Şimdi Ara

Athlon 64 X2 4000 vs X2 5200 70$ fark vermeye degermi ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar iki işlemci arasında kaldım forumdaki genel kanı f/p bakımından 4000'ini önplana cıkarıyor ancak benim aklıma takılan 5200 2*1 mbyte önbellegi benim yerimde olsaydınız siz nasıl biir karar verirdiniz (tavsiye edebileceginiz baska modellerde olabilir )simdiden tesekkurler ...................

• 2 MB önbellek o kadar da performansa etki eden bir şey değil, 70 doları alacağın ram yada ekran kartına koyarsın, farkı da azıcık hızaşırtma yaptınmı kapatırsın.
  • Hız aşırtma yapılacaksa eğer, x2 5200 tamamen gereksiz. Ama yapılmayacaksa, arada önemli derecede performans farkı var tabiki... Şu an bir x2 5200 kullanıcısı olmama rağmen önerim, x2 4000 almak yönünde olacaktır...
  • Bana göre X2 4000+ bile gerksiz, X2 3600+ dururken. Hatta bu aşamada bence işlemci yükseltmesi yapmayın. Phenom X2 leri hatta X4 leri, hatta ve hatta bütceniz yeterince genişse Phenom FX leri bekleyin. Zaten anakartlar yavaş yavaş dökülüyor ve bu ay içerisinde ilk olarak Phenom FX80 in lansmanı yapılacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yakuza52

Bana göre X2 4000+ bile gerksiz, X2 3600+ dururken. Hatta bu aşamada bence işlemci yükseltmesi yapmayın. Phenom X2 leri hatta X4 leri, hatta ve hatta bütceniz yeterince genişse Phenom FX leri bekleyin. Zaten anakartlar yavaş yavaş dökülüyor ve bu ay içerisinde ilk olarak Phenom FX80 in lansmanı yapılacak

Arkadaş burda 70 dolar kar etmeye çalışıyor sen hala ankarttan bahsediyorsun , dediğin anakartlar en az 110 dolar seviyesinde olur.
  • 5200+ işlemci vereceğin her paraya değer.
    Önbelleğin yüksek olması, darboğaz oluşturabilecek uygulamalarda (Oyunları örnek verebiliriz) işe yarar.
    3600 veya 4000 ile 5200 kıyaslanamaz.
    5200,5600,6000 VE 6400+ işlemcilerinin önbellekleri 2 mb tır.
    Bunlar içerisinde en uygunu 5200+ tır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorceress -- 9 Ekim 2007; 10:47:00 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.