamda mı ordaydı? Yoksa charı geri mi aldınız?

Arkadasım Farklı harflerle açılmıs bir char olabilir

Bu arada LangNedDuat'ı herkes biliyo kanıtlanmak zorunda değil hele Mr_Cowboy hiç değil
  • Herkez farklı bısey soylemıs vallahi kıme ınancagımı sasırdım o serverda bi char acıyımda bizzat takıp edıyım olayları
  • a.candemir az cok ne düşüngünü sezdim yazilarina gore :)
  • yOK şaka diorum ben bastan char kasma gıbı bı nıyetım yok ben char ımdan ve server ımdan gayet memnunun
  • ARKADAŞLAR RESİMDE EVET MR COWBOYUN KONUŞMALARI GÖRÜLÜYOR

NE GERİ ALMASI BE BU FORUMDAKİ MR COWBOY DÜPEDÜZ BİR SAHTEKAR ONUN MR COWBOY OLDUĞU FELAN YOK DÜNKÜ SAVAŞTA GERÇEK MR COWBOY GELDİ HUNTER CAPE İNİ TAKTI VE BRISEIS VE YOLDAŞLARINA İYİ BİR DERS VERDİ BURDAN ONA TEŞEKKÜR EDİYORUM

VE EKLEMEK İSTERİM Kİ SONUNA KADAR SAVAŞTI COWBOY VE BRISEIS DE BİR SAHTEKAR COWBOYUM DİYE İNSANLARI KANDIRMAYA ÇALIŞIYOR HADİ BAKALIM SEN COWBOYSAN HUNTER SUİT TAKIPTA BEYNİNE NUKELERİ SALLAYAN KİMDİ HACKERMIYDI TABİKİ DEĞİL SENİN BİR SAHTEKAR OLDUĞUNU HERKES BİLİYOR.DÜN SAVAŞTA HARBİCİ COWBOY GELDİĞİNDE NASILDA BOZULDUN NASIL YERİN DİBİNE GİRDİN NASIL SERVER A KARŞI KÜÇÜK DÜŞTÜN SENİN O AŞŞAĞILIK SEVİYEN ORTADA BİR DAHADA YALANLARINLA KİMSEYİ KANDIRMAYA ÇALIŞMA

HEE İSPAT RESİMLERİ DİYOSUNUZ BİZ VİDEOSUNU ÇEKTİK VİDEO FORMATINDA HEMDE 3 BÖLÜM RESİMLERDE HAZIR AMA KANKAM MERT EVİ TAŞIYO VE BİKAÇ GÜN BİZLERLE OLAMIYCAK ARKADAŞIM EVİ TAŞIDIĞINDA SÖZ RESİMLERİ SİZLERLE PAYLAŞICAM VE SAVAŞI NASILDA KAZANDIĞIMIZI HERKESE TEK TEK GÖSTERİCEM HERKESE İYİ OYUNLAR İYİ KASMALAR

HERKESE SELAMETLE

• hehe bunlar hala aşşagalik kompleksinde eklenen videoda goruldu hersey safe zonedeye gecemediniz bi turlu ve cagirdiginiz yabanci hunterlerde gorunuyo inkar ette goreyim artik ekleyemessinde wideoyu
  • bide akşamdan beri guild war konusunu degiştiriyon biyerlerinizin yemedigi için aciklama bekliyorum guild war hakkında
  • Bu forumdaki mr cowboy gerçek cowboy değilse gerçek cowboy nerde (olay iyice DALLASA döndü) Ayrıca o arkadaş gelip BRISEIS e saldırdıysa olaylardan haberi var buda türk olduğunu göstermezmi?O zaman cowboyun charı çalan türk (ben yanlış anladıysam özür dilerim)
    quote:

Orjinalden alıntı: Return_of_Herolife

ARKADAŞLAR RESİMDE EVET MR COWBOYUN KONUŞMALARI GÖRÜLÜYOR

NE GERİ ALMASI BE BU FORUMDAKİ MR COWBOY DÜPEDÜZ BİR SAHTEKAR ONUN MR COWBOY OLDUĞU FELAN YOK DÜNKÜ SAVAŞTA GERÇEK MR COWBOY GELDİ HUNTER CAPE İNİ TAKTI VE BRISEIS VE YOLDAŞLARINA İYİ BİR DERS VERDİ BURDAN ONA TEŞEKKÜR EDİYORUM

VE EKLEMEK İSTERİM Kİ SONUNA KADAR SAVAŞTI COWBOY VE BRISEIS DE BİR SAHTEKAR COWBOYUM DİYE İNSANLARI KANDIRMAYA ÇALIŞIYOR HADİ BAKALIM SEN COWBOYSAN HUNTER SUİT TAKIPTA BEYNİNE NUKELERİ SALLAYAN KİMDİ HACKERMIYDI TABİKİ DEĞİL SENİN BİR SAHTEKAR OLDUĞUNU HERKES BİLİYOR.DÜN SAVAŞTA HARBİCİ COWBOY GELDİĞİNDE NASILDA BOZULDUN NASIL YERİN DİBİNE GİRDİN NASIL SERVER A KARŞI KÜÇÜK DÜŞTÜN SENİN O AŞŞAĞILIK SEVİYEN ORTADA BİR DAHADA YALANLARINLA KİMSEYİ KANDIRMAYA ÇALIŞMA

HEE İSPAT RESİMLERİ DİYOSUNUZ BİZ VİDEOSUNU ÇEKTİK VİDEO FORMATINDA HEMDE 3 BÖLÜM RESİMLERDE HAZIR AMA KANKAM MERT EVİ TAŞIYO VE BİKAÇ GÜN BİZLERLE OLAMIYCAK ARKADAŞIM EVİ TAŞIDIĞINDA SÖZ RESİMLERİ SİZLERLE PAYLAŞICAM VE SAVAŞI NASILDA KAZANDIĞIMIZI HERKESE TEK TEK GÖSTERİCEM HERKESE İYİ OYUNLAR İYİ KASMALAR

HERKESE SELAMETLE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zanızanızanı -- 8 Şubat 2007; 14:59:11 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.