Athlon 64 3200+ (kodu ax ile bitiyor iyi mi) Asus K8N-E Deluxe Twinmos 1GB ddr400 cl2.5 ram 2 tane 80Gb Samsung sata (bunları raid yapacam ama raid winXP de problem çıkarıyo dediler abovv napalım???) Saphire9800 pro (kalleş msi kalmamış hiçbir yerde elimiz mahkum bunu alıp modluyacaz) Aopen H600 B35 (350watt yeter heralde ilerde o/c yapsak da idare eder gibi???) Asus DRW-0804P his vga silencer Sony X73B
bu işlemciye stock fan yeterli olur mu yoksa hyper6 takam mı? bazıları anakartı beğenmiyor, ben de istiyorumki şu an için çok stabil olsun ilerde o/c düşünürüz. yani asus kalitesini ispatlamış marka pek iniş-çıkış olmuyor.
yalnız şu raid problem olur mu WinXP o muamma. servetini sevdimin Bill gatesi, gate'ler girsin ona
anakartı msi k8n neo platinum yap ekran kartın iyi değil onla mario oynarsın
ekran kartı iyi değil demişsin belki bir çok üst modelden iyidir ancak nedemek mario oynarsın tamam espiri yapmaya çalışmışsın ama bu forumda bir çok 9800pro kullanıcısı var ve şu anadek yapılan en mantıklı seçim milyarlık kartı alıp herkes mutlu olur şuan için bence çok mantıklı seçim ilerde ucuzlayınca zaten değiştirirsin
anakarta katılıyorum msi ekran kartı içinse bi 20 gün bekle msi düeşecek piyasaya
epox tan çok memnunum......... rev 2 daha iyidir.
ide raid kullanacaksan (ben kullanıyorum ve performans süper, sorun yok) en sorunsuz işletim sistemi xp.dir. sata raid hakkında tecrübem yok birşey diyemeyeceğim.
o psu sana dayanmaz bizzat garantisini ben veriyim.en aşşağı 400 watt bişey düşün bide oc yapacaksan...