o en son yapılan uzun bloğun içine aseton dökülünce meydana gelen reaksiyonun etksini yitirmesi ne kadar sürüyor? 1 saat falan??
birkat'ın öyle bi süreklilik derdi yok tabi doğru
İlk yaptıgın anda yarım saat idare eder , sonrasında verimi duser... ekleme bile yapsan ilk verimi alamzsın , blogu boşaltıp yeniden yuklemek gerekiyor...
eet zaten ilk seferindede ole yapmistiniz butun videolari izledimmmm
guzel ıslemcıymıs ama tek lafım var meke amd cı olcaktı ozaman gorurdu bu ecnebıler... elin mach2 sı varsa bızımde ay yıldızlı BİRKAT imiz var... hadı selametle...
quote:
Orjinalden alıntı: Brandybuck
quote:
Orjinalden alıntı: King_Arthur
o en son yapılan uzun bloğun içine aseton dökülünce meydana gelen reaksiyonun etksini yitirmesi ne kadar sürüyor? 1 saat falan??
birkat'ın öyle bi süreklilik derdi yok tabi doğru
İlk yaptıgın anda yarım saat idare eder , sonrasında verimi duser... ekleme bile yapsan ilk verimi alamzsın , blogu boşaltıp yeniden yuklemek gerekiyor...
yani benchi kısa sürede bitirmen gerekiyor.. en iyisi birkat
fx 57 ve mach 2 den bende istiyorum. nerede bulabilirim.
yardım eder misiniz....
inquiry'den:
quote:
We have seen the new AMD FX-57 processor, which is definitely the most spectacular chip of 2005, overclocked from a stock speed of 2800 to a oh-my-god speed of 3540 MHz. With the bloody 26% overclock percentage, it is no doubt that the superior FX-57 will overcome the former takoz chip FX-55 by overtaking the lead in takozness.
quote:
Orjinalden alıntı: PoL--E 2½
inquiry'den:
quote:
We have seen the new AMD FX-57 processor, which is definitely the most spectacular chip of 2005, overclocked from a stock speed of 2800 to a oh-my-god speed of 3540 MHz. With the bloody 26% overclock percentage, it is no doubt that the superior FX-57 will overcome the former takoz chip FX-55 by overtaking the lead in takozness.
hocam bunu nerden buldun kendin falan mı yazdın cidden çok komik bi link versene..
İhtiyarladık artık, Salhorda gezen uşaktan, Farkımız yoktur şimdi, Girmeyiz kerhaneye ..m pazarında,y..rraktan farkımız yoktur şimdi !
quote:
Orjinalden alıntı: CanDostum
İhtiyarladık artık, Salhorda gezen uşaktan, Farkımız yoktur şimdi, Girmeyiz kerhaneye ..m pazarında,y..rraktan farkımız yoktur şimdi !
hımm bayağı iyi.
quote:
oeah. bu mısralar üzerine bir süre susmak lazım
quote:
abi cosmussun gene ya
Bida qoute yapmaya gerk yok..içimizde ne cevherler varmış walla
quote:
Orjinalden alıntı: nemesis returned
quote:
Orjinalden alıntı: Brandybuck
Mach2 ile 3540mhz yapmıs gayet iyi , fx57 dağıtacak ortalığı..
fx55in dağıtıığını toplayacak
Walla x55 ii çoktan sollamış gözüken o
Bence bu bişi değilhttp://www.nforcershq.com/article2731.html burada FX55 ile adamlar daha iyisini yapmışlar. Önemli olan burada sponsor yatırım zaman yoksa benim venice i 5Ghz yapmama az kaldı
ama nedense hala cok iyi pc olamyorlar intel 2,8 ghz ile 4 ghzlerde bench alirken bizler hemde normal bir sivi sogut ma ile bunu 3500 yapmak icin mach kullanmamiz gerekiyor keske amdde mhz farkı olarak o kadar iyi olsa simdi herkes bana kopurecek ama bende amd kullaniyorum ama dusuncelerim bunlar