Şimdi Ara

Athlon 4600+ Sisteme R7 240 Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle selamlar dostlar, forumda yeniyim umarım konuyu doğru ve uygun bir yere açmışımdır.

Öncelikle iyi günler arkadaşlar bilgisayarım 6-7 yıllık bir bilgisayar ve haliyle oyun performansı berbat ekran kartı olarak ATI Readon HD 3400 Series var :p İşlemci olarak da AMD Athlon(tm) 64 x2 Dual Core Processor 4600 + (2 CPUs), ~2.4 GHz kullanıyorum açıkça söylemek gerekirse bu işlemci hakkında hiçbir fikrim yok :D. Şimdi geleyim asıl soruya, birkaç arkadaşım bana Sapphire R7 240 GDDR3 2GB 128Bit (Sapphire R7 240 GDDR3 2GB 128Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı) ekran kartını alabileceğimi söyledi ve fiyat olarak olsun okuduğum kadarıyla performansı olsun kafama yattı. Donanımcı arkadaşlara 2 soru yönelteceğim yanıtlarsanız çok sevinirim;

1- Bu Ekran kartı için en az kaç W'lik güç kaynağı lazım?
    2- İşlemcim bu ekran kartına uyar mı?

Eğer güç kaynağım ve işlemcim uygun değilse bana linkleriyle beraber önerirseniz çok makbule geçer :D

Sık olarak oynadığım oyunlar CS:GO ve DOTA 2 bu oyunlarda +100 FPS'nin bana yeteceğini düşünüyorum çünkü artık oyunlarda 20-30 FPS'de oynamaktan sıkıldım :D

Not : Ve atacagınız güç kaynağı ve işlemci ekran kartıyla beraber 450-500 TL'yi geçmezse iyi olur tabi ne kadar mümkün bilemiyorum. :/
    sitemim :/ ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsyn911 -- 22 Eylül 2015; 16:13:38 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.