Şimdi Ara

athlon II x3 mu x4 mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bildiğiniz üzere AMD athlon serisi üç çekirdekli işlemcisini çıkardı. Yapılan testler sonucu x3 ün x4e nazaran oyun performansının biraz daha iyi olduğu söyleniyor. Bunun sebebi günümüz oyunlarının tam olarak 4 çekirdek desteklememesi ve işlemci hızının biraz daha yüksek olması olabilir. Siz olsanız hangisini seçersiniz?

• tamam çok çekirdek iyi birşey ama bazen hız da gerekebiliyor.
    yani iki seçeneğim olsa biri 3 çekirdek 3ghz diğeri 4 çekirdek 2,6ghz , bu durumda hangisini seçerim ben de bilmiyorum
    Overclock meraklıları için x4 daha çekici gelebilir , 4 çekirdekli düşük hızlı işlemci 3 çekirdekli hızlı işlemci frekansında çalıştırılabilir.
    Günümüzde çekirdek aşırtma da yapılabiliyor ki bu da durumu daha da karar verilmez bi hale sokuyor..
    işlemci seçmek ne kadar zormuş
  • ben hıza bakarak alırdım ilkergokbanın dediği gibi 4 çekirdek 2.6 ghz yerine x3 3ghz tercih ederdim
  • Çok karışık işler bunlar sanki bilerek zorlaştırıyolar işleri :D x3te cache bellek 1.5mb ama diernde 2mb.. x4 iyidr iyi oc potansiyeli daa yüksek x3e nazaran 2 işlemcininde oc'lusunda x4 daha üstün :)
  • 620 120$ 425 80$ + cache ve çekirdek açma potansiyelide var ben kesin 425 alırdım bide oc yaptınmı oooh
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD FX-4100 vs. Phenom II X4 965
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.