Şimdi Ara

Athlon 64 FX 57 @ 3.54 Ghz ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: PoL--E 2½

inquiry'den:

quote:

We have seen the new AMD FX-57 processor, which is definitely the most spectacular chip of 2005, overclocked from a stock speed of 2800 to a oh-my-god speed of 3540 MHz. With the bloody 26% overclock percentage, it is no doubt that the superior FX-57 will overcome the former takoz chip FX-55 by overtaking the lead in takozness.

• quote:

Orjinalden alıntı: DjiNN

ama nedense hala cok iyi pc olamyorlar intel 2,8 ghz ile 4 ghzlerde bench alirken bizler hemde normal bir sivi sogut ma ile bunu 3500 yapmak icin mach kullanmamiz gerekiyor keske amdde mhz farkı olarak o kadar iyi olsa
    simdi herkes bana kopurecek ama bende amd kullaniyorum ama dusuncelerim bunlar

Salt saat hızının bişeye yaramadığını intel kendi dothan işlemcisi ile gösterdi
    sen bence biraz daha düşün
    p4leri hiç sevmedim, her ne kadar kullanmak zorunda olsamda...şimdiden dothan 730 ve ct-479lu p4gd1 rüyama girmeye başladı...

• quote:

Orjinalden alıntı: meke

quote:

inquiry'den:

quote:

We have seen the new AMD FX-57 processor, which is definitely the most spectacular chip of 2005, overclocked from a stock speed of 2800 to a oh-my-god speed of 3540 MHz. With the bloody 26% overclock percentage, it is no doubt that the superior FX-57 will overcome the former takoz chip FX-55 by overtaking the lead in takozness.

Ya gece gece koptum valla bu ne böyle

• quote:

Orjinalden alıntı: Brandybuck

Bana öyle geliyorki fx57 ile bizim birkat bir sekilde bulusacak sevişecekler...

doğacak sd veya venicelerden birine talibim
  • bu fx57 yi millet alacakta sonra 2. ele düşüccekte (ba ba ba ba). sonra exe alıp keyfine bakacak, parasızlık işte...
  • süper bi cpu almak lasim bi dene
  • quote:

inquiry'den:

quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: HandSome

quote:

ama nedense hala cok iyi pc olamyorlar intel 2,8 ghz ile 4 ghzlerde bench alirken bizler hemde normal bir sivi sogut ma ile bunu 3500 yapmak icin mach kullanmamiz gerekiyor keske amdde mhz farkı olarak o kadar iyi olsa
    simdi herkes bana kopurecek ama bende amd kullaniyorum ama dusuncelerim bunlar

Salt saat hızının bişeye yaramadığını intel kendi dothan işlemcisi ile gösterdi
    sen bence biraz daha düşün
    p4leri hiç sevmedim, her ne kadar kullanmak zorunda olsamda...şimdiden dothan 730 ve ct-479lu p4gd1 rüyama girmeye başladı...

tabi canin senin solediin gibi hersey saat hızı deil bu tartisilamaz bir konu ama nolurdu biraz daha hızlı olsa

bende cokmu acgozluyum ne???

• Ahanda takoz fx-57 den 21sec superpi 1m, tom holck'un fx serisi rekoru tarih oldu
    Japonya'dan HIDEO yapmış

Hayırlı uğurlu olsun
    Bu arada japonlar iyice coşmaya başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandSome -- 16 Temmuz 2005, 15:06:13 >
  • kesin Ln2 ile almıştır bi gün biri uçacak ama hadi hayırlısı..
  • hemde ramler 500mhz ahh o islemci bulent abide olacakti sole ramlere 280 dayadimmi offff gelsin 20 sn -19 sn
  • quote:

hemde ramler 500mhz ahh o islemci bulent abide olacakti sole ramlere 280 dayadimmi offff gelsin 20 sn -19 sn

ben de merak ettim o adamda iyi ram mi yok diye fakat bence 14*268 fln denemiş çalışmamıştır o yüzden 250fsb'de almıştır benchi.
    3700küsür mhz gerçekten zor, hele 265 üstü fsb 1:1 ramlerle daha zor.
    Pek ln2 gibi gözükmüyor, başka bi eleman dice ile 3700lere çıkmıştı, herhalde bu eleman da full tweak yapıp dice ile 3750'de hemen 1m almıştır ya da sağlam bi kaskadı vardır, duyduğum kadarıyla Fx-57ler ln2 soğuğuna dayanamıyor.
    @865pe: İmzandaki SLR beni bitiriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandSome -- 16 Temmuz 2005, 15:58:01 >
  • cpu o kadar yüksek bir değerde iken ramlerde çok yüksek mhz de stabilite sağlanması biraz zorlaşıyor. yüksek çarpanda yüklenmiş zaten. çarpan küçüldükçe iş zorlaşır. hiç merek etmeyin adamın vardır bir bildiği.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 865pe -- 16 Temmuz 2005, 15:59:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: CanDostum

İhtiyarladık artık,
    Salhorda gezen uşaktan,
    Farkımız yoktur şimdi,
    Girmeyiz kerhaneye
    ..m pazarında,y..rraktan farkımız yoktur şimdi !

Bülent abi aman fazla gitmede

Kazaya kurban gidersin valla

allahtan bizim bu bölümü fazla takmıyor modlar
  • sizde fazla karşstşrmayin oze gelecez modlar dikkate baslayacak
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.