arkadaşım bari lvl 20 falan olda oyle guild iste biraz empati yap senin guildin olsa sen 15 lvllik bşr adamı alır mısın* sence seni almaları guildlerine fayda sağlarmı cunku daha trade bile yapamıyorsun yada lvl 35 ol seni almıcak adamın alnını karışla amacım seni yargılamk değil kesinlikle sadece düşüncelerimi aktardım
biliyoyotum ama bazı guildler lvl önemli deil dio ya o yuzden.
sana ne diyeyim bence zaten lvl onemli değil diyen guilde girme zaten ustunde sadece o turuncu yazı olur başka bi fayda sağlamaz sana bu lvlini 35 yap gir bi adam gibi guildde karizman olsun
ok
quote:
Orjinalden alıntı: berkayabi0705
ok
valla biz oyunda tanıştığımız arkadaşlarla bi guild kurmuştuk ölesine athensde (by_elbruz_tr)hiç sormayın nie böle bi isim koydunuz die tüm parayı arkadaş verdi:Dherkes ilk başlarda lwl 18 falandı bi kişi lwl 20 idi sonra millet gelişti falan şuan en yüksek lwlli 29 2 kişi en düşükte 22 1 kişi var yani herkes nerdeyse eşitbende şuan 25im ..bence sende oyunda tanıştığın kişilerle arkadaşlık kur gerisi gelir zaten
Athens'de zaten biz de Guild kurcaz ama lvl 20 değil param yeterli değil ben kendimi kasa kasa 20 olana dek ooooooo zaten az oynuyorum
valla ben genel bir baslık attım aslında ama genede soliyim [KuvveTMira] guildinin kapıları simdilik herkeze acık
Arkadaşlar anlamadığım bişi var bu oyun nayt onlayn gibi sosyal değil yani nayt online iinsanı party e mahkum kılıyor 62 lvl de olsan gidip tek başına lvl kasman pekte mümkün değil ama bu oyunda öle değil tek başına sonsuza gidersin:) belki bos larda filan yardıma ihtiyacin olur onu ndışında party lerde exp paylaşımı bile kapali oluyor genelde. Bu oyunda guild in sağladığı stratejik önem sizce nedir mesela Venice de 39 %90 (bu akşam 40 olur) full str sword bi çarım var ne guildim vaaar ne job um :) ne arkadaşım ne partyım baştan beri yanlız başıma sadece lvl kasarım hırsız hunter vs beni gerer :p yani guild olunca ne oluyorki ?
mesela 40-50 kişi union olarak kervan kaldırdınmı.o kervandan gelecek parayı düşündünmü.o kervana hunterlık yapmayı düşün bide.1 kervanda 1 hunter level atlarsın.yada yardımlaşmadan bahsedeyim sana.levelinin altı kullanmadığın itemleri alt levellere vermek ya da üst levellerden item almak ve bunun gibi birçok yardımlaşma.belki arada iyi arkadaş olabileceğin adamlarda çıkar.yadan adamın biri geldi seni kesti pk oldu çağır guildini gelsinler hem seni reslesinler hemde düşün adamın peşine.tabi tüm bunlar için iyi yönetilen, arkadaşlığın ön planda olduğu, oyunu iyi kasan adamların bulunduğu doğru dürüst bir guildde olman lazım.gel bekleriz aramıza.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme