Şimdi Ara

Athlon X2 6000+ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • teşekkur ederim dostum. peki i7 920 mi phenom 955 mi ?
  • Bak i7 920 mi iyi 955 mi gibi soru sormak çok gereksiz olur =) sen bütceni söyle ona göre yardım edelim. Ha bütcem iyi diyorsan i7 tabiki de şu anda.
  • arkadaşım bak tiestocusun diye uzun uzun yazıyorum :P butçem var allah için yani istersem i7 940 da alabilirim ama sorun para değil sorun bana 2-3 yıl yetecek bir sistem yani kendimi biraz sıkarım birkaç hafta para harcamam i7 940 alırım o sorun değil anlatabildimmi ama bilgisayarı en çok zorlayacak işlem ( bnm yaptıklarım arasında ) oyun oynamak e i7 920 de iyi bir şekilde oynatacak 940 da ozaman nye 940 alayım.. aynı şekilde phenom II 955 de rahat rahat oynatır anlatabildim mi ? ama zaten yeni sistem kuracağım için direk i7 olsun dedim. eger anakrt ve ram almayacak olsam direk amd alırdım şu anda da amd kullanıyorum zaten... ondan hangisi iyi diye sormuyorum biliyorum ki 920 iyi siz bnm yerimde olsanız ne yapardınız anlamında soruyorum. of cok uzun oldu tamamını sabırla okuyacak arkadaşlara teşekkur ederim.
  • Anladım para sıkıntı değil. Bu durumda Intel'i rahatca seçebilirsin. Fakat param bana kalsın filan dersen AMD'de çok iyidir söylemedi deme
  • biliyorum cnm bunca yıldır amdden hiç şikayetim olmadı. 955 de sağlamdır eminim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardaaa111

:) battık bir kere yeni sistem kurarak o yuzden battı balık yan gider... demiyoruuuz daha uygun olanlara bakıyoruz . şu işlemcide revizyon meselesi var benim sipariş edeceğim ilemci eski revizyon olursa ne olur yinede 3.8 gibi bir hızda kullanabilirmiyim 920 den bahsediyorum bilen birileri var mı ?

ödediğin her tl için en yüksek performans istiyorsan x4 955 ve 790gx+sb750 chipli am3 anakart ve 2*2 gb ddr3 1333mhz ram + gtx285 veya hd4890 daha hesaplı olacaktır.kanaatimce gtx295 veya 4890x2 ye okadar para bayılmaya gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comanchee -- 6 Ağustos 2009; 12:45:43 >
  • Bendede Athlon x2 +6000 Var HD 4870 Alıcağım İçin Phenom II X4 940 Almayı Düşünüyorum Tavsiye Ederim Intel'e Göre Daha Hesaplı ve Daha Performanslı Özelliklede Oyunlarda...
  • Crysis
    AMD 4000+ islemci, 2gb ram ve ATI 3850 ekran karti ile oynaniyor.. boyle oyunu bitiren biri tanidim...

ben sahsen yazmis oldugum bu sistemin 5000+ ile yapilmis versiyonu ile bitirdim Crysis'i..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Towarscke -- 6 Ağustos 2009; 13:07:51 >
  • sistem tavsiyesi için teşekkur ederim.

dostum sen konuyu yanlış anladın sanırım maksat crysis çalıştırmak değil athlon X2 6000im + 8600 gt'm var crysis orta ayarlarda gayet rahat oynuyorum ...neyse yinede teşekkurler
  • gtx285 alıcagına anakart+işlemci ve iyi bir ekran kartı alırsın onun parasına:D
  • gtx 285 yada 275 olacak daha düşüğü kesmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardaaa111

sistem tavsiyesi için teşekkur ederim.

dostum sen konuyu yanlış anladın sanırım maksat crysis çalıştırmak değil athlon X2 6000im + 8600 gt'm var crysis orta ayarlarda gayet rahat oynuyorum ...neyse yinede teşekkurler

6000+ islemci Dual kartla Crossfire veya SLI yapilmadigi surece ekran kartini kisitlamaz...

Athlon 4850E+ 8800GTX ekran karti ile full detayda ve yuksek cozunurlukte q9 serisinden bir kac islemci ile yaklasik ayni fpsleri aliyor..
  • o tarzda bi ekran kartı alman şu durumda çok da mantıklı değil çünkü şu sıralar socket 938 ddr3 vs daha yeni yeni yerlerine oturuyo ve değişim biraz masraflı, geleceğe yönelik diye aldığın sistemde pek uzun vadeli olmayacak eğer şu anki ekran kartın yetersiz geliyorsa sana uygun gelen bir ekran kartı alabilirsin işlemcini sırf ekran kartı için değiştermene gerek yok biraz gereksiz bir masraf olur bi ekran kartı takviyesiyle 1-1.5 yıl daha kullanabilirsin o sistemi tabiki bu durum kişiden kişiye değişir...

şahsi fikrim şu anki sistemine bir ekran kartı takviyesi daha yaparak 1 yıl daha idare et yeterli bütçeyi oluşturduktan sonra işlemci anakart işlemci ve ramı değiştirirsin gerekiyorsa bir de güç kaynağı tabiki

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Nimbus -- 6 Ağustos 2009; 15:43:26 >
  • anlamadım pardon 1 yıl sonrada alsam ileriye donelik olmayacak ki her an yeni bişey cıkıyo. yani yeni ekran kartı için anakartı yenilemem lazım dolayısıyla bende herseyi bastan toplayayım dedim işlemci, anakrt, ekran kartı, psu, kasa herseyi toplamayı dusunuyorum zaten, dolayısıyla almışkende 275 yada 285 gibi saglam bir kart alayım dedim. sistemi topladıktan sonra daha 2-3 yıl yeni sistem toplamam diye dusunuyorum 8600gt 3 yıl kullandım gtx285 i de 3 yıl kullanrım heralde yada en fazla bir ekran kartı alırım.degerli yorumlarınız ve emeğiniz için tesekkur ederim.
  • ekran kartı tercihin güzel dediğin gibi seni 3 yıl idare eder ama işlemciyi değiştermeni gerektirecek bir sebep yok BENCE o işlemciyle bir müddet daha idare edebilirsin
  • Athlon x2 serisi ile bence 9600GT, HD4830 bilemedin HD4770 ayarında ekran kartları kullanılır.
    İşlemci bazı oyunlarda dar boğaz yapmaz iken, bazı oyunlarda darboğaz yapabilir.

GTX275, GTX285, HD4870, HD4890 kullanacaksanız Phenom II kullanabilirsiniz. Forumda AMD Phenom II işlemci + nvidia ekran kartı kullanıp çok güzel sonuçlar alan arkadaşlar var. Özellikle nvidia seven oyunlarda.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.